Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
MALINKA dzieki za zaproszenie juz je przyjelam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duuuzo zdrowka dla LenkiPrzez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac
oby się jej nic z tego nie rozwinęło ale póki co nie będe z nia wychodzić
no to lepiej bedzie jak posiedzicie troche w domu,dzien lub dwa i daj jej coś na wzmocnienie.Wiecej kropelek witaminy C i calcium na początek.Przez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac
widzę,że ta ich klasa to sami artyściWRÓCIŁ ADACHO ZE SZKOŁY ach ten caps lockpytam jak w szkole ?? adam standart...ja tzn????????? pani od anglika wyszła z klasy trzaskając drzwiami nie dźwigneła naszych wyczynów...no mama zero kultury!!!ja to jak wy sie zachowujecie?! adam -ja mówie o pani nie trzaska się drzwiami
pani na polskim tłukła dziennikiem po ławce takie miała na nas nerwy....na matmie powiedziała że jesteśmy wnerwiający a na w-f powiedziała że mamy biegać do utrty tchu to może się wreszcie wyżyjemy
no mamuś dzień jak codzień
jak się domyślam ich pani pewnie odlicza dni do wakacji
![]()
kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3![]()
no to kochana super weekend i dla Ciebie ,bo odpoczniesz i dla Helenki,bo to zawsze coś innego niż siedzenie w domu z rodzicami.Alez ja dzisiaj aktywna jestem
Mlenka, już sobie załatwiłam wolny weekendMoja mam przyjeżdża po Helen jutro po pracy, w sobotę przekazuje ja teściowej, a my odbieramy w niedziele wieczorem
Mam nadzieje, że będzie miał wystarczająco dużo wrażeń żeby za bardzo bie tęsknić...
![]()
fajnie,że Wam się podoba to najważniejsze,a z resztą się dogadacie.Mieszkanko bardzo nam sie podobaWidac ze włascieciele bardzo dbaja o lokatorow i o ten caly "blok".Jest bardzo czysciutko i schludnie.Duzy parking i miejsce do grillowania
Decyzje musimy podjac do soboty i poki co jestesmy na tak:-):-):-)
Tylko jest jeden malutki problemik -my chcielibysmy sie tam wprowadzic tak oklo 20 czerwca ale jeszcze mie wiadomo czy zdaza to mieszkanie przygotowac do tego czasu
witamy na czacie -sabacieCześć dziewczyny :-)
Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
masz rację posiedź w domku,to pewnie się cofnie .Przez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac
Zdrówka życzę małej , tobie rzecz jasnaPrzez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac
A tak przy okazji nie wiecie co to może być, siedzi mi w gardle jakby jakaś kulka ( nie jedzenie heehe) przez którą nie mogę dobrze jeść, mówić ( dobrze, że mogę pisać) i oddychać, podobno to może być angina
???
Cześć dziewczyny :-)
Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
MALINKUS
To jest 65m-3 pokoje,kuchnia,łazienka,wc i garderoba plus balkon:-)1400 plus oplaty:-)
Moje dziewczynki bez wzgledu na to czy spia w dzien i ile spia zachowuja sie tak samo i zawsze o tej samej godzinie chodza spac;-)
Pamietam ze jak mialy nawet niecały roczek i niespaly w dzien lub spaly po 20 minut to i tak swirowaly do wieczora![]()
UWAGA !!! mocno uzależniamy![]()
Chyab je wezmiemyZdrówka życzę małej , tobie rzecz jasna
Dowikla piękne mieszkanie no mlaskam z zachwytu,cena jak na takie duże mieszkanie całkiem przystępna ,i co zrobicie,jeśli sie do 20 nie wyrobią???
Oj bidulkaOliwka juz usnęła
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita.