reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla mam pytanko jak dajesz sobie rade z 3 dzieci w tym bliźniaczki???/ ciężko jest co????? Pomaga Ci ktoś????? Powiem Ci szczerze że zawsze marzyłąm aby mieć blixniaki ale to nierealne bo z mojej strony nic i u męża ani śladu bliźniaków więć szanse 0

reklama
Joanna - no to masakra - mysmy juz to przeszli :tak: teraz Wam zdrowka zycze :tak:
mama helenki - mniam ciasteczka - ja wlasnie zjadlam ostatnie :dry:
Agnes - raczej na walentynki zostajemy w domku - zreszta moaja mama odprawia bratu urodziny i tam spedzimy popoludnie a potem moze szampan :baffled: niezbyt romantycznie ale bedziemy razem :tak:

Jakos daje rade:tak:
No i od poczatku jak tylko wyszlam ze szpitala radze sobie glownie sama:szok:
Wyszlam z nimi w sobote do domu a M juz w poniedzialek szedl do pracy a mlodego do przedszkola szlam zaprowadzic:rofl2:
Zeby bylo smiejszniej to dodam ze mieszkamy z tesciami a raczej z tesciowa poniewaz tesc siedzi w Anglii i przyjezdza co jakis czas:tak:
No ale moja tesciowa to tak jakby jej nie bylo:szok:
Facet mojej kumpeli podsumowal ja tak""MALOWANE PAZNOKIETKI"
Duzo by o niej pisac :szok::szok::szok:

Moje male juz leza:tak:Co dzien do spania pozwalam im wybrac zabawke z jak chca spac;-)Wiktoria wziela dzisiaj moje 4 gumki do wlosow;-)a Klaudia mnie zagiela ciagnela ze soba do lozeczka wozek dla lalki:szok:No ale jej nie pozwolilam i lezy tylko z przytulasem(pieluszka tetrowa)

Ostatnia edycja:
moj Sewi juz spal wiec teraz buszuje zaraz zje obiadek i bedziemy sie znow bawic :sorry2:
Agnes - slicznie spi :tak:
dowikla o mojej tez by szlo duzo pisac :dry:

Jakos daje rade:tak:
No i od poczatku jak tylko wyszlam ze szpitala radze sobie glownie sama:szok:
Wyszlam z nimi w sobote do domu a M juz w poniedzialek szedl do pracy a mlodego do przedszkola szlam zaprowadzic:rofl2:
Zeby bylo smiejszniej to dodam ze mieszkamy z tesciami a raczej z tesciowa poniewaz tesc siedzi w Anglii i przyjezdza co jakis czas:tak:
No ale moja tesciowa to tak jakby jej nie bylo:szok:
Facet mojej kumpeli podsumowal ja tak""MALOWANE PAZNOKIETKI"
Duzo by o niej pisac :szok::szok::szok:

Moje male juz leza:tak:Co dzien do spania pozwalam im wybrac zabawke z jak chca spac;-)Wiktoria wziela dzisiaj moje 4 gumki do wlosow;-)a Klaudia mnie zagiela ciagnela ze soba do lozeczka wozek dla lalki:szok:No ale jej nie pozwolilam i lezy tylko z przytulasem(pieluszka tetrowa)

Oliwka też spi z pieluszka tetrową od samego początku tak sie nauczyłą i bez niej nie uśnie.To jej taka przytulanka.śpi jeszcze ze smokiem a Twoje dziewczyny?????
Chyba najtrudniej było Ci jak dziewczynki zaczynały chodzic????? mam rację????

Patrysia twój mały to chyba jeszcze dwa razy dziennie śpi prawda??????
Bo jeszzce mały.Oliwka to juz od dawna tylko jedna drzemka w ciągu dnia.

Agnes - powiem ci ze on by jeszcze spal 2 razy dziennie ale staram sie go klas tylko raz :tak: ale dzisiaj chyba pojdzie dwa razy bo wczesnie poszedl spac :dry: a do wieczora nie wytrzyma :no:

reklama
A moja Helena nie usnęła, siedzi i ogląda bajki :baffled:

A ja przypaliłam druga porcje ciastek, bo się zaczytałam na BB :wściekła/y: Całe szczęście, że to była mniejsza porcja :zawstydzona/y:

Mam nadzieję, że nie pójdzie spać o 15 jak wczoraj... Aczkolwiek lepiej tak niż np o 19 :rofl2:

Do góry