reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jadźka nie tylko Ty się boisz zimy:tak: ja też mam obawy bo wtedy mój m ma mniej pracy a długów mamy sporo i jeszcze opał na zimę trzeba zakupić:baffled::baffled::baffled: a nie ma z czego:-(

a zwrot vat????????????

a gdzie to sie anabubka podziewa???potem napisze że jak one jest to nikogo nie ma:baffled::baffled::baffled::rofl2:
moje dziecię padło zrobię sobie śniadanko i zabieram się zaraz za robotę mama tonę prasowania firanki muszę powiesić podłogi pomyć i obiad zrobić.......aehhhhhhh być kobietą być kobietą.......

no i tak napisze ze nikogo nie ma:rofl2:
kurcze siora przywiozla mi mleko i butelka jej wyleciala z reki,chyba byla niedokrecona i cala podloga w kuchni plywala w mleku.
wytarlam na moikro ale ciagle smierdzi mlekiem i sie sliska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a nie mam ochoty jej dzis szorowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pieprze to!

slonce wychodzi to wygonie dziewczynyniech polaza po kaluzach a ja sie wezme za prasowanie

witamy
a co tak skromnie?

J
Ja mam dziś doła jakiegoś.
Od 9 trwa zebranie dyrektorów u Burmistrza,więc ważą się losy Kubusiowej klasy i wiadomo nerwy mną szargają.
Jak by mało tego było to wczoraj miałam gości.Była koleżanka z 2 dzieci i ten mały troszkę Kubusiowi przeszkadzał.
Kubuś się denerwował i efekt taki ,że rano mokre łóżko.
To już kolejna taka wpadka Kubusia ostatnimi czasy.
Niestety doszłam do wniosku,że on tak reaguje na stres i nowe sytuacje.
W dzień piszczy i skacze po łózkach by się rozładować a w nocy się moczy.
Kurcze nie wyobrażam sobie co to będzie jak on pójdzie do szkoły.
Tam wszystko dla Niego będzie nowe :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem przerażona po prostu i już się boję.
Dziewczyny ja wymiękam,siły mnie opuszczają.
Chce mi się ryczeć.
Mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się pożaliłam ,idę poprasować ,albo poleżeć nic mi się nie chce :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a moze na poczatke roku szkolnego podac mu jakies leki uspokajajace?
ja wczesniej dawalam Paulinie melisal syrop(melisa) i neospasmine.na poczatek wystrczaly,pozniej juz rispolept-na agersje i zachowania autystyczne itd.
jej pomagal.byla bardziej wyciszona,spokojniejsza,ale nie przymulona.

Ania cuden fotki:-)

ehhhh
no i kolejne mokre majtki
tym razem popuscila i przybiegla o mnie pokazujac na majtki,reszte zrobila na nocnik.
dobrze ze kupe wola,wlasnie siedzi na nocniku.

co ona tak dzis ciagle sika?nie opila sie ani nic.a moze jakies przeziebinei bo i kicha ostro.moze ja przewialo w samochodzie:confused:

Hej dziewczyny
KATASTROFA:wściekła/y:
padl system w lapku i straciliśmy wszystkie dane, pomijając 80gb muzyki i filmów i artykułów, to wszystkie zdjęcia Witusi. Jestem normalnie załamana. Dopiero wczoraj, w nocy , a właściwie dziś nad ranem Piciu postawił go na nogi, ale jedynym wyjściem z sytuacji było formatowanie dysku i powrót do ustawień fabrycznych-straszna lipa!!!

To tak na dzień dobry:sorry2:
oj wspolczuje serdecznie, ja kiedys tez mialam taka niespodzianka:baffled:
A tak wogule chciałam sie pochwalic ze Kamilek już trzecią noc zasypia sam wprawdzie ze mną w łóżku ale sam nie musze go juz we wózku wozic.
Wstawac spiochy a Malina gdzie jestes widziałam ze na zielono sie swiecisz
fajnie ze sie oducza od wozka a niedlugo pewnie sam bedzie spal a nie z mama:rofl2:
Witam!
zjadłam śniadanko,wypiłam herbatke
ale kurcze powiem Wam że cos mnie gardło bolii głowa tak dzwnie....juz wczoraj tak średnio na jeża sie czułam a teraz to juz chyba mnie złapało....:baffled:
a niewiem za bardzo co moge wziąć...:confused:
lecz sie kobieto:sorry2:
agunia ja tez wierzę w to ze marzenia się spełniają:tak::tak:
no popatrz jak moje się spełniają jestem z facetem którego kocham nad życie mam wymarzoną 3 zdrowych mądrych dzieci,mam was,na chleb nam starcza ......a reszta przyjdzie wysta:tak:rczy marzyć i wierzyć w to:tak:
marzenia sie spelniaja faktycznie wystarczy tylko popatrzec na ciebie ja tez jestem zadowolona:tak:
A widzisz Malina, Ty to humor poprawisz!!!
Właśnie przypomniałaś mi , że do pierwszego roczku zgraliśmy wszystkie zdjęcia, no drug już jest lipa, ale pierwszy sie zachował!!!!!!!!!

Wiki pewnie, że zdjęć mi żal, cała reszta jest do odzyskania, można ściągnąć jeszcze raz, ale zdjęcia...
dobrze ze chcociaz tyle zapisalas
Witam Was.

o poza tym ?? chyba nic jestem tak zalatana ze nie wiem jaks ie nazywam jeszcze moj ma taka zmiane ze wszedzie musialam jezdzic sama i to busem a Ci ludzie to normlanie :szok::szok::szok: widza ze baba w ciazy - ja i z dzieckiem w wozku to ida za pierwszego zeby nie pomoc a jak chcialam poprosic o pomoc to kazdy w szybe i udawali ze nikt nie slyszy - CHAMSTWO!!!!! Sewka musialam zostawic w wozku i isc po bilet i mowie facetowi ze zostawilam wozek z dzieckiem czy moge przed nim kuopic bilet ale gdzie do kierowcy powiedzial - "caly poprosze" no i musialam lukac na wozek bo bus ruszyl i czekac az laskawie kolejka sie skonczy :angry::angry::angry:
normalnie jestem taka zla.....

uzki :blink::blink::blink::blink:
metalnosc ludzi w Polsce tpo jakas paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieki dziewczynki-poleżałam troche- wypociłam sie ale juz nie umie leec- musze sie za cos wziac..

chyba ede cala czas jadła hallsy:-p bo powiem Wam ze po nim i lepiej i od razu mi sie lepiej oddychało i raz kaszlnęłam jak wstałam od 2 godzin wiec chyba jest ok, bo zanim zjadłam to co 10 sekund;-)
no tak co do patku sie wykurujesz:-D
Witam. Raczej teraz nie poczytam. Sebastian chory katar ma i stan podgorączkowy a oczka takie szkliste, bidulek. A ja mądra wczoraj chciałam mu zrobić inhalację z soli fizjologicznej a że inhalator długo leżał to sobie myślę wygotuję akcesoria i co narobiłam wszystko się pokrzywiło od gorąca i muszę teraz szukać żeby dokupić. W siedzibie będą mieli dopiero w połowie września a i tak przez apteki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zdrowka zycze
Rozmawiałam, krzyczałam,wrzeszczalam i nic...do niego nic nie przemawia.
w2spolczuje:-(
Oj Kobietki...
tak czytam te Wasze posty, niestety nie wszystkie, bo Dzidzia.
Poszła w końcu spać. MAruda mała, że szok.
Jestem Mama 7tygodniowe Zuzki i siedzę całymi dniami w domu (do 17) później przychodzi tato i coz z tego - komputer spanie i kapiel Zuzki o 20, karmienie i kładziemy sie spac, podczas gdy tato nie robi nic (bo przeciez zmeczony po pracy)...
Myslalam ze ja jedna jedyna. Niby wiem, ze sa mamy w takim samym polozeniu co ja, ale co z tego, jak ich nie znam.
Mieszkam w UK, w miescie, gdzie nie znam nikogo bo przeprowadzilam sie rok temu dla taty mojej Zuzki. Jakos mnie nie ciagnie do Polek, choc chcialabym miec jakies znajome. Wiecie, jak trudno o szczere, normalne (!) laski w UK? No ale..
Pozdrawiam Was Dziewczynki i zycze nam duzo slonka i wytrwalosci...

Co robicie by nie zwariowac?
witam na forum
Cos o mnie?

Siedze sama w domku, bez znajomych, wszystkich zostawilam w starym miescie aby zamieszkac z ukochanym i teraz mam :|

jestem matka dopiero od kilku tygodni a juz mam dosc :(
dlatego tu jestem, pocieszyc sie i kogos. mam dobre poczucie humoru ale ze wzgledu na brak kontaktow z ludzmi - przestalam sie usmiechac :( moze jakas deprecha? :crazy:
ja tez tak mialam zostawilam wszystkich dla meza:-)
jak ja już znalazłam chwile czasu to zadnej nie ma i nie ma z kim pogadać :-( jak pech to pech :tak::tak::tak::tak:

wczoraj Olike pod okiem ugryzł jakis robal latający czarny,na bank to nie był komar.dzis poszłyśmy do lekarza bo po okiem sliwa,spuchniete jak bania,masakrycznie to wygladało.teraz już troszke lepiej.lekarka dał jakąś maść sterydową niestety i mamy smarować.mam nadzieję ze szybko zejdzie bo Oliwka wyglada jakby jej ktoś z pięści przywalił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mam nadzieje ze szybko sie wyleczy bo jeszce ktos powqie ze dziecko bijesz po oczach:-D:-D:-Dzart oczywiscie

jaja ugotowane i zaraz zrobie paste. A tu co tak pusto??????????/
uwielbiam taka paste:-p

fajny z implast
na allegro kosztowal 899 zl z fotelikiem gratis :)
ale ten facet nie ma go wystawionego czekam az wystawi ponownie... bo on ma sklep...
poluj poluj
te dwa sobie jescze poobserwuje
eleganckie
no ju zjuz niestety:-(
boje sie porodu jak cholera:-(

poza tym pokój stoi w miejscu bo durna wersalka stara stoi:wściekła/y:
nie ma sie czego bac:rofl2:
czesc laski
wpadłam sie przywitac

Eronika bnadal bez pieluchy:-)tzn miala dzis na droge tetrowa to troche zasikala,pozniej u kolezanki lazila w majtkach i slysze ze wola mamo tak placzliwe,patrze a mokre majtki ,ale skarpety suche-zaczy ze tak duzo nie poszlo-posadzilam ja na nicnik i jeszcze zrobila.
jak lata z gola pupa to sama siada,.wydaje mi sie ze jak ma majtli to mysli ze pileucha i daltego sika,ale juz jej przeszkadza,alebo wie ze bede krzyczec i jakos sie wstrzymuje jak czuje ze mokro:-)
kupe wola ladnie:-):-):-):-)

ide troche ponadrabiac ale nie obiecuje ze wszytsko przeczytram
nadawali na wieczor burze ale jeszcze nie ma.i mam nadzieje ze nie dojda
Wercia robi ladne postepy
Wtam laski- ja juz po sniadanku-oglądam wózki-kurcze jestem ła ze nie mam tego który mis ie najbardziej podobał:wściekła/y::no::-(
:-(
A teraz się witam. Sebkowi już lepiej więc nie jade do lekarza. Wczoraj wieczorem nie zajrzałam bo m siedział na kompie a pózinej już mi się nie chciało. Piję sobie kawke i się już trochę martwie zimą a konkretnie robotą m w zimie
no to fajnie ze synek ma sie lepiej
joe alex dawno nie było wiecie może co u niej
:confused:
:-D:-Dmuszę narazie zniknąć:tak: bo trzeba trochę popracować, szef się kręci:-D:-D:-D potem jeszcze do Was zajrzę

heheheh dobre

ehhhh
no i kolejne mokre majtki
tym razem popuscila i przybiegla o mnie pokazujac na majtki,reszte zrobila na nocnik.
dobrze ze kupe wola,wlasnie siedzi na nocniku.

co ona tak dzis ciagle sika?nie opila sie ani nic.a moze jakies przeziebinei bo i kicha ostro.moze ja przewialo w samochodzie:confused:

a ma skarpetki na nogach//
Moze to byc z przeziebienia Laura tez mi tak miala ubralal ja cieplej i bylo lepiej
Od stop czesto dzieci duzo sikaja

dobra ide prasowac.
tak mysle ze mam sliwki wiec moze najpierw ukrece jakies ciasto ze sliwkami:tak::tak:
tak zrobie.
nie wiem czy pozniej bedzie.bo jakmi siora zabierzez tel to nie bede.chyba ze w orange wykupie ale drogo wychodzi.

jutro i tak bede miala kupe roboty i w sobote tez,wiec moze poczekam az plusa mi doladuja i wtedy wykupie pakiet.
jakby co to trzymajcie sie

No to ja sie wykapalam i umylam glowe:tak:posprzatalam sobie okurzaczem i pomylam podlogi:-):tak:I teraz mnie wszystko boli

Wlasnei przyjechali wlasciciele i wzieli sie za jakies porzadki na podworku:szok::szok::szok:Pewnie zaraz zaczna mi znosic moje zabawki do gory i mnie zjebia:-p:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Julka jest po prostu szczera.
Kota nie ma to myszy harcują :-D:-D:-D:-D

witaj anabubka.
Gratulacje dla Weroniki

super są te Twoje dzieci :-D:-D:-D:-D

Ja mam dziś doła jakiegoś.
Od 9 trwa zebranie dyrektorów u Burmistrza,więc ważą się losy Kubusiowej klasy i wiadomo nerwy mną szargają.
Jak by mało tego było to wczoraj miałam gości.Była koleżanka z 2 dzieci i ten mały troszkę Kubusiowi przeszkadzał.
Kubuś się denerwował i efekt taki ,że rano mokre łóżko.
To już kolejna taka wpadka Kubusia ostatnimi czasy.
Niestety doszłam do wniosku,że on tak reaguje na stres i nowe sytuacje.
W dzień piszczy i skacze po łózkach by się rozładować a w nocy się moczy.
Kurcze nie wyobrażam sobie co to będzie jak on pójdzie do szkoły.
Tam wszystko dla Niego będzie nowe :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem przerażona po prostu i już się boję.
Dziewczyny ja wymiękam,siły mnie opuszczają.
Chce mi się ryczeć.
Mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się pożaliłam ,idę poprasować ,albo poleżeć nic mi się nie chce :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
współczuję ci kochana:-:)-(ile ty masz na głowie:szok:a mimo to masz w sobie ty..le wiary optymizmu radości miłości.....podziwiam :tak:trzymaj się cieplutko jak trzeba krzycz płacz tup nogami:tak:
..
ellooo

potem nadrobie a na poczatek foteczki

mam ich mnostwo wiec moge Was zasypac:-D
super normalnie się wzrusyłam wszyscy 3 wyglądaliście cudnie zjawiskowo:tak::tak:
a mój Toniś pospał 25 minut rano a teraz yje marudzi płacze krzyczy no wysiadam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:koło 13.30 położe go spać bo łużej mi nie wytrzyma nawet na spacer z nim nie poszłam bo by mi napewno zrobił sobie drzemkę a potem dupa ze spaniem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nerwa mam na niego...wiem że on nie winny ale jakos tak mnie nosi wychodzi nieprzespana noc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
anabubka wpadaj wpadaj do nas:tak:
joasiu a co się tak tylko przywitałas i znikasz???co u was???
meduska widziałaś ten wózek bexa ax3 ??podałam ci linka identyczny jak ten co pokazałaś a cena twojgo o ile mniejsza a jest naprawdę fajniusi:tak::tak::tak:
wyprasowałam z tym wyjcem i powiesiłam u dzieciaków firankę...jak on pójdzie spać to ide pod prysznic może się trochę odmulę:confused:

reklama
Do góry