reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes123 mój był wystawiony ponad 2 tyg, ale poszedł i to za maxymalna kwotę, przyznam sie, ze kupiłam go taniej niż sprzedałam :rofl2:

madziulanatasza niech się loguje, zobaczymy czy z nami wytrzyma ;-):rofl2: A mojemu chyba tez się coś śniło bo mu się o 4 rano na figle zebrało
A bolaca głowa mnie dobija, mam limit 2 apapy na dobę :baffled::szok:
Mojemu też się rano zamarzyło sfinalizować sprawę :-) ale ja za inną ;-)roboty kończyła nie będę:-):-)

reklama
A mojemu chyba tez się coś śniło bo mu się o 4 rano na figle zebrało :-D:rofl2:
No super...;-). Bardzo poranny z niego ptaszek...:-D:-D:-D
Mój M dzisiaj opowiadał ,że śniło mu się ,że miał mnie zdradzić już sie zaczynało dziać ,buzi ,buzi ,głaskanie po nóżce i nagle odskoczył i mówi do niej :nie mogę ,mam żonę !!!!!:tak:,no proszę jak on mnie kocha nawet we śnie nie może zaszaleć:rofl2:Fajnie fajnie ,ale że w ogóle pozwolił na buzi ,buzi :-):-):-):-):-)
No proszę, ale z niego kochający mąż... :happy::happy::happy::happy:. Nawet we śnie wie, że ma żonę;-):-)

reklama
no i jestem
spacer zaliczoy,ael że Paulina dzis wczesniej konczyla niz zawsze to musialysmy wyjsc godzine wczesniej no i Weronika nie usnela w wozku:wściekła/y::baffled:
zjdal rosol i terazsie kokosi po lozeczku.mam nadzieje ze usnie bo ja dzis do mamy ide-Krystyna:-) i nie zmierzam o 18 isc:no:
przyszly mi dzis kalosze dla Pauliny,jeszcze tylko dla malej i bedzie final:-)

No i Oliwka mi padła, tak jak myslałam,rozwali mi tym spaniem cały dzień.Nie wiem czy później wytrzyma do wieczora jak teraz usnęła, a drugi raz ją nie położę bo będę musiała do północy z nią siedzieć.No zobaczymy jak to będzie.

Ale się u mnie rozsypało.Gruby snieg pada, czyżby zima wróciła.
Agnes a ile stopni masz w domu w nocy?
nie kladz jej dzisiaj.mi sie nieraz udalo tak Weronike przetrzymac od tej 11 do 20:-)to potem padla

malinka1 - jeszcze wymiotuje :-( no i wklejaj zdjecia bo mowilas mowilas a tu nic :-p:-p:-p
beata - a Ty juz masz suknie - pokaz zdjecie, a ja do slubu sama sie malowalam :tak:
Patrysia-jak masz Diphergan to mu daj-jest przeciwwymiotny.i enetrol to mou sie biegunka zatrzyma,albo stoperan:tak:

Ja w obu ciążach musiałam łykać aspirynę i dodatkowo codziennie musiałam robić sobie zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Lekarz mi powiedział, jak chce być pani w ciąży, to musi pani brać aspirynę.
to mislas az taka gęsta krew?widac jak sa wskazaniato tzreba lykac,ale jak nie ma to lpeij nie

Mój M dzisiaj opowiadał ,że śniło mu się ,że miał mnie zdradzić już sie zaczynało dziać ,buzi ,buzi ,głaskanie po nóżce i nagle odskoczył i mówi do niej :nie mogę ,mam żonę !!!!!:tak:,no proszę jak on mnie kocha nawet we śnie nie może zaszaleć:rofl2:Fajnie fajnie ,ale że w ogóle pozwolił na buzi ,buzi :-):-):-):-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[ A mojemu chyba tez się coś śniło bo mu się o 4 rano na figle zebrało :-D:rofl2:

A bolaca głowa mnie dobija, mam limit 2 apapy na dobę :baffled::szok:
no prosze,moj mnie nieraz tez potarfi w srodku nocy obudzic:-D:-D:-D:rofl2:
głowa penwie Cie boli od kataru-natrzyj sobie zatoki jakas mascia rozgrzewajaca i zrob inhalacje.powino pomoc:-)albo odciagnij:rofl2:

Mojemu też się rano zamarzyło sfinalizować sprawę :-) ale ja za inną ;-)roboty kończyła nie będę:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry