reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

"Porozmawiaj z nim ale szczerze dlaczego tak się zachowuje itd... może się otworzy, a jak nie to do d... z takim facetem co pożytku z niego nie ma. Przepraszam że tak pisze ale mnie to mega wkurza"

Wiecie co on mi na wieczor wczoraj powiedzial "widze ze sie meczysz ze mna...jesli tak to odejdz....po co mnie kochac..."

ręce opadaja.
Kopnij go w dupę i tyle. Będziesz miała po problemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już mnie zaczyna ten twój facet dobijać. Jak tak piszesz to się zastanawiam po co ja się swojego czepiałam... Zacznij coś robić z nim Kobieto po potem będzie za późno!!!

Ewelinka ja bym mu nic nie zrobiła.
Nie uprała,nie ugotowała,nie podała nic,nie spała bym z nim,nie rozmawiała ,zostawiała małego i bez słowa wychodziła na godzinę czy dwie i z nienacka wracała.
Skoro mu na Tobie nie zależy i chce żebyś odeszła a Tobie na nim zależy to starała bym się,żeby zaczął zabiegać o Ciebie.To jemu zależeć ,nie Tobie.:no:
Mam wrażenie ,że Ty się przed Nim płaszczysz i robisz wszystko ,żeby było dobrze a on to olewa i bierze jako Twój obowiązek.
A to przecież Twoja dobra wola,że koło Niego skaczesz.:sorry:

A ja myślałam ,że bede miała dzień wolny.
Myślałam... ,bo właśnie dostałam telefon ,że do jutra mam przesłać program z dogoterapii do korekty.
Mam rozpisać 16 godzin zajęć ćwiczenie po ćwiczeniu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W tej chwili mam rozpisane 4 godziny dopiero a już wymiękam.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nigdy takiego czegoś nie robiłam.:sorry::sorry:
Zgadzam się z Tobą w 100% :tak: nie tknij palcem wokół niego, zajmij się sobą i dzieckiem a na niego nie zwracaj uwagi, jaby go w domu nie było. Zobaczysz ile wytrzyma :tak: No As to dali Ci zajęcie :no:
Witam :-) nie zaglądam bo jakos ten czas leci :zawstydzona/y: a to zakupy to przypilnowac dzieci z lekcjami a to na spacer z Gabi codziennośc :tak:teraz chwilka bo wrocilismy z Lidla mąz poszedl ustalic termin do kardiologa Zle mu wyszły badania i EKG (niedokrwienie tylnej komory serca ) ,ma wysoki ciśnienie (200/120) leków ma pelno niemoze pic alkoholu wogole :no: dla mnie to bardzo dobrze Najgorsze ze jak nie dostanie sie do kardiologa to szpital i kompleksowe badania :-( troche sie martwie ze tak podupadl na zdrowiu a tyle razy mowiela zeby wziąl sie za leczenie :crazy:
Zdrówka dla niego :tak: mój tata też tak ma i pełno leków bierze już od dłuższego czasu z tym nie ma żartów niech dba teraz o siebie i cholesterol niech sobie jeszcze zbada :tak:

No jaja i to nie złe. Ciekawe jaki haczyk w tym jest, jak nie zajdę w ciążę to co mam zapłacić? :-D

Witam czwartkowo.
Wstawać śpiochy :-D:-D:-D:-D
Kuba je śniadanko a ja od 40 minut po domku się krzątam.:-):-)
Kiedy Ty śpisz Kobieto??? :szok::szok::szok:

Witam,
Ja nie spię od 6.30 :confused2: Anike obudził katar :no:

A mnie cos głowa boli, zapowiada się swietny dzień :baffled: No i ta pogoda... ehh
Zdrówka życzę :tak:

Witam w pochmurny dzień, na szczęście nie pada :tak: a wczoraj tak ładnie na dworze było a dzisiaj bee :no: Kuba śpi bo ostatnio wcześnie zasypia i się budzi przed 7.00 :no: a nad ranem się najlepiej śpi. Dzisiaj musiałam go o 1 wziąć do łóżka bo coś płakał cały czas i nie chciał się uspokoić :no: także Kubek i M się wyspali a ja nie :no: @ się kończy, ząb nie boli ale za to od wczoraj głowa :no: oj coś czuję że ten dzień to do d** będzie :wściekła/y: dzisiaj na obiad robię spaghetti ale dla ojca muszę osobno obiad zrobić bo o n tego nie je :wściekła/y: to niech się nauczy!! Gorzej wybrzydza niż baba w ciąży (bez urazy dziewczyny:-D) idę na allegro może coś ciekawego znajdę :tak: humor trzeba sobie jakoś poprawić co nie :-D 30 września jest dzień chłopaka, organizujecie coś dla swoich facetów czy nie? Bo ja się zasatnawiam

O, i to jest myśl, z kawki skorzystam z przyjemnośćią

Można zmienić imię, trzeba złożyć wniosek w cywilnym i poopłacać zanczki, w sumie nie takie to nawet drogie, ale oni w cale nie musze sie zgodzic, bo trzeba zmiane odpowienio uzasadnic.
Ja nie wiem co Ci się w tym imieniu nie podoba? To że teraz nie pasuje do małej to nie znaczy że potem tez tak będzie :tak: ja bym nie zmieniała ;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejo mamuski :))
U mnie deszczowo dzis ;/ Misiak poszedl do pracy na kilka godzin A ja zmykam na kawusie do kolezaneczki z Nadinka :) Pozniej wracam szybciutko i za obiadek sie biore Duszone ziemniaczki w lupkach salatka z roznych salat pomidorami i marchewka w sosie sezamowo miodowym i pieczone pikantne udka z kurczaczka Mmm Juz jestem glodna :))
Pozniej misiak wraca i znow spedzamy czas razem :))

Milego dnia kochaneczki :))

dziewczyny jestem w glebokim szoku :szok::szok::szok:
Dzisiejsza uwaga
http://www.onet.tv/26-letnie-mieso-na-stole,5515855,1,klip.html#5515855,c=1
Co o tym sądzicie?
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no ja tez w szoku jestem ,chyba kazdy by był gdyby to zobaczył:no::no::no::no:

normalnie żygac się chce ,jak ono mogą to ludziom dawać do zjedzenia i mięsem to nazywać.okropne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Połozyłam Oliwkę a ona nie chce mi spać.już momentami mam dość jej jak tak ciężko mi ja uspić.przecież stała tak wczesnie 5.30 więc nie rozumiem dlaczego nie chce iść spać.i tak codziennie.mam takiego nerwa na nią że az mnie roznosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze ze M jest dzis w domu to poszedł przygotowywac obiadek a później weźmie Oliwke na dwór na spacer.a ja od niej odpoczne :tak::tak::tak::tak:będe miała czas aby powystawiać pare rzeczy na allegro :-)

a ja się dzis przeraziłam.
Mój M ma od jakiegos czasu problemy z kręgosłupem,dźwignął coś za ciężkiego jakiś czas temu i coś mu szczeliło.i od tamtej pory co jakis czas mu ten kregosłup się odzywa.no i teraz go boli,był u lekarza,robili mu przeswietlenie,wyszło że dyskopatia z przeciążenia i teraz chodzi na zastrzyki.
no i jak wczoraj szedł do pracy to nie zdązyłby pójść na ten zastrzyk więc ja mu go zrobiłam,mówił że nie bolało i było ok.ale jak dziś pojechał na kolejny zastrzyk i pielęgniarka zobaczyła miejsce gdzie mu zrobiłam to sie za głowę złapała.zrobiłam mu troche za wysoko i powiedziała ze M powinien Bogu dziekować ze nic mu sie nie stało bo gdzybym w nerw trafiła a było niedaleko to by go mogło sparalizować.jak ja to usłysząłam to normnalnie w szoku do tej pory jestem.już więcej nie ruszam sie do takich rzeczy :no::no::no::no::no::no::no:
do tej pory mam poczucie winy ze przeze mnie mogłoby się stać nieszczęście i przeze mnie mógł się stac kaleką ,normalnie nie wybaczyłabym tego sobie :no::no::no::no::no::no::no: dziekuję teraz Bogu że tak to sie skończyło i nic złego się nie stało :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wrocilam niedawno z zakupkow:tak:Teraz mlode sie ejszcze chwilke bawia ,ale niedlugo Je poloze:-);-)
Cholera cos mi piszczy co jakis czas wykrywacz dymu w kuchni a ja nie mam tam wcale dymu:szok::szok::confused2::confused2::confused2:Chyba sie wkurze i wycigne z niego baterie

reklama
Do góry