reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
A ja się relaksuję bo dzieciaki poszły spać. Mam tylko nadzieję, że maluszek się nie obudzi i będzie smacznie sobie spał...
.
Anka, przykro się robi, jak słyszy się o takich rzeczach... Tutaj chyba żadne słowa pocieszenia nie działają...:-(

Anka, przykro się robi, jak słyszy się o takich rzeczach... Tutaj chyba żadne słowa pocieszenia nie działają...:-(
anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura w lozeczku a ja szukam zaproszen slubnych 
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam i ja wieczorowo :-)
taka pora aja jeszcze nie śpię, wcale mi sie nie chce
Ale to z nerwów
Ale już wszytko odchodzi
Mam ciepła wodę, obyło się bez kucia
Przyjechał mój ojciec i dłubał, i dłubał, z wydłubał. Niestety mój Ma ma dwie lewe ręce do hydrauliki
No ale cóż, artysta...
Moja córeńka już śpi, ale i tak przesyła e-ciociom buziaczki za wszystkie miłe słówka
taka pora aja jeszcze nie śpię, wcale mi sie nie chce

Ale to z nerwów

Moja córeńka już śpi, ale i tak przesyła e-ciociom buziaczki za wszystkie miłe słówka

ha ha ha artysta

MAM HELENKI normalie super tekst

joe alex jak masz zepsuta wagę to się obmierz wszędzie centymetrem krawieckim biust talia pas udo łydka i mierz się tak co tydzień mi kiedyś lekarka powiedziała że to lepsze niż waga
a co do efektów to inni zauważali już po tygodniu ja po 3-4 dniach czułam że brzuch jest mniejszy a po skończonej diecie było widać efekty ale ciężko ją naprawde całą przejść i jak się czeka na następny posiłek z utęsknieniem:-) mobilizuję się teraz do jej przeprowadzenia po raz kolejny ale narazie nie mam na to weny a ona bardzo restrykcyjna jest więc narazie mam diete mniej żreć:-):-)

joe alex jak masz zepsuta wagę to się obmierz wszędzie centymetrem krawieckim biust talia pas udo łydka i mierz się tak co tydzień mi kiedyś lekarka powiedziała że to lepsze niż waga

Mama Helenki
i Aniki :D
A propos myślenia o jedzeniu i odchudzaniu się.
Kiedyś ktoś dał mi dobrą radę. Jak jesteś głodna a próbujesz się odchudzać, to wyobrażaj sobie tylko to co możesz zjeść. Np surowe marchewniki, otręby owsiane, albo to czego nie zjadła byś za nic na świecie. Czasami pomaga:-)
Kiedyś ktoś dał mi dobrą radę. Jak jesteś głodna a próbujesz się odchudzać, to wyobrażaj sobie tylko to co możesz zjeść. Np surowe marchewniki, otręby owsiane, albo to czego nie zjadła byś za nic na świecie. Czasami pomaga:-)
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
A ja witam po długiej nieobecności
W piątek na wieczor wylądowałam z Gabrysią w szpitalu Bardzo wymiotowala i odwodniła sie Dopiero wczoraj zostałysmy wypisane Ja byłam z nią prawie cały czas w dzień zmienial mnie mąż a ja przychodziłam na kilk godzin do domu żeby zjeśc przespac sie 2 godziny i jechałam na noc Spalam na podłodze przy łóżeczku Gabi Miała kropłowki a wszystko to nie rotawirus tylko zapalenie gardla Wczoraj miałam starch bo sie okazalo że malutki chłopiec ktory doszedł do nas ma rotawirusa a moja Gabi nie i bałam sie zeby nie złapala bo jedna kobietka też miala juz wyjśc z corką 2,5 letnią ale poczuła sie znowu żle znowu biegunka i zostaly Płakała ta kobieta bardzo bo od piątku w szpitalu i zamiast coraz lepiej to sie pogorszyło i myślę ze to to że złapala od tego wlasnie chłopca Spital przepelniony dzieci z rodzicami musza być na korytarzu warunki koszmarne
Cieszę sie ze już jestem w domu bo wiem że w domu dziecko szybciej dochodzi do siebie tym bardziej że Gabrysia nie chciała wogóle jeścw szpitalu dopiero jadla jak przynosiłam jej bułeczke taka zwykłą a wdomu to wiadomo zawsze czlowiek coś dziecku ugotuje a i samkai wygład inny Tyle na razie postaram sie nadrobić zalgłości jak tylko Gbai dojdzie juz do siebie aaha nie zdawałam egzaminu i nie wiem kiedy zdam Zdrowie Gabi najważniejsze POZRAWIAM :-)

Podziel się: