reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam nawet nie probuje nadrabiac zaleglosci od razu przepraszam :tak: Niedzila fatalna rano kłotnia z mężem potem niedopisali goście Gabi :baffled::crazy: kłotnia z teściową Wojtka w piątek wysłałam do moich rodzicow żeby troche od nas opdpocząl ale jak wrócil to niestety okazalo sie ze nie przeczytal polecenia i zle odrobil zadanie siedzial i poprawial oczywiscie szukal pomocy ale w koncu zrobil sam :tak: Poniedzialek tez taki sobie dzieci w szkole a ja juz drugie pranie nastwilam troche podkurzalam obiadek mam i na razie tyle bo Gabi jka zwylke roznosi energia :tak: milego dnia :-)

joanna wspólczuje,ale najwyrazniej Wojtek ma faze buntu ale sie nie dawaj bo bedzoe tyran mały:no:

Patrysiu obejrzałam zdjęcia na nk - ale fajną imprezkę miałyście! :tak:
A mój mąż mnie wczoraj zaskoczył - pojechał po zakupy i wrócił z bukiecikiem tulipanków. :-)

reklama
Beata1988 powiem szczerze ja mam 36 lat najstarszy syn ma prawie 10 lat srednia Zuzia prawie 8 a najmlodsza Gabi 2 lata i wiem ze nie ma juz cierpliwości bo wolalabym miec ju dzieci stasze o jakies 5 lat Tearaz czesto czuje sie zmeczona zniechęcona i niezadowolona :baffled: i wiem ze za pozno urodziłam pierwsze dziecko aha a mój mąz ma 42 lata i też widzę ze wolałby też miec starsze dzieci a nie takie szkraby Po prostu chyba nie nadaje sie na matkę i tyle ale staram sie jak moge temu wszyskiemu podołac I narasta z roku na rok problem pracy bo ja nie jestem na rynku pracy mile widziana po nie dosc ze po 30 to jeszcze trojka dzieci potrzebujaca prawi caly czas opieki PRZERĄBANE :no:

Do góry