reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dotarłam do domu :tak: Helen spi, a ja cos nie moge, pije meliske i czytam co u was :)

Madeuska
, dzień w którym zatrzymała się ziemia, trzyma w napieciu, tak na jeden raz. No i bohater z wyboru tez niczego sobie :tak:

Ale mała mi zebra obija :szok: skad u tego malenstwa tyle sily...

Ja tez chciałam sobie dzisiaj zrobic pazurki, tlko, ze zapomnialam, ze jak sie łyka fenotrol to sie nie da :wściekła/y: Zrobiłam dwa podejścia i zrezygnowałam :baffled:

No popiłam melisy, ocy rozbolały od gapienia sie monitor, moze uda sie usnąć :sorry2: Ostatnio cienk u mnie z tym zasypianiem:dry:

a no i mam fotki:tak:, udało nam sie kilka zrobić, tylko nie wiem kiedzy uda mi sie wrzucić :confused:

Do juta kobitki:-)

reklama
Pierwsza:-D:-D:-D:-D Jeszcze nigdy nie byłam pierwsza na bb:szok:
Witam się niedzielnie:tak:
Mama Helenki a co Ty o takiej porze tu wczoraj robiłaś:szok::szok::szok:
Zaraz zmykam pod prysznic i szykujemy się na te chrzciny;-)

Miłego dnia wszystkim pa pa

DZIEN DOBEREK:)

ja dzis ciu pospalam.damian mi wstał o 12w nocy i nie chcial spac-meczyłam sie do 1 aby go ululac,az zasnał z nami.przed 7wstał a ja jeszcze kimałam dopoki nie zrobił kupy:/

widze,ze u mnie juz słonko swieci:) pójdziemy na spacerek,bo wczoraj pogoda była do kitu.chłopaki moje dalej zasmarkani ale oczywiscie wychodzimy na spacerki:))

agunia no to zycze udanych chrzcin:)) kurcze musze sie zebrac i ochrzcic damiana.Kube ochrzcilismy jak miał 2lata,fajnie sobie usiadł na schodku przy proboszczu,chodził tańczył,ze proboszcz stwierdził,ze musi sie pospieszyc gdyz dzieciom sie nudzi przez jego gledzenie:-D:-D moje z kasa bedzie lepiej to w lipcu zrobimy-bo w sierpniu brat moj robi.

agunia no to gratuluję pierwszego razu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mi dzis Oliwka wstała o 5.50,znowu tak wczesnie,już nie mam do niej siły:tak::tak::tak:

chociaz sie wypogodzilo,slonce swieci wiec dziś powinno byc ciepelko :-)

Agnes ja tez nie ma siły do Damiana,on mi staje o 5 a czesem przed 5.dziś pspał dłuzej bo w nocy wstał.ja nie wiem czemu te dzieciaczki tak wczesnie wstaja:(

Malinka jestes?cos ostatnio nie masz czasu na BB,moze spacer:)) ?

hej hej
mnie od wczoraj meczy bol gardla :dry:
masakra czuje jakbym miala tam jakas kluche :sorry2:
oby to nie angina :no:
zaraz poodpisuje ;-)

Aaaaa widywalo ich sie tu i tam;-):-):-) a no to fajnie ze macie do siebie blisko:tak::tak:
ja to prawie z nikim juz z pekinu kontaktu nie mam bo od kad wyjechalam wszystko sie pourywalo nawet co myslalam ze naprawde na tych osobach mozna polegac to jak jestem w pl to przechodza i zachowuja sie jak by mnie nie znali:wściekła/y::wściekła/y: no ale coz przekonalam sie sama jak wlasnie mozna na kims polegac wystarczy ze wyjedziesz to juz jestes nie znana:wściekła/y::wściekła/y: tak wiec jak jestem w pl czas spedzam z rodzina bo ja nie bede za kims latac i sie prosic zeby sie ze mna spotkal:no::no: ale to by trzeba bylo duuuuzzzo pisac na ten temat:angry::angry:
no niestety tak to jest mni tez duzo osob nie poznaje bo schudlam... :baffled:
No to miłego spacerku zeby nie padało a widze że Sewciowi wyszły kolejne ząbki
no wyszly ale juz troche dawno :tak:;-)
ello
jestem i ja :)
Wstalysmy pare minut po dziewiatej:-)
Ja zaczelam ogarniac mieszkanko a tu ktos puka do drzwi.Patrze a to moja sasiadka ktora jest Polka w wieku mojej mamy;-)Prosila bym pojechala z nia do Aldika bo nie ma roweru a chciala kupic sobie wode, cole i jakies npoje.Wiec ubralam sie i pojechalam z nia na zakupy.Biedna jak by miala to nosic niezle by sie natargala:szok:
Odstawilam sasiadke i pojechalam z Laura na plac zabaw bo wczoraj jej obiecalam.WRocilysmy kolo13 Laura zjadla zupke z wczoraj i teraz bajki oglada.Wczesniej ja wykapalam bo ladnie wygladala z piasku:-D:-D
Mam do zrobienia 2 prania i kupe prasowania:baffled:
Czekam az Laura pojdzie na drzemke i sie wezme za mycie podlog
Potem mamy jechac z moim na zakupki:-)
heh no to Bozia Ci to w dzieciach wynagrodzi :tak:
U nas piekne sloneczko troche mnie opalilo na placu a nawet nie pomyslalam o tym:-D
Musze na solke sie wybrac ale moze jutro wyskocze bo dzis to raczej nie dam rady:baffled:
ja to chyba teraz nie pojde przez dluzszy czas :sorry2: ale moja znajoma chodzila calyczas i dzecko zdrowe :tak:
Zrobiłyście mi smaka na kawke:tak::tak::tak: tylko jakieś ciacho do tego by się przydało, a gdzie o tej godzinie sobie kupie ciasto dzisiaj świeże:confused: chyba wyjde tu do pobliskiego sklepu zajrze, a jak nie to trudno poradze sobie z jakimiś zwykłymi ciastkami:sorry2::sorry2: mm albo czekoladę sobie zjem:tak: tyllko też musze po nią do sklepu iśc:dry::dry::dry::dry::dry::dry:
troche ruchu Ci sie sprzyda, a powiedz mi o ktorej jutro przyjedziesz??
ja widzialam to u nas w tesco ae nie wiem za ile
ja nic nie mówię mój L odkąd wstał siedzi przed kompem :angry::angry::angry:
w domu sajgon ale ja sama nie będe sprzatac o nie !!!
a Lence zaparzyłam suszone jagody i daję jej to do picia i juz ma lepszą kupke no i mniej ale wczoraj wieczorem jeszcze tryskało z niej :baffled: w poniedziałek idę do lekarza ona i tak miała mieć zrobione dodatkowe badania kałuna posiew przez te wirusy które miała w jelitach a które złapała w szpitalu tuz po urodzeniu :no:
sa takie soczki na biegunke w aptece cos kolo 5 zl "ORS 2000" i to tez pomaga, lacidofil tez mozesz dac:tak:

Przed chwila rozmawialam z m przez telefon tak sie z niego usmialam ze glowa mala:-):-) zaczol puszczac takie haselka po Polsku ze ja bylam z niego posikana;-);-):-):-) nie wiem skad on w ogole takich slow sie uczy:-):-) chyba za duzo podslu****e jak rozmawiam z kims po Polsku:-D:-D No ale dobrze niech sie chlop uczy :tak::tak: czasami w zartach rozawiamy w domu tez po Polsku kupe smiechu w tedy z nim mam:-D:-D

Ja juz posprzatalam pranie zrobilam tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka:-:)-( Emily jeszcze spi wiec mam troche czasu dla siebie:tak: musze jeszcze podlogi pomyc ale mi sie jakos nie chce:no::no:
Ide zerknac co na NK slychac:)
fajnie sie tak kogos slucha ja mama rodzinke w Niemczech i jak z nimi rozmawiamy na skype to tez sie fajnie ich slucha :tak:
Mojemu dzis przyszedl rachunek za szpital i wezwanie karetki:szok::szok::szok:
Szpital 3.500euro karetka 680euro:szok::szok::szok:

Nic tylko zalamka dobrze ze jest ubezpieczony:happy2:
Tylko to chyba jest tak ze On bedzie musial zaplacic a ubezpieczenie mu odda:dry:
:szok::szok::szok::szok: tyle dobrze ze jest ubezpieczony :tak:
Witajcie dziewczyny,pewnie zaraz wszystkie będą uciekać ale nie dałam rady wejśćna bb wczesniej.wrócilismy do domu pare minut przed 21.00.

pamiętaliście o mnie????? bo ja sie już stęskniłam za bb :-D:-D:-D:-D:-D
jasne ze pamietalysmy
:-D:-D:-D
Wpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać:-D:-D:-D:-D

Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę:tak::tak::tak::tak:

Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze:baffled:)
fajne te butki mnie tez sie takie podobaja ;-)
Dotarłam do domu :tak: Helen spi, a ja cos nie moge, pije meliske i czytam co u was :)

Madeuska
, dzień w którym zatrzymała się ziemia, trzyma w napieciu, tak na jeden raz. No i bohater z wyboru tez niczego sobie :tak:

Ale mała mi zebra obija :szok: skad u tego malenstwa tyle sily...

Ja tez chciałam sobie dzisiaj zrobic pazurki, tlko, ze zapomnialam, ze jak sie łyka fenotrol to sie nie da :wściekła/y: Zrobiłam dwa podejścia i zrezygnowałam :baffled:

No popiłam melisy, ocy rozbolały od gapienia sie monitor, moze uda sie usnąć :sorry2: Ostatnio cienk u mnie z tym zasypianiem:dry:

a no i mam fotki:tak:, udało nam sie kilka zrobić, tylko nie wiem kiedzy uda mi sie wrzucić :confused:

Do juta kobitki:-)
oj wiem cos o tym fenoterolu kiedys jak wzielam go pierwszy raz i pojechalismy na zakupy to tzreslam sie jak nie wiem a jak wyciagalam pieniadze z portfela to rece tzresly mi sie jak jakiejs alkoholiczce :sorry2::sorry2::sorry2:

a my odkad pozegnalismy sie ze smoczkiem to mlody wstaje mi po 6 :baffled:
chyba trzeba bedzie go kals pozniej spac :dry:
ale dzis pospalam do 8 bo jemu dalam zabawki i chodzil po pokoju i bawil sie albo wchodzil nam na lozko wiec jeszcze tak podrzemalam sobie :-D

reklama
patrysia oby to nie była angina.Mojemu M tak własnie zaczęła się angina,też się skarżył na wileką kluche w gardle.Masz jakieś tbaletki na gardło.lepiej żebys jak najszybciej zaczęła cos brac na to gardło.Zyczę zdrówka:-)

Do góry