reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Dzień dobry.
Ja wczraj poszłam spać o 21:00 bo myślałam ze nikogo nie będzie a tu prosze jednak 2 strony do czytania ale teraz nie mam czasu bo ide do kościoła później poczytam.
A u nas nocka koszmarna Kamilkowi idą ząbki i od 22:00 do 3:00 nie spał później zasnoł no i o 6:00 już podutka i wyspany jest teraz bawi sie z Martynką ide szybko robić sniadanie ob o 9:00 musze już wyjść z domu a jeszcze włosy musze wyprostować no i jakiś makijaż zrobic.
Życze miłego dnia a i pogoda u nas jest słoneczko swieci no ale rano był mróz
Ja wczraj poszłam spać o 21:00 bo myślałam ze nikogo nie będzie a tu prosze jednak 2 strony do czytania ale teraz nie mam czasu bo ide do kościoła później poczytam.
A u nas nocka koszmarna Kamilkowi idą ząbki i od 22:00 do 3:00 nie spał później zasnoł no i o 6:00 już podutka i wyspany jest teraz bawi sie z Martynką ide szybko robić sniadanie ob o 9:00 musze już wyjść z domu a jeszcze włosy musze wyprostować no i jakiś makijaż zrobic.

luna665
Mama grudniowa 2007
Malinka gratuluje torebkowego zakupu-oby Ci służyła. Ja nic sobie znaleźć nie potrafie...
Agnes czapeczka śliczna. Ja juz ostatnie dni zakładam mojej zimową, jak jest duży wiatr, bo u nas to jak w kieleckim na tym osiedlu.
Anabuba gratulacje za ukończoną pracę. Teraz bedziesz mieć więcej czasu dla nas.
Dowikla a jakiego żyrandola szukasz?
Mąż już mnie wygania, że się niby za mną stęsknił.
My z mała wczoraj u prababci-ale było wesoło...
Agnes czapeczka śliczna. Ja juz ostatnie dni zakładam mojej zimową, jak jest duży wiatr, bo u nas to jak w kieleckim na tym osiedlu.
Anabuba gratulacje za ukończoną pracę. Teraz bedziesz mieć więcej czasu dla nas.
Dowikla a jakiego żyrandola szukasz?
Mąż już mnie wygania, że się niby za mną stęsknił.
My z mała wczoraj u prababci-ale było wesoło...
Mama Helenki
i Aniki :D
...
no ale latem też będziemy tu zaglądały dobra???????/![]()
Ja to sie tak uzależniłam, że chyba sobie kupie net mobilny do laptopa

...
najgorzej mialam dzis stracha bo rozpalilam w piecu zeby wode nagrzec a tu mni temp urosla ponad 80 zaczelo strzelac.poodkrecalam grzejniki,pompa niby chodzila ale grzejniki sie nie nagrzewalay.tak jakby sie cos przypchalo.musialam lac wwode do pieca zeby troche zagasic i diopiero po pol godz sie ruszylo.juz myslalam ze mi zaraz cos rozsadzi![]()
U mnie na piecu 50 stopni to max

Dlatego nie kieruje sie nawet na takie male zakupki)
Ja najlepiej bym wszystko wyrzucila i nowe kupila![]()
Oj, ja tez mam takie zapędy

wiktoria12 u nas też nocka do d... Helena marudziła chyba ze sto razy usłyszałam mamo... No ale nie płakała i to jej się chwali

U mnie piekne słońce, ale raczej posiedzimy w domku

Za to ja juz prawie po katarze

Ale miałyście wczoraj temat, brrrr Żadnych zabiegów w szpitalu.... Jeszcze tylko poród przedamna

A tak poza tym to Dzień dobry

Witajcie dziewczyny.
U mnie dzień dziś do d........
Pogoda paskudna,zimno się zrobiło,deszcz leje-jest okropnie.
Zab dalej mnie boli,z rana wzięłam już 2 tabletki przeciwbólowe, bo 1 nic nie pomaga.Aby tylko do jutra dotrwać.
malinka1 to nie ten ząb co byłam ostatnio u dentysty,inny, który miał juz lekarstwo i w tym miesiącu miałam go kończyć a tu nagle zaczął boleć, nie wiem dlaczego.Jutro z rana będę dzwonić i maja mnie przyjąć.Nie dam rady dłużej czekać
A do tego Oliwka jest dzis okropna.Chodzi za mną krok w krok i ryczy i tylko na ręce chce.
Idą jej dwie trójki górne na raz,wczoraj oglądałam jej buzie to już je widać przez dziąsła ale jakoś nie mogą się przebić.Oby już wyszły bo nerwowo mozna nie wytrzymać.
dziś siostra z dzieciakami przyjeżdża,więc może Oliwce przejdzie i bedzie się z nimi ładnie bawić-licze na to
A ja sama bo M ma cały weekend pracujacy, za to poniedziałek ma wolny, więc może i dobrze bo jak będę jechac do dentysty to zostanie z Oliwką.
U mnie dzień dziś do d........

Pogoda paskudna,zimno się zrobiło,deszcz leje-jest okropnie.
Zab dalej mnie boli,z rana wzięłam już 2 tabletki przeciwbólowe, bo 1 nic nie pomaga.Aby tylko do jutra dotrwać.
malinka1 to nie ten ząb co byłam ostatnio u dentysty,inny, który miał juz lekarstwo i w tym miesiącu miałam go kończyć a tu nagle zaczął boleć, nie wiem dlaczego.Jutro z rana będę dzwonić i maja mnie przyjąć.Nie dam rady dłużej czekać

A do tego Oliwka jest dzis okropna.Chodzi za mną krok w krok i ryczy i tylko na ręce chce.
Idą jej dwie trójki górne na raz,wczoraj oglądałam jej buzie to już je widać przez dziąsła ale jakoś nie mogą się przebić.Oby już wyszły bo nerwowo mozna nie wytrzymać.
dziś siostra z dzieciakami przyjeżdża,więc może Oliwce przejdzie i bedzie się z nimi ładnie bawić-licze na to

A ja sama bo M ma cały weekend pracujacy, za to poniedziałek ma wolny, więc może i dobrze bo jak będę jechac do dentysty to zostanie z Oliwką.
luna665
Mama grudniowa 2007
U nas tez pogoda paskudna i niestety ma się rozłać nad całą Polską. A my na obiad do teściowej-jak mi się nie chce. Liczyłam, że będzie łądnie jak wczoraj to sie po obiedzie do Solanek wybierzemy a tu lipa. Ładniej juz dziś nie będzie.
P zasypia, mała go ciągle budzi.
Kot ją wczoraj podrapał. Siedziała sobie i spała a mała podleciała do niej i chciała pogłaśkać, ale zbyt nerwowo jej przed noskiem rączkami zaczęła machać, a ta się przestraszyła i mała dostała. Płaczu nie było. P nie wytrzymał i sprał kota. Biedna sama bardziej sie przestraszyła tego ataku na mała niż sama mała.
Ale mam dziś lenia.
P zasypia, mała go ciągle budzi.
Kot ją wczoraj podrapał. Siedziała sobie i spała a mała podleciała do niej i chciała pogłaśkać, ale zbyt nerwowo jej przed noskiem rączkami zaczęła machać, a ta się przestraszyła i mała dostała. Płaczu nie było. P nie wytrzymał i sprał kota. Biedna sama bardziej sie przestraszyła tego ataku na mała niż sama mała.
Ale mam dziś lenia.
B
Beata1988
Gość
Witam w niedziele!!
U mnie nocka spokojna. Jak się położyłam to nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Dobrze że Kubek nie marudził. Ząbki mu idą i jęczy w dzień jak nie śpi. I oby mu tak zostało

Pogoda okropna. Pochmurno, zimno i pada. Wczoraj było ładnie to skorzystałam z okazji i wyszłam w końcu z czterech ścian z małym

Najgorsze jest to że nie wiem kiedy Radek teraz przyjedzie. Na pewno w tym miesiącu już nie. Czekam tylko aż go przeniosą bliżej. To będę miała go codziennie po południu w domu :-):-):-)
Ach z tym wojskiem....
Idę coś sprzątnąć lekko bo gości dzisiaj mam, chociaż nie mam na to ochoty.
Miłej niedzieli życzę :-):-)
U mnie nocka spokojna. Jak się położyłam to nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Dobrze że Kubek nie marudził. Ząbki mu idą i jęczy w dzień jak nie śpi. I oby mu tak zostało

Pogoda okropna. Pochmurno, zimno i pada. Wczoraj było ładnie to skorzystałam z okazji i wyszłam w końcu z czterech ścian z małym

Najgorsze jest to że nie wiem kiedy Radek teraz przyjedzie. Na pewno w tym miesiącu już nie. Czekam tylko aż go przeniosą bliżej. To będę miała go codziennie po południu w domu :-):-):-)
Ach z tym wojskiem....
Idę coś sprzątnąć lekko bo gości dzisiaj mam, chociaż nie mam na to ochoty.
Miłej niedzieli życzę :-):-)
Witam sie i ja:-)
Dzieciaki wstały po 9 ale wyglada na to ze sa niewyspane-marudza mi jak cholera
Pogoda okropna-ciemno i deszczowo,a wiec do parku raczej nie pojdziemy
LUNA
Ja bym chciałam jakis taki elegancki w ciemnyh kolorach ze wstawkami z "diamencikow" do duzego pokoju
Zastanawiam sie nad takim z wentylatorem bo wczoraj wynalazlam taki na allegro-ale nie wiem na ile on jest praktyczny tak do konca.Moze ktoras z Was ma cos takiego
Chociaz wolalabym taki jak był w IKEA
Dzieciaki wstały po 9 ale wyglada na to ze sa niewyspane-marudza mi jak cholera

Pogoda okropna-ciemno i deszczowo,a wiec do parku raczej nie pojdziemy

LUNA
Ja bym chciałam jakis taki elegancki w ciemnyh kolorach ze wstawkami z "diamencikow" do duzego pokoju
Zastanawiam sie nad takim z wentylatorem bo wczoraj wynalazlam taki na allegro-ale nie wiem na ile on jest praktyczny tak do konca.Moze ktoras z Was ma cos takiego

Chociaz wolalabym taki jak był w IKEA
reklama
Podziel się: