reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Jadźka wózek fajny, tylko te zdjęcia rzeczywiście się różnią tzn materiał ale może to tylko takie złudzenie;-)
ciekawe jak tam malinka po pierwszym dniu pracy
pewnie wróciła padnięta bo już wczoraj nie zajrzała
ja zaraz będę znikać bo Misia się obudziła, zaraz śniadanie, prysznic i szykowanie do pracy, wprawdzie wyjeżdżam stąd o 11 ale jakoś czas mi tutaj szybciej leci

teraz mam na termometrze 23 st mam nadzieję, ze dzisiaj już nie będzie tak upalnie i duszno bo nie wyrabiam, żle znoszę takie upały
do potem, miłegodnia i piszcie za dużo

pa pa
ciekawe jak tam malinka po pierwszym dniu pracy

ja zaraz będę znikać bo Misia się obudziła, zaraz śniadanie, prysznic i szykowanie do pracy, wprawdzie wyjeżdżam stąd o 11 ale jakoś czas mi tutaj szybciej leci

teraz mam na termometrze 23 st mam nadzieję, ze dzisiaj już nie będzie tak upalnie i duszno bo nie wyrabiam, żle znoszę takie upały
do potem, miłegodnia i piszcie za dużo

u nas bylo to samo a ja szlam po paczke z oriflame :-)Dzisiaj mielismy taka burze ze szokStrasznie wialo i trzaskało wielkim gradem
![]()
trzymam kciukiJa jeszcze jestem,ale weny brak.
1 dobra wiadomość .
dziś Darek zapłacił zaliczkę na kurs dogo czyli od 20-26 lipca jestem na kursie.:-)
Jeśli go zdam to od września mam zapewnioną jakąś współpracę z "Jagą".
hehe ja bym to nazwala dom wariatowja byalm u bratowej na plotkach potem u mamy.w miedzyczasei byla burza iciut sie chlodzilo.pprzyjemniej jest w domu,zobaczymy jak jutro bedzie
ale jak pomysle ze 2 mieisacemam siedziec z obiema babami w domu to mnie ponosi
Paulina bywa taka wkurzjaca,irytujaca i ni wiem co jeszcze ze szok.
uadje glucha(albo ja ogluszyloi nie wiem),nagminnie przekreca wyrazy juz nie mowiac o tym ze ciagle cos na zlosc robi.
czyzby to juz ten wiek???????????
a Weronika jakkiedys nie plakala wcale tak teraz drze sie co chwile i probuje placzem na mnie wymusic!!!!!!!!!
ja sie nie ddaje ale stasznie mnie to wkurza!!!!!!!!1

kobieto wspolczujeAnia to najwaznijesze ze odwiedziny udane.
a mnie znow 8 nawala
nie moge dojrzec czy to poprostu wylazacy zabczy cos sie juz w nim robi
w poniedzilek mam wizyte u sadysty to sie dowiem.
narazie poszedl w ruch ibuprom i calgel(weronika ma uzulenie to ja uzywam:-))
a do tego moje prblemy z @,wlosy mi garsciami wychodza i rwanie barku.cos jest ze mna nie tak.widacmoje jedyny jajnik szwnakuje,a moze tarczyca![]()

agenciara z Ciebiea i zapomnialam sie Wam pochwalic ze zatrzasnelam sobie dzis kluczyki z auta heheh portfel i telefon, wszystko doslownie)
Podeszlam do jakiegos pana i zapytalam czy ma telefon bo zostawilam klucze w srodku w aucie.Pan mi uzyczyl telefonu i na szczescie znam numer do mojego na komorke to jest jedyny telefon jaki znam
Udalo sie
Moj nie krzyczal na mnie nawet nic nie powiedzial ale ja na wstepie mu odrazu powiedzialam jak podjechal.. no dobra wiem faja ze mnie![]()

fajny wozek ale zdjecia rozneMam który mi się podoba ale to na allegro
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tu piszą o przebarwieniach na budzi. Napisałam już pare dni temu meila z pytanie czy mogą przesłać jakieś zdjęcie tych przebarwieni i zapytałam o gwarancje ale się nie odezwali. A i jeszcze mam wątpliwości odnośnie materiału w tym wózku, bo na tej aukcji wygląda fajnie a wszystkie inne zdjęcia tych wózków na allegro i na necie wyglądają tak
Wózek spacerowy SPIDER firmy ARTI-Kurier Gratis (675078257) - Aukcje internetowe Allegro
Cena jest tu niższa ale nie podoba mi się wygląda jak ortalion

ja bym raczej kupila 15 cm wydaje mi sie ze nie bedzie tak duzej roznicy...dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????
tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.
czekam na dobre rady:-):-):-):-):-)

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes dopatrzylas sie fotek sandalkow?
ja dziewczyny zmykam juz bo musze isc robic obiad a potem sie szykowac bo musze poplacic rachunki...
a musze zdazyc przed poludniowym spaniem malego co pozniej nie bede go kladla po jego godzinie bo bedzie spal niewiadomo ile
wiec zegnam sie narazie
a musze zdazyc przed poludniowym spaniem malego co pozniej nie bede go kladla po jego godzinie bo bedzie spal niewiadomo ile

wiec zegnam sie narazie
a co myslicie o tych elefanten???? i przesyłka gratisAgnes dopatrzylas sie fotek sandalkow?

BUTY DZIECIĘCE SKÓRZANE ELEFANTEN roz.24 mod.316 (676200933) - Aukcje internetowe Allegro
witam piątkowo
zaraz nadrobie co pisałyście

wczoraj pracowałam do 22.20 więc w domku byłam po 23
mało bezpieczne to moje miasto nocą masa menelków młodzieży ale co tam dam radę;-)wczoraj myłam okna 5 okien takich 2.10 wysokie 1.50 szerokie...bark i dłonie to mnie dzisiaj tak nawalają no nic trza się przyzwyczaić
dzisiaj powtórka z rozrywki
dobra lecę nadrabiać

zaraz nadrobie co pisałyście

wczoraj pracowałam do 22.20 więc w domku byłam po 23

dobra lecę nadrabiać

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam 
Pięknie

Dobrze,że miał Cie kto ratować 
To trzymamy kciuki
Ja miałam ostatnio taka samą rozterkę i kupiłam takie co są akurat. Moja Helena tak niszczy buty,że jestem pewna że je zedrze zanim zdąży wyrosnąć

a i zapomnialam sie Wam pochwalic ze zatrzasnelam sobie dzis kluczyki z auta heheh portfel i telefon, wszystko doslownie)
Podeszlam do jakiegos pana i zapytalam czy ma telefon bo zostawilam klucze w srodku w aucie.Pan mi uzyczyl telefonu i na szczescie znam numer do mojego na komorke to jest jedyny telefon jaki znam
Udalo sie
Moj nie krzyczal na mnie nawet nic nie powiedzial ale ja na wstepie mu odrazu powiedzialam jak podjechal.. no dobra wiem faja ze mnie![]()
Pięknie

Wiecie co ja tez już spadam bo oczęta mi lecą a jeszcze kąpiel. A nie wiem jak będzie z jutrem bo mam jechać z całą rodzinką do Wrocka może coś fajnego kupie. Mam zamiar namówić mężusia na wózek. Trzymajcie kciuki za ten wózek
To trzymamy kciuki

dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????
tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.
czekam na dobre rady:-):-):-):-):-)
Ja miałam ostatnio taka samą rozterkę i kupiłam takie co są akurat. Moja Helena tak niszczy buty,że jestem pewna że je zedrze zanim zdąży wyrosnąć

reklama
Podziel się: