reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ello

Iwoneczka zapraszamy

Dziewczyny czytam i czytam i nie wiem co odpisac

Anaconda
wyszalej sie :)
Iwonka2006 ja sie nigdy nie umie doliczyc moze trzeba zalozyc zeszyt i notowac wydatki :) Moja siostra tak robi:rofl2:
Patrysia dobrze ze sprawa sie wyjasnila:rofl2:Roza czerwona oj tez bym chiala dostac:baffled:Przyjmij najlepsze zyczonka dolaczam sie do dziewczyn:-)
Sikoreczka mnostwo zdrowaka dla Was:tak:

Ja wzielam sie za porzadki kregoslup mnie boli ale przejasnialo u mnie:-DJeszcze pranie mialam wlaczyc ale to juz rano:sorry2:
dzis udalysmy sie z Laura na spacerek dzielnie szla obok wozka.A popoludniu gralysmy w pilke:rofl2:O 20 Laura poszla do lozeczka a ja ze szmata latalam Za dnia sprzatanie nie ma sensu:baffled:

reklama
Ania26,07 a dziekuje dziekuje za mile powitanie. A Ty zamiast sie zrelaksowac jak Laurka juz spi to ze szmata latasz... troszke relaksu sie nalezy dla zapracowanej mamusi :)

Za dnia nie mam jak sprzatnac :)) Laura biega za mna i jak sie biore za sprzatnie to ona wlasnie sie chce tam bawic gdzie ja sprzatam :D:D wiec czekam az zasnie:-D:-D:-D
Relaks to sobie zrobie ale jeszcze nie wiem kiedy heheh zreszta teraz mam chwile relaksu :D

_drink.jpg

proszę to dla Was mamusie z pozdrowionkami:tak::-)

ania26,07 oj biednas Ty :D No to jak Laurka spi to zapraszam do siebie na jakies martini HiHi

JKRZYMKA o dziekujemy dziekujemy :) A tak szczerze to bym sobie martini z soczkiem pomaranczowym wypila :)

Witam.Ja sie od rana wzielam za pranko poscielowego ,powiesze nan podworku bo pogoda cudna wiec ladnie owieje na slonku :-).Czeka mnie tez kupa prasowania ktore juz z tydzien sie wala z kata w kat:szok::baffled: Odstawiam Klaudie od cyca powolii,wogole jestem zielona w etmacie sztucznego mleka.(Vanesske karmilam 14 miesiecy)Daje jej teraz Bebilon2.Wczoraj byl sukces bo jak zjadla 170ml az bylam w szoku to spala 5 godzin ponad i jeszcze by spala tylko jak sie kladalam spac po 24 ej to dlalam jej druga butle i przespala kolejne 5 godzin a wypila 210ml.Tak to albo nie chciala pic wogole tego albo jak wypila to 60-80 gora....
Iwoneczka witaj ! :-):-)
Patrysia Spoznione naj naj naj :-):-):-):-):-)

reklama
Dzień doberek:-):-):-)Witam w piękny słoneczny dzionek,aż zyć sie chce tak ładnie na dworzu...
Gdy mała wstanie odrazu idziemy na spacer :tak:

Hej.
Matko strasznie mnie głowa boli. Wyobraźcie sobie,że rozwieszałam pranie na balkonie i Kuba mnie zamknął:szok::crazy:.
No to przezycie i adrenalinka w jednym:szok::-DAle dobrze sie skończyło:-)

*Iwoneczka* -WITAMY W GRONIE :-):-):-):-)

Do góry