reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja marze o tym żeby mieć coś swojego nawet małego ale własnego bo my na wynajmowanyi i to jest 1200 zł wynajem +opłaty licznikowe tj prąd woda + iternet to tak wychodzi 1500- 1600:szok: i to jest mało fajne fakt właściciele świetni do niczego się niw wtrącają łączy nas tylko wspólna klatka schodowa my mamy tu 2 pokoje kuchnia łazienka przedpokój razem jakieś 50 m ............... ale mieć coś własnego było by świetnie niestety na kredyt mieszkaniowy dopóki ja nie pracuje nie mamy szans:-:)-:)-:)-(

reklama
To masz wygodnie z tą kotłownią :-)

My obiecaliśmy babci, że będziemy z na mieszkać do jej końca, oby jak najpóźniej :-)

Ale coraz mniej mi się to podoba. Tym bardziej, że ten dom nigdy nie będzie mój...

Też planujemy jakiś kredycik, ale to za jakieś 3 latka jak zacznę pracować. Bo z jednej pensji to strasznie ciężko. Płacimy teraz 1100 zł raty. I są miesiące, że nie jest wesoło...

nie mówcie nic o ratach.ja nie płacę czynszu ale wszelkich opłat i kredytów mam 2tys.P zarabia ok 2300,ja mam wychowawczy,ale wiadomo-Paulina do szkoły,małejpielucy i mleko itd,a wszytsko idzie w gorę.a węgiel tez trezba było kupic..ehhh.....

Nam też wychodzi 2 albo więcej. Mamy swoje liczniki, prąd woda itp Wszystko zrozumiałe, bo przecież babcia emerytka nie może do nas dokładać ;-) Do tego dajemy babci 600zł. Ja nie zarabiam. Całe szczęście mojemu M zdarzają się jakieś lepsze fuchy czasami :tak: Ale z drugiej strony, jedna firma wisi mu kasę jeszcze za listopad :wściekła/y:

Kurcze, koniec rozmowy o kasie, nie wolno mi się denerwować :szok:

Ale nawet pogoda dzisiaj do D. Więc tez by było tylko narzekanie :-D

Pocieszam się czasami, że w sumie to wcale nie mam tak źle :-)

hej hej
ale mialam dzis zajety dzionek
maly spal jak nigdy do 9:30 :szok: ale ja wstalam wczesniej :tak:
potem zakupy, teraz obiadek malemu zrobilam :tak: i chlopcy spia
za niedlugo moj m idzie do pracy a my bedziemy mieli potem gosci... :-)

anka - to tak jak my - tez zlapalismy wirusa z tym ze mnie przeszlo juz na drugi dzien a Sewcia meczylo chyba tydzien i tez byl na zastrzykach :dry:
Joanna - biednemu zawsze wiatr w oczy - a jak my mamy :confused: tak samo ani mieszkania ani kasy to sa wspolczesne problemy :wściekła/y:

a kasa ma to do siebie że cholera zawsze jej brakuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do pieluch to wczoraj u nas na ryneczku kupiłam podróby pampersów są świetne i 50 sztuk tylko 19.90:tak::tak::tak:

reklama
malinka a skąd jestes?
Ja oryginalne pampesry zakładam Wronice na noc bo taki z niej zsikaniec że wszytkie inne przelatywały.aw dzień to jakies takie zwykle-polsie płace 30zl za 60sztuk za rozmiar4+.tzn jak jestesmy w domu to w tetrowych łazi i sadzam ja na nocnik no i z reguły sie udaje ja złapac:-):-):-):-):-)

Do góry