B
Beata1988
Gość
Kopnij go w dupę i tyle. Będziesz miała po problemie"Porozmawiaj z nim ale szczerze dlaczego tak się zachowuje itd... może się otworzy, a jak nie to do d... z takim facetem co pożytku z niego nie ma. Przepraszam że tak pisze ale mnie to mega wkurza"
Wiecie co on mi na wieczor wczoraj powiedzial "widze ze sie meczysz ze mna...jesli tak to odejdz....po co mnie kochac..."
ręce opadaja.

Zgadzam się z Tobą w 100%Ewelinka ja bym mu nic nie zrobiła.
Nie uprała,nie ugotowała,nie podała nic,nie spała bym z nim,nie rozmawiała ,zostawiała małego i bez słowa wychodziła na godzinę czy dwie i z nienacka wracała.
Skoro mu na Tobie nie zależy i chce żebyś odeszła a Tobie na nim zależy to starała bym się,żeby zaczął zabiegać o Ciebie.To jemu zależeć ,nie Tobie.
Mam wrażenie ,że Ty się przed Nim płaszczysz i robisz wszystko ,żeby było dobrze a on to olewa i bierze jako Twój obowiązek.
A to przecież Twoja dobra wola,że koło Niego skaczesz.
A ja myślałam ,że bede miała dzień wolny.
Myślałam... ,bo właśnie dostałam telefon ,że do jutra mam przesłać program z dogoterapii do korekty.
Mam rozpisać 16 godzin zajęć ćwiczenie po ćwiczeniu.
W tej chwili mam rozpisane 4 godziny dopiero a już wymiękam.
Nigdy takiego czegoś nie robiłam.![]()

Zdrówka dla niegoWitam :-) nie zaglądam bo jakos ten czas lecia to zakupy to przypilnowac dzieci z lekcjami a to na spacer z Gabi codziennośc
teraz chwilka bo wrocilismy z Lidla mąz poszedl ustalic termin do kardiologa Zle mu wyszły badania i EKG (niedokrwienie tylnej komory serca ) ,ma wysoki ciśnienie (200/120) leków ma pelno niemoze pic alkoholu wogole
dla mnie to bardzo dobrze Najgorsze ze jak nie dostanie sie do kardiologa to szpital i kompleksowe badania :-( troche sie martwie ze tak podupadl na zdrowiu a tyle razy mowiela zeby wziąl sie za leczenie
![]()

No jaja i to nie złe. Ciekawe jaki haczyk w tym jest, jak nie zajdę w ciążę to co mam zapłacić?http://dot.wp.pl/redir?SN=poczta_rs...plodzenie-dziecka,wid,11523005,wiadomosc.html
czego to ludzie nie wymyslą
moze któras chętna??????![]()

Kiedy Ty śpisz Kobieto???Witam czwartkowo.
Wstawać śpiochy
Kuba je śniadanko a ja od 40 minut po domku się krzątam.:-):-)

Zdrówka życzęWitam,
Ja nie spię od 6.30Anike obudził katar
A mnie cos głowa boli, zapowiada się swietny dzieńNo i ta pogoda... ehh

Witam w pochmurny dzień, na szczęście nie pada

Ja nie wiem co Ci się w tym imieniu nie podoba? To że teraz nie pasuje do małej to nie znaczy że potem tez tak będzieO, i to jest myśl, z kawki skorzystam z przyjemnośćią
Można zmienić imię, trzeba złożyć wniosek w cywilnym i poopłacać zanczki, w sumie nie takie to nawet drogie, ale oni w cale nie musze sie zgodzic, bo trzeba zmiane odpowienio uzasadnic.

Ostatnio edytowane przez moderatora: