reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie sobotni.

U mnie pralka na całego włączona. Tomaszek jeszcze w piżamce, Piotruś buszuje w szafce z ubraniami, czyli dzień zaczyna się normalnie...:tak::-).

Wpadłam się tylko przywitać i pędzę do obowiązków, a w sobotę jest ich trochę...:szok:.

Malinka, była ta upojna noc?

reklama
witam
a ja myslalam ze bedzie tyyyyyle czytania a tu prosze :-p
joe alex - heh tak jak ja, juz firanka powieszona poodkurzane ... sprztanie pelna para a maly zajmuje sie balaganem :dry:
malinka - to sie dzialo heh :-D

dzieki dziewczyny za slowa otuchy - dobrze ze Was mam :tak:;-)

witam dziewczynki o poranku;-)
oj była była ta upojn noc ech...........................
ja też mykam trochę ogarnąć mieszkanko a potem wpadne do was:tak::tak::tak:

Malinka, zazdroszczę ci tej upojnej nocy:tak:. U mnie jeszcze króluje @, więc nici z małego co nieco:no: .

U nas słoneczko pięknie świeci, nareszcie:-D. Może się dziś gdzieś z dziećmi wybierzemy jak dobrze pójdzie...

Miłego dnia życzę.

oj mnie tez by sie sprzydala taka upojna noc ale moj m robil na nocki a wczoraj mielismy 3 lata jak razem jestesmy (nie chodzi o rocznice slubu ;-)) no i co moj m poszedl na nocke a rano poszedl sobie na piwko i teraz spi ... :wściekła/y::dry:
a zapytam go wogole czy pamietal :sorry2:

Witam:-)

MALINKA:-)Fajnie ze noc sie udala;-)

PATRYSIA:-)Moj tez o niczym nie pamieta:-(
A tak wogole to przed chwila wyszla ode mnie bratowa mojego M:tak:Byla z trojka dzieci i ze swoja mama:szok:Te jej dzieci to masakra-a ja myslaalm ze moje sa niegrzeczne:szok:A teraz to sie ciesze ze sa jakie sa;-)i probuje ogarnac w domu i dojsc do siebie:crazy:

Moje dziewczynki mimo ze wstaly dzisiaj 10;20 to teraz spia po ich wizycie:szok:

:-)Milego dnia:-)

Ja również witam w sobotę :-)

Swojej nocy nie będę wam opisywać bo moja córa tak dala czadu....

Ale za to przyszła teściowa do dziecka i mieliśmy z M wychodne na 2 godzinki :tak:

Miłego dnia :-)

A ja zaraz będę próbowała nowy przepis: grzyby jak ryby. No i jeszcze coś słodkiego: pianki na życzenie M:szok:.

Pracowite czeka mnie popołudnie:tak:.

Mama Helenki, też przydałoby mi się takie wyjście z M, najlepiej do kawiarni na coś słodkiego i kawusię...

a moje kochanie poszło na spacerek z maleństwem a ja robie sobie porządki tak jak lubie dywan zwinięty meble na środku pokoju kombinuje co by tu przestawić muzyka dudni w głośnikach o jak ja to lubie:tak::tak::tak::tak:
moje kochanie wie że przy moim charakterku lepiej pamiętać o wszelakich rocznicach bo............... o jaka ja potem jestem upierdliwa:szok::szok::szok:więc już sobie w telefon powpisywał wszelakie rocznice i mu orzypomina dzień wcześniej o czym to on ma pamiętać:happy::-):tak:;-):happy:

reklama
jak ja lubie jak w domku jest tak czysto:-):-):-) mój P mówi że mój pedantyzm to zboczenie ale ja wiecznie sprzątam wycieram szoruje,,,,,,,,,,, ja jak codziennie na kolanach wszędzie nie umyje podłogi nie poodkurzam nie przetre to chora jestem:happy:no i wszyscy się śmieją bo co tydzień okna myje i prasuje nawet majtki skarpetki i sznurówki:-)

Do góry