reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dowikla to super że mała ok a na ten stan zapalny coś dostała jakieś leki???? a wogóle to skarży się że coś ją boli???? no a waga faktycznie szczypiorek mój antocha je dogoni będą laseczki jak mamusia;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
mama helenki dajesz rade z tą swoja dietką????? bo co jak co ale w ciąży być na diecie to nie fajne a potem karminie i dietka jak nic szybko będziesz laseczka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no dzisiaj ślinka mi ciekła jak Helena zajadała sie frytkami i kruczkiem :baffled: No ale jest lepiej niż było. Zobaczymy co we wtorek powie diabetolog :confused:

a tej ikei to wam zazdroszcze mją takie fajne rzeczy:tak::tak::tak::tak: a u mnie ikei nie ma najbliższa poznań wrocław:szok::szok::szok:a pojemniki świetne i super bo można jeden na drugim układać a to zawsze oszczędność miejsca:tak:

MALINKA
Na razie dali Jej ranigast pro- przez miesiac ma brac:tak:Bolec to Ja raczej nic nie boli -tak mi sie wydaje ale strasznie sie drapie i ma sucha skore:no:
Dlatego musze Je kapac w emolium i tym samym smarowac po kapieli
Jak bedzie reszta wynikow to dowiem sie co dalej.

Ale mi dziś dzień szybko zleciał, juz wieczór :-) teściowa do nas wpadła,dopiero co pojechała.
Oliwka spałą dzis tylko 1h ona to ma siłę.:-Dpodziwiam.

A te pudełka na zabawki bardzo fajniutkie i tanie,też musze się rozejrzeć i kupić Oliwce takie pudełka.BO mnie juz dobija że te zabawki są wszędzie tylko nie tam gdzie potrzeba :tak:

dowikla współczuję małej ze musiaął przez to przechodzić bo chyba gastroskopia to nic przyjemnego.Ale dobrze że dzielnie to zniosła.Dobrze że przybrałą na wadze.Wszystko będzie dobrze,bo Twoje dziewczynki są bardzo dzielne.

wybaczcie ale czytalam posty chba ze 2h hihihi w miedzy czasie rozmawialam z mama, kapalam Laure i zrobilam Lali kolacje nie wiem co chcialam napisac:-(

Pudelka na zabawki:confused: ja mam takiego misia skladanego jak Laura siega po zabawke to on sie ugina wiec moze kopac do dna:-D

Dziewczynki przybieraja na wadze:tak:super!!!

ehhh moze jak Laure poloze to cos napisze bo teraz to nie wiem co:baffled:

Właśnie kurier przywiózł zabawkę Oliwce,tą co kupiłam na allegro książeczkę rymowankę Fisher Price.Oliwka cały czas z nią chodzi.Jest zadowolona :tak::tak::tak:
fajna ta zabawka.

A Oliwka coś dziś się za słodycze łapie a tak niedawno ją chwaliłam że słodyczy nie lubi :-D:-D:-D:-D:-D chyba się do czekolady przekonała :-)

reklama
Do góry