reklama
cos mi na bigosik zrobilas smaka ale ja to bym sobie pierogi zjadla albo krokiety (malinka ostatnio robila i tak mnie natchniewaFajnie, już widze taki obrazek. Ciekawe jak będzie do prawdziwej swojej dzidzi się odnosił z zachowaniem, n oby było tak słodko również.
No to tyle, a tknęło dziś na bigos, tyle, że sacer z mała taki dłuuuuugi, ze sklepy pozamykali i udało się dostać kiszoną, kawałek boczku wędzonego i żeberka ( tak do smaku), jutro będę musiała sama pójść po resztę...ech... później do mamy-chyba, bo dzwonię i się dodzwonić nie mogę!
Modlę się -o wilku mowa-zadzwoniła, jednak nie jutro.Modlę się, żeby nocka przeszla spokojnie, zaraz kłaść bąbla - aż strach się bać!
Dobranoc dziewczyny, mała do siebie, my na film jakiś. Do juterka

spij slodko ;-)

i jeszcze raz dziekuje :*********

No a ja to wogole mialam juz nie wchodzic ale ze sie okapalam , mojemu jesc zrobilam , maly spi to mwie co sie bede pstrykac to wezne i se poklikom

no wiec bede czekala na mojego m

anka tylko nie zamecz Twego malzonka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta1981
Rodzyneczka
Julu w małego konstruktora się bawi
i kombajny buduje
i się drze jak już skończy i każe bić brawo i podziwiać i przyczepy też
.Śliwki tylko zaleję syropem i nastawione do pasteryzowania.A i Zupę groszkową gotuję na jutro bo Mirek przyjeżdża wieczorem ,bo w środę do UP mus być
.Chłopaki wykąpane i czekają na obcinanie paznokci.

.

a wieczorkiem słoneczko wyszło
.

.
:-(,oj niedobra Ty
;-)!
.Dobrze,że B się nic nie stało
.
A u Jula zauważyłam prawą górną 5 - na razie jedna wypustka się przebiła.

Ja też raz na 2-3 m-ce piwnicę magluję za ciuszkami;-)hej lasencje
moi wszyscy już śpią
ja wyprałam 3 pralki prania(nie ma to jak poznosić wszstko ze strychu) a jeszcze kolejne 3-4 do wyprania ale nie mam już gdzie suszyć do tego jest taka pogoa że kiepsko schnie
ale jestem zadowolona bo antoś ma kombinezon na zimę jeszcze po mojej bratanicy a ona ma już 15 lat
adam w nim też chodził i julia też i teraz tosiek ponosi myślałam że będzie zamały ale jest ok
więc mi zakup odszedł no i julka ma kurtkę na jesień też jakąś zdobyczną nawet nie wiedziałam że taką mamy na strychu
szkoda że jeszcze butów zimowych tam dla nich nie było
no i piżamy o któeych zapomniałam jakieś spodnie do których wreszcie dorośli i toniś 3 pary spodni ocieplanych no nie ma to jak takie wykopaliska
ale ze smutkiem stwierdzam że to ostatnie ubrania dla nich nie mają już na strychu nic większego czyli tera z już od wiosny wszystko im muszę kupować
![]()

U mnie podobnie byłoU nas pogoda tez do niczego.
Dobrze ze chociaz nie pada -- jeszcze.

Święte słowa,potwierdzam.ja nie będę szczepić,juz się spotkałam z kilkoma przypadkami ze po tej szczepionce właśnie dzieci gorzej chorują na grypę i częściej ja łapią![]()

Dołączam się z Julkiem i OlusiemDUŻO ZDRÓWKA
Dla OLIWKI
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

I nawet się nie podzielia ja się zajadam Michałkami- no co zostały z imprezki![]()

A placki to za mną od 2 dni chodzą i jutro nasmażęwpadlam w chwili miedzy plackami ziemniaczanymi dzis zakrecony dzien
Od rana nic dobrego ehhhhh
Chlopaki od Bogdana mieli kolizje i autko z jednej strony wyglada nieciekawieBabka wymusila pierwszentwo

Gratki dla Laurki.A ja zapomnialam sie pochwalic ze Laura od 3 dni sama korzysta z toalety.Elegancko sie podcieraTak wiec wkladka na wc poszla do szfy
![]()
A u Jula zauważyłam prawą górną 5 - na razie jedna wypustka się przebiła.

juz uciekaszJa juz uciekam bo zaraz zwariuje
Dobranoc:-)

no coz - dobrej nocki zycze

a dziekujePATRYSKA
Ale masz cudowny avatarek

heh rozplanowala se koniec dzionkaJulu w małego konstruktora się bawii kombajny buduje
i się drze jak już skończy i każe bić brawo i podziwiać i przyczepy też
.Śliwki tylko zaleję syropem i nastawione do pasteryzowania.A i Zupę groszkową gotuję na jutro bo Mirek przyjeżdża wieczorem ,bo w środę do UP mus być
.Chłopaki wykąpane i czekają na obcinanie paznokci.

no a Julu swoja droga musi smieszknie wygladac w postaci konstruktora

Marta1981
Rodzyneczka
Taaaaa i tylko MAMO DJĘCIEno a Julu swoja droga musi smieszknie wygladac w postaci konstruktora![]()

Marta1981
Rodzyneczka
Teraz czepił się i "Wodzionkę" z każe włączać a tu coś fajnego
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wPUwbIBuNNY&feature=related"]YouTube - Pijany naćpany czy trzeźwy techno fan ?[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wPUwbIBuNNY&feature=related"]YouTube - Pijany naćpany czy trzeźwy techno fan ?[/ame]
haha ale nim tzrepaloTeraz czepił się i "Wodzionkę" z każe włączać a tu coś fajnego
YouTube - Pijany naćpany czy trzeźwy techno fan ?

reklama
Podziel się: