reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Prąd mi ukradli:dry: Ale na szczęście już oddali:-) Mój mężuś kładzie płytki na ścianę a ja się zataczam ze śmiechu:-D:-D:-D Adrianek przebrał się w robocze ciuchy i rządzi. Mówi że jest majstrem i że tata to jego pracownik. Kazał mu właśnie zrywac płytki z podłogi i kłaśc odwrotnie bo mu się to nie podoba:laugh2::laugh2::laugh2: Mężo sie nie zgodził więc mu synio obciął premię:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
He he he Nio nio...majster zaraz zarządzi że nie ma piwa w pracy a może i po ...A Madzia to pewnie kierownik remontu? a może główny architekt? ;-)

reklama
Co do piwa to narazie cisza, bo pracownik pija po robocie:-p A Madzia tylko od czasu do czasu ręce w kleju macza:sorry2: Ja zostałam projektantką:-D

Meg oglądałam, we sklepie, poczytałam opinie na necie i są w 99% pozytywne...Jeszcze jutro zobaczymy raz jeszcze i podejmiemy decyzje.
Iwonko ihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiiii..No i tatuś ma po premii.
Witam nową mame:-D:tak::tak:
Coraz częściej się zastanawiam nad dorabianiem w jakiejś firmie kosmetycznej....Choćby,żeby na kosmetyki mieć...

Co do piwa to narazie cisza, bo pracownik pija po robocie:-p A Madzia tylko od czasu do czasu ręce w kleju macza:sorry2: Ja zostałam projektantką:-D
A no tak...projektantki górą!!! :-)

Meg oglądałam, we sklepie, poczytałam opinie na necie i są w 99% pozytywne...Jeszcze jutro zobaczymy raz jeszcze i podejmiemy decyzje.
Iwonko ihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiiii..No i tatuś ma po premii.
Witam nową mame:-D:tak::tak:
Coraz częściej się zastanawiam nad dorabianiem w jakiejś firmie kosmetycznej....Choćby,żeby na kosmetyki mieć...
No to super Bodzia że aparat fajny :-) Będziesz jeszcze ładniejsze fotki cykać :-)
A w jakiej firmie kosmetycznej Bodzia? Jak masz do tego dryg to pewnie!

Meg o sprzedaz kosmetyków mi dokładnie chodziło....I nie wiem w jakiej...A pisze dziwnie bo Pan Mały lata między mną i tatą i na zmiane się na nas wspina:sorry2::sorry2:

A teraz się ze mnie nie śmiac.
W Biedronie wyprzedaż jest i zakupiłam.......malutkie, niebieskie śpioszki za 4,90:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:No nie umiałam się powstrzymać;-)

Acha. Takie sprzedawanie nie wymaga dużych pokładów czasowych. W sumie fajne zajęcie bo czasem są fajne promocje i można dla siebie coś kupić za fajną cenę ;-)

Acha. Takie sprzedawanie nie wymaga dużych pokładów czasowych. W sumie fajne zajęcie bo czasem są fajne promocje i można dla siebie coś kupić za fajną cenę ;-)
No własnie...Ale kiedyś sprzedawałam kosmetyki z Avonu i żle to wspominam i sie boje...A właśnie nie chodzi mi o robienie wielkiej kasy tylko np.kosmetyki dla się :tak::tak:

Mój mężuś kładzie płytki na ścianę a ja się zataczam ze śmiechu:-D:-D:-D Adrianek przebrał się w robocze ciuchy i rządzi. Mówi że jest majstrem i że tata to jego pracownik. Kazał mu właśnie zrywac płytki z podłogi i kłaśc odwrotnie bo mu się to nie podoba:laugh2::laugh2::laugh2: Mężo sie nie zgodził więc mu synio obciął premię:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D no to Ci się Ptaszyno ekipa remontowa trafiła:tak::tak:prima sort;-) i wszystko w rodzinie zostaje:-D:-Dnawet ta obcięta premia:-D

W Biedronie wyprzedaż jest i zakupiłam.......malutkie, niebieskie śpioszki za 4,90:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:No nie umiałam się powstrzymać;-)
:-):-):-) a z czego się tu śmiać:confused: przecie Lolek wiecznie jedynakiem nie będzie a jak wszystkie wiemy wyprawkę kiedyś zacząć kompletować trzeba. Moja mama zakupiła całą furę śpiochów i kaftaników w październiku na jakiejś wyprzy a my ślub dopiero w grudniu wzięliśmy:sorry::-D:-D

Migrenę mam gigant. ledwo siedzę normalnie. idę procha łyknąć i chyba za długo nie posiedzę:no::no:

reklama
Kasia Irlandka ten aparat fuji s5800 jest teraz na promocji w mediamarkt i w rtveuroagd za 499 zł. :tak:. Gdyby mi małż wcześniej nie kupił tego kodaka, to pewnie by mi kupił właśnie tego fuji :-).
Miłego skakania po kałużach :-).
Tiaa, ino ze ja teraz w Dublinie mieszkam i tu takowy 199 euro.Z bateriami, ladowarka, torba, i karta 1 gb... Ale wlasciwie w srode lece do PL, hmmm musze jeszcze przemyslec.
Kasia milusiego skakania:tak::tak::-):-):-)My na kolacje do teściów idziem :dry::dry::dry:do wieczorka:happy2:
Dzieks. Bylo bardzo miiiilo. Stach mokry ofkors.:cool2:
Madzia właśnie się ze śmiechu po podłodze tarzam:-D:-D:-):-):-):-)Dawno się tak nie uśmiałam..Och.....A ja parasola na stanie nie mam:cool2:A jak mam to zaraz druty na wierchu alebo zgubiny;-)
Kasia fajny aparcik, taki z wyglądu mi się podoba ale ja całe życia o Canonie marzyłam:tak::tak:Zresztą jak pisałas parametry podobne.Ale zobaczy się jutro:tak:A lustrzanke kiedyś kupie...Ale jak mi pan wyjasnił od lustrzanki to się zaczyna, potem obiektywy itp., itd...A taka co mi się naprawde marzy to koszt ok.3,4 tyś:sorry2::sorry2:Ale jak wreszcie wygram w lotka:-p:-p:-p
A gralas w Totka?? Podobno dzis kumulacja, sprawdz czy wygralas.
Hmmm.No trzeba sie przygotowac, w razie w...

Do góry