reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hmmm...nie za dużo ale : pasztet, ze 3 rodzaje sera, jakaś szynka, pomidorki, ogórki kiszone, dobre marynowane grzybki (uciekła mi nazwa - od mojej mamy -nie opieńki ani maślaki czy rydze albo pieczarki i nawet nie kurki chyba...chyba tego ziela co Ci Marta przepisała i dla mnie trza:-D) ...więcej nie pamiętam...

reklama
Ja sie sandwichami podzielic sie moge...
Meg to ty rozmaitosci masz w domku.
U mnie pasztet, ser zolty, topiony, pomidorki i mielonka:-D:-DA i resztki Nutelli jhak chop nie wyjadl lyzeczka;-)Bo jak kupie rozmaitosci to nikto nie chce szamac......:confused::confused::confused:

O Iwonko ja tez lubie pasztecik i pomidorek...I jeszcze ogórki kiszone ale zpomnialam kupic:rofl2::rofl2:
Moje wymeczone przez babcie dziecko padlo jak dlugie:tak::tak:
Babacia za nim na czworaka biegala, ale bylo ubawu:rofl2::rofl2:
A ja jak do sandwichy biegla to sie na siusiakach syna poslizgnelam, ryplam jak dluga, lokiec obilam i wylalam na siebie wode z parowek...Dobrze,ze zimna:baffled::baffled:

Ło matko:szok: Bodziaczku ty to poobijana teraz jesteś jak twój synio:tak: Ogórek kiszony ma Meg więc pewno się podzieli;-) U nas niestety babcia moich dzieci jest fotelowa i nie w głowie jej zabawa z dzieciami:no:

Ja sie sandwichami podzielic sie moge...
Meg to ty rozmaitosci masz w domku.
U mnie pasztet, ser zolty, topiony, pomidorki i mielonka:-D:-DA i resztki Nutelli jhak chop nie wyjadl lyzeczka;-)Bo jak kupie rozmaitosci to nikto nie chce szamac......:confused::confused::confused:
wiesz grzybki i ogórki od rodziców...jak dają to brać trza :-)

Buhahahahahahahaha to co idziemy jutro do lasu na zielsko:rofl2:
To ja poprosze o pasztecik+pomidorek:-p
dokroję jeszcze cebulki ( na ociotowanie jakie ;-)

A do lasu...hmmm...a ni ma tego w zielarskim? :rofl2::rofl2:

Iwonka jaki syn taka matka:rofl2::rofl2:
Ja sie tylko zastanawiam czemu moje odciotowujace wlasciwosci na mnie nie dzialaja;-):baffled::confused::confused::confused:

reklama
Meg jak daja to brac jak bija to uciekac:rofl2::rofl2:
A ogoreczki gdzies na dnie lodowki, wsrod truskaweczek tez chyba mam:happy2::happy2::happy2:

Do góry