Dowikla mam pytanko jak dajesz sobie rade z 3 dzieci w tym bliźniaczki???/ ciężko jest co????? Pomaga Ci ktoś????? Powiem Ci szczerze że zawsze marzyłąm aby mieć blixniaki ale to nierealne bo z mojej strony nic i u męża ani śladu bliźniaków więć szanse 0
reklama
Joanna - no to masakra - mysmy juz to przeszli
teraz Wam zdrowka zycze 
mama helenki - mniam ciasteczka - ja wlasnie zjadlam ostatnie
Agnes - raczej na walentynki zostajemy w domku - zreszta moaja mama odprawia bratu urodziny i tam spedzimy popoludnie a potem moze szampan
niezbyt romantycznie ale bedziemy razem 

mama helenki - mniam ciasteczka - ja wlasnie zjadlam ostatnie

Agnes - raczej na walentynki zostajemy w domku - zreszta moaja mama odprawia bratu urodziny i tam spedzimy popoludnie a potem moze szampan

Jakos daje rade
No i od poczatku jak tylko wyszlam ze szpitala radze sobie glownie sama
Wyszlam z nimi w sobote do domu a M juz w poniedzialek szedl do pracy a mlodego do przedszkola szlam zaprowadzic
Zeby bylo smiejszniej to dodam ze mieszkamy z tesciami a raczej z tesciowa poniewaz tesc siedzi w Anglii i przyjezdza co jakis czas
No ale moja tesciowa to tak jakby jej nie bylo
Facet mojej kumpeli podsumowal ja tak""MALOWANE PAZNOKIETKI"
Duzo by o niej pisac

Moje male juz leza
Co dzien do spania pozwalam im wybrac zabawke z jak chca spac;-)Wiktoria wziela dzisiaj moje 4 gumki do wlosow;-)a Klaudia mnie zagiela ciagnela ze soba do lozeczka wozek dla lalki
No ale jej nie pozwolilam i lezy tylko z przytulasem(pieluszka tetrowa)

Wyszlam z nimi w sobote do domu a M juz w poniedzialek szedl do pracy a mlodego do przedszkola szlam zaprowadzic

Zeby bylo smiejszniej to dodam ze mieszkamy z tesciami a raczej z tesciowa poniewaz tesc siedzi w Anglii i przyjezdza co jakis czas

Duzo by o niej pisac

Moje male juz leza

Ostatnia edycja:
Jakos daje rade
Duzo by o niej pisac
Moje male juz lezaCo dzien do spania pozwalam im wybrac zabawke z jak chca spac;-)Wiktoria wziela dzisiaj moje 4 gumki do wlosow;-)a Klaudia mnie zagiela ciagnela ze soba do lozeczka wozek dla lalki
No ale jej nie pozwolilam i lezy tylko z przytulasem(pieluszka tetrowa)
Oliwka też spi z pieluszka tetrową od samego początku tak sie nauczyłą i bez niej nie uśnie.To jej taka przytulanka.śpi jeszcze ze smokiem a Twoje dziewczyny?????
Chyba najtrudniej było Ci jak dziewczynki zaczynały chodzic????? mam rację????
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
A moja Helena nie usnęła, siedzi i ogląda bajki 
A ja przypaliłam druga porcje ciastek, bo się zaczytałam na BB
Całe szczęście, że to była mniejsza porcja 
Mam nadzieję, że nie pójdzie spać o 15 jak wczoraj... Aczkolwiek lepiej tak niż np o 19

A ja przypaliłam druga porcje ciastek, bo się zaczytałam na BB

Mam nadzieję, że nie pójdzie spać o 15 jak wczoraj... Aczkolwiek lepiej tak niż np o 19

Podziel się: