He he he Nio nio...majster zaraz zarządzi że nie ma piwa w pracy a może i po ...A Madzia to pewnie kierownik remontu? a może główny architekt? ;-)Prąd mi ukradliAle na szczęście już oddali:-) Mój mężuś kładzie płytki na ścianę a ja się zataczam ze śmiechu
Adrianek przebrał się w robocze ciuchy i rządzi. Mówi że jest majstrem i że tata to jego pracownik. Kazał mu właśnie zrywac płytki z podłogi i kłaśc odwrotnie bo mu się to nie podoba
Mężo sie nie zgodził więc mu synio obciął premię
![]()
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Co do piwa to narazie cisza, bo pracownik pija po robocie
A Madzia tylko od czasu do czasu ręce w kleju macza
Ja zostałam projektantką

Meg oglądałam, we sklepie, poczytałam opinie na necie i są w 99% pozytywne...Jeszcze jutro zobaczymy raz jeszcze i podejmiemy decyzje.
Iwonko ihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiiii..No i tatuś ma po premii.
Witam nową mame

Coraz częściej się zastanawiam nad dorabianiem w jakiejś firmie kosmetycznej....Choćby,żeby na kosmetyki mieć...
Witam nową mame

Coraz częściej się zastanawiam nad dorabianiem w jakiejś firmie kosmetycznej....Choćby,żeby na kosmetyki mieć...
A no tak...projektantki górą!!! :-)Co do piwa to narazie cisza, bo pracownik pija po robocieA Madzia tylko od czasu do czasu ręce w kleju macza
Ja zostałam projektantką
![]()
No to super Bodzia że aparat fajny :-) Będziesz jeszcze ładniejsze fotki cykać :-)Meg oglądałam, we sklepie, poczytałam opinie na necie i są w 99% pozytywne...Jeszcze jutro zobaczymy raz jeszcze i podejmiemy decyzje.
Witam nową mame
A w jakiej firmie kosmetycznej Bodzia? Jak masz do tego dryg to pewnie!
No własnie...Ale kiedyś sprzedawałam kosmetyki z Avonu i żle to wspominam i sie boje...A właśnie nie chodzi mi o robienie wielkiej kasy tylko np.kosmetyki dla sięAcha. Takie sprzedawanie nie wymaga dużych pokładów czasowych. W sumie fajne zajęcie bo czasem są fajne promocje i można dla siebie coś kupić za fajną cenę ;-)

Mój mężuś kładzie płytki na ścianę a ja się zataczam ze śmiechuAdrianek przebrał się w robocze ciuchy i rządzi. Mówi że jest majstrem i że tata to jego pracownik. Kazał mu właśnie zrywac płytki z podłogi i kłaśc odwrotnie bo mu się to nie podoba
Mężo sie nie zgodził więc mu synio obciął premię
![]()

:-):-):-) a z czego się tu śmiaćA teraz się ze mnie nie śmiac.
W Biedronie wyprzedaż jest i zakupiłam.......malutkie, niebieskie śpioszki za 4,90No nie umiałam się powstrzymać;-)

Migrenę mam gigant. ledwo siedzę normalnie. idę procha łyknąć i chyba za długo nie posiedzę

reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Tiaa, ino ze ja teraz w Dublinie mieszkam i tu takowy 199 euro.Z bateriami, ladowarka, torba, i karta 1 gb... Ale wlasciwie w srode lece do PL, hmmm musze jeszcze przemyslec.Kasia Irlandka ten aparat fuji s5800 jest teraz na promocji w mediamarkt i w rtveuroagd za 499 zł.. Gdyby mi małż wcześniej nie kupił tego kodaka, to pewnie by mi kupił właśnie tego fuji :-).
Miłego skakania po kałużach :-).
Dzieks. Bylo bardzo miiiilo. Stach mokry ofkors.Kasia milusiego skakania:-):-):-)My na kolacje do teściów idziem
do wieczorka
![]()

A gralas w Totka?? Podobno dzis kumulacja, sprawdz czy wygralas.Madzia właśnie się ze śmiechu po podłodze tarzam:-):-):-):-)Dawno się tak nie uśmiałam..Och.....A ja parasola na stanie nie mam
A jak mam to zaraz druty na wierchu alebo zgubiny;-)
Kasia fajny aparcik, taki z wyglądu mi się podoba ale ja całe życia o Canonie marzyłamZresztą jak pisałas parametry podobne.Ale zobaczy się jutro
A lustrzanke kiedyś kupie...Ale jak mi pan wyjasnił od lustrzanki to się zaczyna, potem obiektywy itp., itd...A taka co mi się naprawde marzy to koszt ok.3,4 tyś
Ale jak wreszcie wygram w lotka
![]()
Hmmm.No trzeba sie przygotowac, w razie w...A teraz się ze mnie nie śmiac.
W Biedronie wyprzedaż jest i zakupiłam.......malutkie, niebieskie śpioszki za 4,90No nie umiałam się powstrzymać;-)
Podziel się: