reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fajnie, już widze taki obrazek. Ciekawe jak będzie do prawdziwej swojej dzidzi się odnosił z zachowaniem, n oby było tak słodko również.

No to tyle, a tknęło dziś na bigos, tyle, że sacer z mała taki dłuuuuugi, ze sklepy pozamykali i udało się dostać kiszoną, kawałek boczku wędzonego i żeberka ( tak do smaku), jutro będę musiała sama pójść po resztę...ech... później do mamy-chyba, bo dzwonię i się dodzwonić nie mogę!
Modlę się -o wilku mowa-zadzwoniła, jednak nie jutro.Modlę się, żeby nocka przeszla spokojnie, zaraz kłaść bąbla - aż strach się bać!

Dobranoc dziewczyny, mała do siebie, my na film jakiś. Do juterka
cos mi na bigosik zrobilas smaka ale ja to bym sobie pierogi zjadla albo krokiety (malinka ostatnio robila i tak mnie natchniewa :-p)
spij slodko ;-):tak:
i jeszcze raz dziekuje :********* :-D

No a ja to wogole mialam juz nie wchodzic ale ze sie okapalam , mojemu jesc zrobilam , maly spi to mwie co sie bede pstrykac to wezne i se poklikom :rofl2::rofl2:
no wiec bede czekala na mojego m :happy:

anka tylko nie zamecz Twego malzonka :-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz uciekam bo zaraz zwariuje
Dobranoc:-)

PATRYSKA
Ale masz cudowny avatarek:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Julu w małego konstruktora się bawi :tak: i kombajny buduje:szok: i się drze jak już skończy i każe bić brawo i podziwiać i przyczepy też:tak::-D.Śliwki tylko zaleję syropem i nastawione do pasteryzowania.A i Zupę groszkową gotuję na jutro bo Mirek przyjeżdża wieczorem ,bo w środę do UP mus być:angry:.Chłopaki wykąpane i czekają na obcinanie paznokci.
hej lasencje:happy:
moi wszyscy już śpią:szok:
ja wyprałam 3 pralki prania(nie ma to jak poznosić wszstko ze strychu:szok:) a jeszcze kolejne 3-4 do wyprania ale nie mam już gdzie suszyć do tego jest taka pogoa że kiepsko schnie:dry:ale jestem zadowolona bo antoś ma kombinezon na zimę jeszcze po mojej bratanicy a ona ma już 15 lat:szok:adam w nim też chodził i julia też i teraz tosiek ponosi myślałam że będzie zamały ale jest ok:tak:więc mi zakup odszedł no i julka ma kurtkę na jesień też jakąś zdobyczną nawet nie wiedziałam że taką mamy na strychu:rofl2:szkoda że jeszcze butów zimowych tam dla nich nie było:rofl2::rofl2:no i piżamy o któeych zapomniałam jakieś spodnie do których wreszcie dorośli i toniś 3 pary spodni ocieplanych no nie ma to jak takie wykopaliska:tak::tak::tak:ale ze smutkiem stwierdzam że to ostatnie ubrania dla nich nie mają już na strychu nic większego czyli tera z już od wiosny wszystko im muszę kupować:dry:
Ja też raz na 2-3 m-ce piwnicę magluję za ciuszkami;-):tak::-D.
U nas pogoda tez do niczego.
Dobrze ze chociaz nie pada -- jeszcze.
U mnie podobnie było :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: a wieczorkiem słoneczko wyszło:baffled:.
ja nie będę szczepić,juz się spotkałam z kilkoma przypadkami ze po tej szczepionce właśnie dzieci gorzej chorują na grypę i częściej ja łapią :tak::tak::tak::tak::tak:
Święte słowa,potwierdzam.:tak:
DUŻO ZDRÓWKA
Dla OLIWKI
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!
Dołączam się z Julkiem i Olusiem:tak:.
a ja się zajadam Michałkami- no co zostały z imprezki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
I nawet się nie podzieli:no::-(,oj niedobra Ty:-p;-)!
wpadlam w chwili miedzy plackami ziemniaczanymi dzis zakrecony dzien

Od rana nic dobrego ehhhhh
Chlopaki od Bogdana mieli kolizje i autko z jednej strony wyglada nieciekawie :baffled:Babka wymusila pierwszentwo
A placki to za mną od 2 dni chodzą i jutro nasmażę:tak:.Dobrze,że B się nic nie stało:szok::tak:.
A ja zapomnialam sie pochwalic ze Laura od 3 dni sama korzysta z toalety.Elegancko sie podciera:-D:-D Tak wiec wkladka na wc poszla do szfy :)
Gratki dla Laurki.
A u Jula zauważyłam prawą górną 5 - na razie jedna wypustka się przebiła.:tak:

Ja juz uciekam bo zaraz zwariuje
Dobranoc:-)
juz uciekasz :confused::confused::confused:
no coz - dobrej nocki zycze :tak:
PATRYSKA
Ale masz cudowny avatarek:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a dziekuje :-D tez mi sie podoba :-p:-p:-p
Julu w małego konstruktora się bawi :tak: i kombajny buduje:szok: i się drze jak już skończy i każe bić brawo i podziwiać i przyczepy też:tak::-D.Śliwki tylko zaleję syropem i nastawione do pasteryzowania.A i Zupę groszkową gotuję na jutro bo Mirek przyjeżdża wieczorem ,bo w środę do UP mus być:angry:.Chłopaki wykąpane i czekają na obcinanie paznokci.
heh rozplanowala se koniec dzionka :-D
no a Julu swoja droga musi smieszknie wygladac w postaci konstruktora :-D

reklama
Do góry