reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WITAJCIE WIECZOROWO!!!
No ładne macie te rachunki nie powiem:szok::szok::szok: koszmar, mój za prąd też będzie niczego sobie, aż się boję pomyśleć, a ceny ciągle idą w górę:baffled:

A ja się relaksuję bo dzieciaki poszły spać. Mam tylko nadzieję, że maluszek się nie obudzi i będzie smacznie sobie spał...:tak:.

Anka, przykro się robi, jak słyszy się o takich rzeczach... Tutaj chyba żadne słowa pocieszenia nie działają...:-(

Witam i ja wieczorowo :-)

taka pora aja jeszcze nie śpię, wcale mi sie nie chce:rofl2:

Ale to z nerwów :wściekła/y: Ale już wszytko odchodzi:tak: Mam ciepła wodę, obyło się bez kucia:tak: Przyjechał mój ojciec i dłubał, i dłubał, z wydłubał. Niestety mój Ma ma dwie lewe ręce do hydrauliki :crazy: No ale cóż, artysta...

Moja córeńka już śpi, ale i tak przesyła e-ciociom buziaczki za wszystkie miłe słówka:tak:

ha ha ha artysta:-D:-D:-D:-DMAM HELENKI normalie super tekst:-D:-D
joe alex jak masz zepsuta wagę to się obmierz wszędzie centymetrem krawieckim biust talia pas udo łydka i mierz się tak co tydzień mi kiedyś lekarka powiedziała że to lepsze niż waga:tak:a co do efektów to inni zauważali już po tygodniu ja po 3-4 dniach czułam że brzuch jest mniejszy a po skończonej diecie było widać efekty ale ciężko ją naprawde całą przejść i jak się czeka na następny posiłek z utęsknieniem:-) mobilizuję się teraz do jej przeprowadzenia po raz kolejny ale narazie nie mam na to weny a ona bardzo restrykcyjna jest więc narazie mam diete mniej żreć:-):-)

A propos myślenia o jedzeniu i odchudzaniu się.

Kiedyś ktoś dał mi dobrą radę. Jak jesteś głodna a próbujesz się odchudzać, to wyobrażaj sobie tylko to co możesz zjeść. Np surowe marchewniki, otręby owsiane, albo to czego nie zjadła byś za nic na świecie. Czasami pomaga:-)

reklama
A ja witam po długiej nieobecności :tak: W piątek na wieczor wylądowałam z Gabrysią w szpitalu Bardzo wymiotowala i odwodniła sie Dopiero wczoraj zostałysmy wypisane Ja byłam z nią prawie cały czas w dzień zmienial mnie mąż a ja przychodziłam na kilk godzin do domu żeby zjeśc przespac sie 2 godziny i jechałam na noc Spalam na podłodze przy łóżeczku Gabi Miała kropłowki a wszystko to nie rotawirus tylko zapalenie gardla Wczoraj miałam starch bo sie okazalo że malutki chłopiec ktory doszedł do nas ma rotawirusa a moja Gabi nie i bałam sie zeby nie złapala bo jedna kobietka też miala juz wyjśc z corką 2,5 letnią ale poczuła sie znowu żle znowu biegunka i zostaly Płakała ta kobieta bardzo bo od piątku w szpitalu i zamiast coraz lepiej to sie pogorszyło i myślę ze to to że złapala od tego wlasnie chłopca Spital przepelniony dzieci z rodzicami musza być na korytarzu warunki koszmarne :no: Cieszę sie ze już jestem w domu bo wiem że w domu dziecko szybciej dochodzi do siebie tym bardziej że Gabrysia nie chciała wogóle jeścw szpitalu dopiero jadla jak przynosiłam jej bułeczke taka zwykłą a wdomu to wiadomo zawsze czlowiek coś dziecku ugotuje a i samkai wygład inny Tyle na razie postaram sie nadrobić zalgłości jak tylko Gbai dojdzie juz do siebie aaha nie zdawałam egzaminu i nie wiem kiedy zdam Zdrowie Gabi najważniejsze POZRAWIAM :-)

Do góry