reklama
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
U nas zapowiada sie piękny dzień
a u nas kataru i kaszlu ciąg dalszy
ale mam w planach iść dzis na spacer, może powietrze wiosenne przewieje nam te zasmarkane nosy.
No i jeszcze muszę iść zanieść DVD do naprawy, bo nie mogę wyjąć płyty..... coś się zacięło
no to przy okazji spacerek zaliczymy.
Witam nową mamę!
jasmina powodzenia na wizycie u pielęgniarki
Bodzia foty świetne, gratki za zębola
iiwka witaj po przerwie i wklejej foty
Madźka super, że wypoczeliście u rodziców. Jak po zebraniu w sprawie wody?
No i nie wiem co jeszcze miałam pisać
U nas zapowiada sie piękny dzień

No i jeszcze muszę iść zanieść DVD do naprawy, bo nie mogę wyjąć płyty..... coś się zacięło

Witam nową mamę!
jasmina powodzenia na wizycie u pielęgniarki
Bodzia foty świetne, gratki za zębola
iiwka witaj po przerwie i wklejej foty
Madźka super, że wypoczeliście u rodziców. Jak po zebraniu w sprawie wody?
No i nie wiem co jeszcze miałam pisać

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
przy każdym poście masz "cytuj" wciskasz to i piszeszPomocy,ale jestem glupia piszac do was chce np:zacytowac odpowiedz i nie wiwm jak![]()

A jak chcesz kilka cytatów to robisz "+" a przy ostatnim " cytuj":-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
spróbuj wyłączyć DVD z kontaktu i po paru sekundach włącz znow do prądu.. u mojej koleżanki zadziałało;-)No i jeszcze muszę iść zanieść DVD do naprawy, bo nie mogę wyjąć płyty..... coś się zacięłono to przy okazji spacerek zaliczymy.

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Aga, przy naszych postach masz cyt, plusik i coś tam jeszcze, jak chcesz jeden cytat to klikasz w cyt i wyskoczy Ci okno odpowiedzi z tym cytatem a jak chcesz kilka to musisz klikać na plusik przy tulu postach ile chcesz zacytować a jak już dojdziesz do ostatniego to dajesz odpowiedz i wtedy okno wyskoczy z tymi wszystkimi cytatami 
, bo nie mam co jeść na śniadanie 

Hie hie, a ja znowu gołąbkiIiwka ty tylko jaks natrętna reklam.Ignoruj i juz
A ja znowu burito dzis robie![]()

Albo bieganie za wszystkimi psami w okolicy, nie uwzględniając kierunku w którym idziemyJa Was przygotowuje
Np na wilekie ucieczki w parku.
Cholibka Lolo biega szybciej niz ja![]()

przy każdym poście masz "cytuj" wciskasz to i piszesz.
A jak chcesz kilka cytatów to robisz "+" a przy ostatnim " cytuj":-)
Aga, przy naszych postach masz cyt, plusik i coś tam jeszcze, jak chcesz jeden cytat to klikasz w cyt i wyskoczy Ci okno odpowiedzi z tym cytatem a jak chcesz kilka to musisz klikać na plusik przy tulu postach ile chcesz zacytować a jak już dojdziesz do ostatniego to dajesz odpowiedz i wtedy okno wyskoczy z tymi wszystkimi cytatami
Hie hie, a ja znowu gołąbki, bo nie mam co jeść na śniadanie
Albo bieganie za wszystkimi psami w okolicy, nie uwzględniając kierunku w którym idziemy![]()
Krociotko, zwezlutko i na temat :-)
Ja wlaczylam muzyke i tancze
Sewa no był siwy dymMadźka super, że wypoczeliście u rodziców. Jak po zebraniu w sprawie wody?

reklama
aga37
Fanka BB :)
DZIEKI WIELKIE,ALE JESTEM TEPA A TO TAKIE PROSTEAga, przy naszych postach masz cyt, plusik i coś tam jeszcze, jak chcesz jeden cytat to klikasz w cyt i wyskoczy Ci okno odpowiedzi z tym cytatem a jak chcesz kilka to musisz klikać na plusik przy tulu postach ile chcesz zacytować a jak już dojdziesz do ostatniego to dajesz odpowiedz i wtedy okno wyskoczy z tymi wszystkimi cytatami
Hie hie, a ja znowu gołąbki, bo nie mam co jeść na śniadanie
Albo bieganie za wszystkimi psami w okolicy, nie uwzględniając kierunku w którym idziemy![]()

Podziel się: