Moj maly wlasnie spi

jak wrocilismy ze spacerku to w domu normalnie czysto az jestem w szoku,pranie powieszone,gary pomyte,obiad sie gotuje,odkurzone a nas nie bylo jedynie 2h.
A to moj mały pomocnik
super pomocnik
Wpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
Słyszałyście o tym dziecku które sie urodziło z waga 8,7kg i 67cm

Słyszałam,ale taka waga to już podejrzenie jakiejś choroby.
Możliwe ,ze jakaś metaboliczna cukrzyca?
Moja Klaudia jak się urodziła z wagą 4550 to też jej dodatkowe badania robili w kierunku chorób metabolicznych.
Kubuś jako wcześniak podobno też był ogromny,ale z nim cukrzycę miałam,więc powód był wiadomy.

z tego co mi moja dentystka mowila to w ciazy nie podaja znieczulenia bo to niebezpieczne dla dziecka, daje trutke do zeba i zaprasza po porodzie
ja miałam zakładane plomby normalnie pod znieczuleniem do końca ciąży.

:-)
Widziałyście te kurtki dzieciece w biedronce po 26,99? Kurcze nawte fajne tylko u nas same czerwone zostały.
U mnie wszyscy już we wyrkach.
Chyba wskoczę jeszcze do wanny na hydromasaz i ide spac bo jutro znowu od rana do laboratorium muszę jechac z teściową. A moje wyniki moczu ok. Tylko pojedyncze bakterie wyszły
Jeśli badania są oki a Ty twierdzisz,że to nie od kręgosłupa samego w sobie to ja stawiam na zapalenie poprzecznych mięśni kręgosłupa.
I od razu współczuję bólu ,bo mam go co kilka miesięcy.
Znalazłam jeszcze chwilke dla Was.
Kuba znów nawywijał na karate.
Tym razem był zmęczony ,zszedł z maty,usiadł i natychmiast zasnął

.
Przespał 30 minut zajęć,po czym nie dał się obudzić.

Prosto z karate poszliśmy do klubu.
Na początku było super,a potem jak zauważył,że go nikt nie kontroluje to zaczął kombinować.
Podskakiwał z tyłu do dziewczynek,łapał za włosy i rzucał się na podłogę.

.Zwracał w ten sposób na siebie uwagę.

Wróciliśmy ok.21.Byłam zmęczona na maxa.
Od razu kolacja i do łózka go wwaliłam ,zaczęłam mu czytać,potem usnełam.
Obudziłam się tuż przed północą.

Dobra kochane czas szykować się spać.

;-)

,bo o 6.30 pobudka