reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sylwiob kochana aja zawsze chcialam miec pierwsza dziewczynke :)) Ale jakby byl chlopak to tez dobrze by bylo :) A chlopaka nazwalabym Ksawier, Fabian lub Kajetan :))

A ten dzieciak z waga ponad 8kg to olbrzym :))

Dobranoc kochaneczkii :))

reklama
Moj maly wlasnie spi :) jak wrocilismy ze spacerku to w domu normalnie czysto az jestem w szoku,pranie powieszone,gary pomyte,obiad sie gotuje,odkurzone a nas nie bylo jedynie 2h.

A to moj mały pomocnik :)

super pomocnik

Wpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
Słyszałyście o tym dziecku które sie urodziło z waga 8,7kg i 67cm:szok::szok::szok::szok:
Słyszałam,ale taka waga to już podejrzenie jakiejś choroby.
Możliwe ,ze jakaś metaboliczna cukrzyca?
Moja Klaudia jak się urodziła z wagą 4550 to też jej dodatkowe badania robili w kierunku chorób metabolicznych.
Kubuś jako wcześniak podobno też był ogromny,ale z nim cukrzycę miałam,więc powód był wiadomy.:tak::tak::sorry::sorry:

z tego co mi moja dentystka mowila to w ciazy nie podaja znieczulenia bo to niebezpieczne dla dziecka, daje trutke do zeba i zaprasza po porodzie
ja miałam zakładane plomby normalnie pod znieczuleniem do końca ciąży.:tak::-)

Widziałyście te kurtki dzieciece w biedronce po 26,99? Kurcze nawte fajne tylko u nas same czerwone zostały.
U mnie wszyscy już we wyrkach.
Chyba wskoczę jeszcze do wanny na hydromasaz i ide spac bo jutro znowu od rana do laboratorium muszę jechac z teściową. A moje wyniki moczu ok. Tylko pojedyncze bakterie wyszły
Jeśli badania są oki a Ty twierdzisz,że to nie od kręgosłupa samego w sobie to ja stawiam na zapalenie poprzecznych mięśni kręgosłupa.
I od razu współczuję bólu ,bo mam go co kilka miesięcy.

Znalazłam jeszcze chwilke dla Was.
Kuba znów nawywijał na karate.
Tym razem był zmęczony ,zszedł z maty,usiadł i natychmiast zasnął :szok::szok::szok::-D:-D:-D.
Przespał 30 minut zajęć,po czym nie dał się obudzić.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Prosto z karate poszliśmy do klubu.
Na początku było super,a potem jak zauważył,że go nikt nie kontroluje to zaczął kombinować.
Podskakiwał z tyłu do dziewczynek,łapał za włosy i rzucał się na podłogę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Zwracał w ten sposób na siebie uwagę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy ok.21.Byłam zmęczona na maxa.
Od razu kolacja i do łózka go wwaliłam ,zaczęłam mu czytać,potem usnełam.
Obudziłam się tuż przed północą.:szok::szok::szok:
Dobra kochane czas szykować się spać.:tak:;-):biggrin2::biggrin2:,bo o 6.30 pobudka
:-D:-D:-D:-D

Witam,

moje nie śpią od 5.15 :wściekła/y:

Anike obudził katar :wściekła/y: A jak zaczęłam jej czyścic noc to obudziła Helenkę i po spaniu :wściekła/y:

Anaconda, brawo Jasiu :sorry:
As, y to masz nerwy ze stali :szok: Mi ostatnio puszczają, ale jak czytam co u Ciebie to juz dawno bym wyszła i stanęła obok :-p

Chyb a się wezmę, za zrzucenie fotek :tak:

dziewczyny jestem w glebokim szoku :szok::szok::szok:
Dzisiejsza uwaga
http://www.onet.tv/26-letnie-mieso-na-stole,5515855,1,klip.html#5515855,c=1
Co o tym sądzicie?

Mi teściowa powiedziała, ma być program cały o tym, ale nie pamiętam kiedy...:eek:
MASAKRA !!! My pilnujemy dokładnie terminu ważności produktów, a tam 26-letnie !!!!:szok::szok::szok:

a ja się dzis przeraziłam.
Mój M ma od jakiegos czasu problemy z kręgosłupem,dźwignął coś za ciężkiego jakiś czas temu i coś mu szczeliło.i od tamtej pory co jakis czas mu ten kregosłup się odzywa.no i teraz go boli,był u lekarza,robili mu przeswietlenie,wyszło że dyskopatia z przeciążenia i teraz chodzi na zastrzyki.
no i jak wczoraj szedł do pracy to nie zdązyłby pójść na ten zastrzyk więc ja mu go zrobiłam,mówił że nie bolało i było ok.ale jak dziś pojechał na kolejny zastrzyk i pielęgniarka zobaczyła miejsce gdzie mu zrobiłam to sie za głowę złapała.zrobiłam mu troche za wysoko i powiedziała ze M powinien Bogu dziekować ze nic mu sie nie stało bo gdzybym w nerw trafiła a było niedaleko to by go mogło sparalizować.jak ja to usłysząłam to normnalnie w szoku do tej pory jestem.już więcej nie ruszam sie do takich rzeczy :no::no::no::no::no::no::no:
do tej pory mam poczucie winy ze przeze mnie mogłoby się stać nieszczęście i przeze mnie mógł się stac kaleką ,normalnie nie wybaczyłabym tego sobie :no::no::no::no::no::no::no: dziekuję teraz Bogu że tak to sie skończyło i nic złego się nie stało :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kochana, ważne, ze nic się nie stało...:tak:

Moj maly wlasnie spi :) jak wrocilismy ze spacerku to w domu normalnie czysto az jestem w szoku,pranie powieszone,gary pomyte,obiad sie gotuje,odkurzone a nas nie bylo jedynie 2h.

A to moj mały pomocnik :)

Śliczny pomocnik :tak::-)

Widziałyście te kurtki dzieciece w biedronce po 26,99? Kurcze nawte fajne tylko u nas same czerwone zostały.
U mnie wszyscy już we wyrkach.
Chyba wskoczę jeszcze do wanny na hydromasaz i ide spac bo jutro znowu od rana do laboratorium muszę jechac z teściową. A moje wyniki moczu ok. Tylko pojedyncze bakterie wyszły

Dzięki za wiadomość o kurteczkach, dziś wpadnę do biedronki, może jeszcze coś jest u nas...:tak:

Ja też mówię dobranoc,bo trzeba trochę luksusu zażyć;-):tak:
4984062.jpg
95bcd520-d7cf-41c9-9bd0-9a9fbf3ef18f_20090223124454_Mycie-wlosow-zmn.jpg
56525b_d.jpg

I do tego kilka świeczek;-) :-) Suuuper:tak:

Witam,

moje nie śpią od 5.15 :wściekła/y:

Anike obudził katar :wściekła/y: A jak zaczęłam jej czyścic noc to obudziła Helenkę i po spaniu :wściekła/y:

Anaconda, brawo Jasiu :sorry:
As, y to masz nerwy ze stali :szok: Mi ostatnio puszczają, ale jak czytam co u Ciebie to juz dawno bym wyszła i stanęła obok :-p

Chyb a się wezmę, za zrzucenie fotek :tak:

Ranny ptaszek jesteś, a ja myślałam, ze dziś będę pierwsza... heheh :laugh2::laugh2::laugh2:

dobrze ze M jest dzis w domu to poszedł przygotowywac obiadek a później weźmie Oliwke na dwór na spacer.a ja od niej odpoczne :tak::tak::tak::tak:będe miała czas aby powystawiać pare rzeczy na allegro :-)
Kochana , a moze dasz mi jakieś namiary na twoje rzeczy na allegro? :tak:
Bo niestety nie mam, a lubię tam kupować :tak::-)

Wpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
Słyszałyście o tym dziecku które sie urodziło z waga 8,7kg i 67cm:szok::szok::szok::szok:

W naszym szpitalu urodziła się dziewczynka , która miała długość 67 cm i ta mała pobiła w tym właśnie szpitalu dotychczasowy rekord, który wynosił 64 cm.:tak::tak::tak::-D

Ja zaraz lecę małego odwieść i na zakupy... A potem znów porządki.:tak:

Aha i zapomniałam napisać, ze ostatnio wzięło mnie na wycieczki rowerowe po lesie...:tak:
Wybrałam się wczoraj z małymi na taką poobiednią wycieczkę tak na troszkę, wracamy, a nas nie było 3 godziny !!!!!!!! Jeździliśmy tyle czasu, a mała w foteliku na moim rowerze:tak: Ale było super, tylko tyłki i nogi trochę potem bolały heheheh:-D:-D

A to dla tych co muszą z rana heheheehe:-D

piękna kawa.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą
Nerwa mam jak diabli, chyba zaraz kogoś pobiję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A poszło o to że odebrałam sprawny telefon ale za szybką tu gdzie jest wyświetlacz paproszki i tak sobie pomyślałam że go rozkręcę i wyczyszczę i jak zaczęłam rozkręcać to połamałam włącznik i całego go porysowałam bo nie chciał się otworzyć. I już potem jak go złożyłam to się nie włączył i jak przyjechał M to jeszcze raz go rozłożył i zobaczył że włącznik wyłamany i obudowa połamana i mi zrobił tak że śrubokrętem go włączył ale jak bateria teraz padnie to po telefonie i jestem 500zł w plecy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To ty pielęgniarką jesteś czy taki samouk w robieniu zastrzyków?
no to żeś załatwiła sobie ten telefon :tak::tak::tak::tak: trzeba było go nie ruszać :no::no::no::no::no: no trudno stało się.
wiem jaki to ból bo ja 2 mies temu też straciłam telefon bo mi Oliwka zasliniła i zepsuła więc też musiałam kupić nowy i 500zł poszło :tak::tak::tak::tak:

samouk niestety dlatego już się do tego nie zabieram więcej,bo więcej szkody narobię niż porzytku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

MH to współczuję pobudki ,ale doskonale wiem co czujesz bo twoje dziewczyny chyba wzięły przykłaz z Oliwki bo ona mi tak wstaje od bardzo dawna.dzis wstała o 6.00.tez jak dla mnie za wczesnie.

i od razu sie wita,.hejka wszystkim :-):-):-):-):-)

No to mlody juz w szkole,a dziewczynki juz nei spia:no:Mam nadzieje ze nie beda za bardzo marudzily u lekarza;-):no:
Moze mi sie uda wskoczyc na solo na chwilke:-):tak:
Na dworze jak szlismy bylo tylko 9,5 stopnia-masakra:no:

MH
Wspolczuje pobudki:no:
Ciesze sie ze bluza robi taka furore:tak::tak::tak::-DA wogole dobre sa te ubranka malej???

ANACONDA
To niezle z tym telefonem:no::no::no:
Ja dlatego za nic takiego sie nigdy nie biore:-p

AGNES
I co ??Powystawialas cos na allegro?
Ja moze dzisiaj wieczorkiem cos wrzuce jak mi sie uda

Witam również:-):-)
A do mnie przyjeżdża dzisiaj kuzynka więc odmeldowuję się do popołudnia ale za to potem będę mogła do północy siedzieć bo M jedzie dzisiaj do mamy i zostaje do jutra więc cała noc dla mnie:-D:-D:-D:-D

ANACONDA
To niezle z tym telefonem:no::no::no:
Ja dlatego za nic takiego sie nigdy nie biore:-p

Ja też doskonale wiedziałam że nie powinnam tego ruszać ale paluszki aż same się rwały to teraz mam nauczkę

hej kochane:happy:
pietruszka poszedł zaprowadzić dzieciaki do szkoły to ja na chwilkę do was:tak: chróbsko nadal grasuje wczoraj przyszłam z pracy wypiłam herbate z miodem cytryną sokiem malinwym zjadłam kanapkę z 3 ząbkami czosnku i d ręki zasnełam a pietrucha się śmiał że zaklepywałam sobie na wieczór kompa:-D:-D:-D:-D
jak nadal będe się tak czuła to nie wiem jak w weekend będe pracowała i to tyle godzin:no:pewnie wezmę wolne ale jak??jedna się zwlniła więc pewnie nie da rady:no::no:nic dalej się kuruję:sorry:
co tam u was???jak meduska???przecież to już końcówka:tak:

reklama
Ja też doskonale wiedziałam że nie powinnam tego ruszać ale paluszki aż same się rwały to teraz mam nauczkę
No to coz Kochana nie pozostaje Tobie nic innego niz kupic nowy telefon:no::no::no:
Moj tez nadaje sie juz do wymiany,bo jest strasznie porysany i ma juz dwa lata ponad ale to jest typowo kobiecy telefon i mam do niego jakis sentyment

MALINUS
Kochana,kuruj nam sie kuruj:tak::tak::tak:

Ja zmykam bo mlode zaczynaja byc "nieznosne":no:

Do góry