reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka, piszesz o praniu. Ja już dziś włączyłam 3 pralki,a przede mną jeszcze dwie:szok::szok::szok:. Po tej niedzieli nazbierało się trochę tego prania...:wściekła/y:

reklama
7 cm- gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)a ja znikam po adama a wcale mi się nie chce...........................

Witam i ja po południu.

U mnie poniedziałek, jak zwykle pod znakiem sprzątania. Też dzisiaj piorę, ale dopiero 2 pralka i chyba na tym poprzestanę :-)

Ja dzisiaj zmarzłam na spacerku, słoneczko świeciło, ale z ciepło nie było, brr

Ucięłam sobie dzisiaj drzemkę po południu, pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Jestem wyspana, ale do tyłu z robotą... No ale sprzątanie mi nie ucieknie ;-)

Trzymam kciuki za -j-, no i za odchudzaczki :-D

U mnie dzisiaj pomidorówka, ale mam takie opóźnienie, że chyba będzie dopiero na kolację :baffled: Dobrze, że miałam co dać Helenie na obiad :tak:

Gratuluję tych 7 cm:-)koleżance.
Ja osobiście uwielbiam jeść -zwłaszcza słodkie.:-pNigdy się nie odchudzałam-mówią o mnie że podobno mam szczęście bo przy wzroście 165 cm ważę 55 kg(po ciąży) i jem cały czas i nie tyję.Podobno mam dobrą przemianę materii.

Zazdroszczę tej przemiany materii. U mnie każde jedzeniowe szaleństwo od razu odkłada się na boczkach.

Ja też lubię jeść, ale niestety muszę się ograniczać.. :baffled:

reklama
Do góry