reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamki Pepkowe udane :)) Duzo bab i dzieciaczkow Malenka dostala mnostwo prezentow :)) A wygladala jak ksiezniczka :)) A moja malenka ma jutro 5 miesiecy kochana tak rosnie szybko Kurcze zaniedlugo zostawii mame i wyjedzie gdzies tak jak ona to zrobila :(
niestety kiedys zostaniemy same w domkach ze swoimi staruszkami:rofl2:
Halo ja tylko na chwilkę się zameldować wpadlam- disiaj z M mielismy troszke załatwiania- apotem obiadek i jakos dzien przeleciał...

wogóle to teraz bede miala mniej czasu dla Was bo M tez w domu ciągle:-D:-D:-D

zrozumiale!!

My po wizycie laura nie chiala isc do domu tak sie fajnie bawila :)) 2h szybko minely gdybym na zegar nie spojrzala siedzialabym dalej hihi
Lali juz po kapieli i wcina kolacje potem zabki i klade ja spac
Mialam dzis prasowac ale jakos nie poszlo hihi braklo dnia

reklama
Hejka :-):-):-):-)

lunka ja Ci dam zdjęcia do kitu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny słyszeliście Patric Swayzenie nie żyje !!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
bardzo lubiałam tego aktora :tak::tak::tak::tak::tak:
No wlasnie slyszalam rano w wiadomosciach:tak::tak::tak:

witam :-( chyba sie powiesze :zawstydzona/y::-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac
przykro mi :-(
:tak::tak:mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda

przykro mi że znowu mi sie nie udalo akurat za miesiąć mam następny i akurat bedzie równy rok jak robie prawko :zawstydzona/y: mąz sie zakur.....nie odzywa sie
Egzaminator doczepił sie ze wjechałam w kopertę ale mogłam wjechac tych kilka centymetrów do tyłu bardziej ,wg mnie to byłam w kopercie a wg niego nie :wściekła/y: troche sie z nim poklociłam ale uparty był sukinkot :wściekła/y::wściekła/y::crazy: a do cholery przeciez umiem jezdzic
Najgorzej ze cala ta sytuacja odbiła sie niepotrzebnie na dzieciach ja mężowi powiedZiałam zeby na dzieciach sie nie odgrywal bpo to na mnie jest zly i zreszta sam niech se zrobi prawko tozobaczymy ile razy by zdawał :wściekła/y:
co za idiota z tego faceta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Luna no to mials niespodzianke dobrze ze nie opierniczylas goscia bo faktycznie nie winny

Patrysia odpoczywaj bo potem ciezko bedzie z tym odpoczynkiem tym bardziej ze bedzie dwoje szkrabow w domku

Agnes ja cokolwiek robie dla siebie to zawsze jest to wieczorem jak Lali juz spi Popieram takie rozwiazania:tak:

Anaconda u mnie brak sloneczka wiec zazdroszcze Ci pogody a barszczyk za mna tez chodzi :))

My dzis na obiad jedlismy zeberka mniammmm:-p
Laura spi bo marudna byla Bylam u znajomej w sklepie i wrocilam z 3 golfami czarny, niebieski i fioletowy, wisiorki do tego kupilam 2 golfy czarny i szary na krotki rekaw ale takie dlugie za dupeczke:tak: na zime jak znalazl:tak:
No i kupilam sobie skorzana torebke-zaszalalam:rofl2:
Jak Lali wstanie jedziemy do znajomej
To fajnie ze sie obkupilas:tak::tak:

Witam sie i ja
My juz po urodzinkach nawet fajnie bylo Emily sie wybawila
ale co mnie rozbroilo byl ubior solenizanki no w jakis starych dziurawych getrach byla i koszulce ktora byla jej cyba z 3 rozmiary za mala bo caly brzuch jej bylo widac no mi by bylo wstyd tak dziecko na oczek ubrac dobra nikt nie mowi ze musi byc nie wiadomo jak elegancko ubrana ale nie przesadzajmy zeby az tak dziecko na roczek ubrac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My dzis zaspalismy na wizyte u lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj nie nastawialam budzika bo se mysle Emily i tak wstaje ok 9 jak na zlosc Emily obudzila sie po 10 a wizyte mielismy na 11 a to dosc daleko bo ponad 30km mojego tez bylo ciezko zewlec z lozka po nocce ale jakos dalismy rade:tak::tak: spoznilismy sie troche ale na szczescie jeszcze nas przyjeli:tak::tak::tak:

Witam! Dzien udany-pojechałam przed południem na zakupki , troszke sie obkupiłam, Zuzia bylła grzeczna nawet przymierzac mogłam ciuszki:szok::-) Potem farbowanie włosków, i na koniec A. wyskoczył z prezentem urodzinowym:szok::szok::szok:

Aniu, no chyba zostawiłyśmy Ci ciekawszą alternatywę:-D

Pati-awatarek przesłodki!!!

Bob budowniczy Ci rośnie
Oj, żeby moja czekała na obcinanie... musze się sporo nagimnastykować, żeby pyk pyk jej zrobić
No i gratuluję piąteczki!

Agnes szlafroczek słodzizna i cena też niczego sobie, super!

A bunt dwulatka i u mnie się zaczyna, wszystko jest na nie, i w dodatku często z krzykiem. Nie poznaję pani proszę pani...

Ostatnio farbowałam włosy na skazanym na śmierć, yszedł nijaki bylejaki nie taki, Miał być blond miodoy a yszedł rudy...

Sorki w bardzo cięzko mi chodzi

A&E , Sylcia udanej imprezki,

No kurcze musze Ci poiedzieć kochana, że tym razem zdjęcia nie są tak fajne jak zasze, tort wstawiłas krzywo, dziecko rozczochrane, zabaka - konik tzn- nie ustaiony profilem do aparatu, no lipa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczyiscie żartuję, śietne zdjęcia i maluda jak zykle roześmiana. Dobrze ze zadoolona, bo jak dziecko zadoolone to i rodzic sie cieszy:tak:

Mamita, czy to nie zakrawa na problemy alkooloe pić tak po kryjomu już????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pić jak pić ale jeść o tej porze/ Tylko po kryjomu:-);-);-)

Wybrałam się dołazienki pranie wstaić, głowe umyć, a tu niespodzianka, wody nie ma!:wściekła/y:
Żeby chociaz jakąś kartkę wywiesili, to po co!
I ani za zakupy wyjsc nie moge, ani bigosu gotowac, bo nie ma za bardzo z czego, jestem uziemiona!

Nie ma to jak niespodzianka:eek:

:szok::szok:
Witam,wczoraj już nie dałam rady wejść:no:,bo oczka same się kleiły:zawstydzona/y:.

Ja obcinam obcinaczkami i szybko i sprawnie mi to wychodzi:tak:.
Lunka,wysiadam z tym tekstem:tak::-D:-D:-D:-D.
Joasiu,przyjeżdżaj do mnie,od razu zdasz,bez ŻADNYCH załatwień;-):tak:.
Agnes,ale pyszny torcik :tak:i zabaw też była przednia:cool:.Najważniejsze,że jubilatka zadowolona.:tak:
Tu ze spotkania klasowego M
Logowanie do nasza-klasa.pl

Nasmażyłam placków ziemniaczanych i Julu zjadł 5:szok: a Olek 4 :tak:.
Ale dzisiaj jajca były:M miał mi dotankować w niedzielę samochód,wracam z pracy,zajechałam po Olka do przedszkola i kumpelę podwiozłam i zajechałam pod Dom Dziecka.Kumpela wysiadła,zaczęłam cofać i autko zaczęło mi się dusić.Zgasło_Odpalam ze 3 razy i d.upa.
Kontrolka zepsuta i nie świeci i kij paliwa zbrakło:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:.Ja za telefon,po znajomych z okolicy,jednego nie ma,drugiego też i do cioci i jej córka przyjechała z kanistrem i lejkiem i pojechałyśmy do CPN-u i pożyczyła mi kasę(10 w portfelu miałam) i zlałam 5 litrów i po 3 odpaleniach ruszył:huh::huh:.A do domu miałam 400 metrów,jakbym kumpeli nie podwoziła to bym na środku skrzyżowania się zatrzymała:zawstydzona/y:.A stare zjebkę dostało:angry::angry::wściekła/y::tak:.

O mały włos mi tez by dzisiaj brakło paliwa ale na szczęscie skończyło sie tylko na komorniku:-p

witam na nocnej zmianie z farba na glowie:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
dobry powod zeby posiedziec przy kompie-czekam az sie farba z wlosami zwiaze:-D:-D:-D:-D:-D

ciekawe ile pasemek sobie zrobie,bo ciemna farba a poprzdnie mialam jakis mahon czy cos i moga byc przeswity:baffled:

wszyscy juz spia.dzien mialam bardzo proacowty.wracajac ze szkoly wygladalam jak wielblad.moze uda mi sie przy tym transferze wkleic jakos fotke to zobaczycie jak ja prawie codziennie wracam ze szkoly.w kazdym razie umordowalam sie niesamowicie.pozniej jak wrocilam to robilam zupe,kopytka,zmywanie i wiadomo.
dzis tylko jedna malanocnikowa wpadka.nawet w podrozy do i ze szkoly bylo sucho.dopiero jakos po poludniu ale krzyczala ze cgce i zaczela sikac.ale jak poczula ze mokro po nogach bo zdjelam jej tetre to wstrzymala i reszte zrobila na nocnik:-D

Weronika opanowala slowo pic-tzn mowi "tic" ale lepsze to niz "mama aa " i placz:-)

reklama
Do góry