reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak tylko napisałam na forum, że dzwonię po innego to stanął w drzwiach :tak:

I na tym koniec dobrych wieści, bo piec ponoć sprawny a się nie odpala :wściekła/y:

U mnie cale szczęście od ogrzewania domu jest inny piec

reklama
ja to dzisiaj jestem roztrzepaniec najpierw te rachunki potem posłodziłam pomidorową potem gorącą blache z piekarniuka złapałag gołą ręką nie wiem co się ze mną dzieje:rofl2:demencja starcza jak nic:-D
madziulanatasza ja jak się ostałam bez samochodu to na początku wariowałam ciężko było się przyzwyczaić ale teraz jest ok choć czasami brakuje...........

Witajcie witajcie!
Dla Helenki wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!!1:-):tak:

To sie macie dziewczyny.U nas tak wieje że mało głowy nie urwie,chwilami wózek sam mi jechał;)
Ale niestaty nadal pochmurno.Ja tez nie mam prawka więc ma to swoje dobry strony bo trzeba sie zmusic do chodzenia i lepiej odchudzanie idzie:rofl2:
Dowikla-widze że jestes kolejną Anką na tym forum:-):-):-)
Tak jak ja i jeszcze 2 osoby:-)
Tylko nie mów że Twoj mąż to tez Piotr bo juz w ogle będzie niezla jazda.
Ja dzis tak na chwile,przynajmniej narazie.musze pozmywac i naszykowac strój Paulinie na choinkę.

No i wody nie mam ciepłej:wściekła/y:

Piec ponoć sprawny, trzeba kuć bo rury stare i ponoć coś się gdzieś przytkało :wściekła/y:

A miałam sobie kupić nowa kanapę...

M się na pewno ucieszy jak wróci z pracy:no:

A ja dostalam wczoraj rachunek za gaz prawie 1200:szok:Jak tesciowa to zobaczyla to myslalam ze mi zaraz padnie:crazy:
Ale prawda jest taka ze mamy ogrzewanie gazowe a ta nasza chate to bardzo ciezko ogrzac:rofl2:Dosyc ze jest duza bo ma prawie 150 m ,wysoka to jeszcze jeszcze stare okna:no:

No to całkiem ładny masz ten rachunek:rofl2::szok:. A ja się martwię, że za gaz płacę miesięcznie 40zł:eek:

Ja zbieram teraz siły, bo zaraz będę kąpała moje maluszki. Piotr marudzi niesamowicie. Dostał już dzisiaj dwa Viburcole... Zobaczymy, jak będzie w nocy...
Och, te zęby...:szok:. Ma już ich 12, a kolejne wychodzą hurtem:baffled:...

Mnie tez czeka dzisiaj kapiel calej trojeczki:-):tak:
No moje dziewczynki tez maja po 12 zebow;-)-brakuja im trojki i piatki:tak:
no i narazie sie na zanosi na to zeby im cos wyszlo:-)

Jesli chodzi o moj rachunek za gaz to dwa miesiace temu mialam 630zl:szok:a nic wiecej teraz nie grzalismy:baffled::confused:

A zebym miala 40zl za gaz to moge tylko pomarzyc:tak::tak::tak:

U mnie już dzieci pokąpane i najedzone. Ja też zjadłam kolację zalecaną w diecie kopenhadzkiej :tak::szok::rofl2:. Mało tego... Zobaczę, jakie będą efekty...

Malinka, pisałaś, że stosowałaś tą dietę. Kiedy zauważyłaś pierwsze efekty? Zepsuła mi się waga, więc będę mogła podziwiać rezultaty po założeniu np spodni:happy:

reklama
czesc babeczki

Helcia sto latek Kochana!!!

Szkod ze -j- jeszcze w dwupaku:baffled: Oby biedna za dlugo tam nie lezala ehhh
Ja unikam szpitali jak ognia gdyby nie porod to by mnie tam nie bylo heheh na szczescie bylam tam 5 dni i nie spieszy mi sie tam:-D:-D

My dzis bylysmy odebrac bude do wozka i zaliczylysmy spacerek.Oczysiwscie na spacer zabralam kolezanke z coreczka
No i dzis dowiedzialam sie ze siostra miala zabieg- usuwali jej martwy plod:baffled::-( A biedaczka tam chciala dzidziuska:no:

Do góry