reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Zaraz lece zrobic sniadanko i zmykam na cmentarz do moich dziadkow:-):tak:
Pogoda super ale to jzu niestety ostatni taki dzien

reklama
Juz mówie bo wczoraj nie zdążyłam napisac.No więdz tak Kamilek bawił sie mojim telefonem no ale dobra jak sie bawi to niech sie bawi nie zwracałam uwagi na niego a później pod wieczór szukam telefonu no i nie było go nigdzie jak Kamilka zapytałam gdzie jest mamy telefon to mówił ze halo nie ma:-D:-D:-Dno ale pokompałam dzieci uspiłam ich no i mysle ze przeciesz on sie musi zalesc no ale położyłam sie i oglądałam tv no i obudziła sie Martynka i chciała sikac wiedz poszłysmy do łazienki i tak sobie wtedy mysle ze co by było gdyby go do muszli wżucił :eek::eek:martynka sie wysikała a ja patrze no kuźwa telefon w muszli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z jednej strony ucieszyłam sie ze jest mam nadzieje ze bedzie działał szkoda mi tych zdjec i nagran co tam mam na nim

No to pięknie cie urządził :szok::-p

M posprzątał mieszkanko, a ja malowałam paznokcie :-D Tak powinna wyglądać każda leniwa niedziela :-D:-D:-D

Jade zaraz do Helenki, już się stęskniłam :-p No i mama zrobi obiadek, więc nie muszę dzisiaj gotować :tak:

Do jutra :tak:

Witam słonecznie!
U mnie obiad proszony,siorka M ma przyjechać z rodzinką - przy okazji pieczarki zabierze i teście się wprosili:confused2:.Kalafiorowa,gołąbki po cygańsku,chlebek pieczony, gofry i lody.A wieczorem pierogów ruskich trzeba do stolicy nalepić żeby z głodu stare nie padło:-p:-D.Pieczarki z papryką zrobione na zimę,więc mam trochę piwnicę załadowaną:tak:.
Hej dziewczynki:-)
Mi sie dzisiaj sniło że urodziłam:szok::szok:
ale najlepsze ze mnie nic nie bolało w tym śnie:-D:-D tylko czułam= sory za porównanie jakby robiła kupe przez drugi otwór:shocked2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D:-D:-D i w tym samym dniu po urodzeniu wyszłam ze szpitala i poszłam na dyskoteke:szok::szok::eek::eek::eek::eek::-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Niezły sen i ta dyskoteka;-):tak::-D:-D:-D.
Miłego dnia dla wszystkich:tak:!
Wiktoria,Julu ostatnio pół rolki srajtaśmy do sedesu napchał:tak::-D:-D:-D.

Moje dziewczynki juz spia,a Dominik lezy u siebie:tak::tak::tak:Ja popijam wlasnei kawke
Obiadek mam juz podszykowany-ziemniaczki obrane i uszykowane kotlety mielony,surowa czeka w lodowce:-pJak mlode wstana to tylko wstawie ziemniaki i usmaze kotleciki
A teraz mam zamiar cieszyc sie ta cisza i spokojem:-);-)

Juz mówie bo wczoraj nie zdążyłam napisac.No więdz tak Kamilek bawił sie mojim telefonem no ale dobra jak sie bawi to niech sie bawi nie zwracałam uwagi na niego a później pod wieczór szukam telefonu no i nie było go nigdzie jak Kamilka zapytałam gdzie jest mamy telefon to mówił ze halo nie ma:-D:-D:-Dno ale pokompałam dzieci uspiłam ich no i mysle ze przeciesz on sie musi zalesc no ale położyłam sie i oglądałam tv no i obudziła sie Martynka i chciała sikac wiedz poszłysmy do łazienki i tak sobie wtedy mysle ze co by było gdyby go do muszli wżucił :eek::eek:martynka sie wysikała a ja patrze no kuźwa telefon w muszli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z jednej strony ucieszyłam sie ze jest mam nadzieje ze bedzie działał szkoda mi tych zdjec i nagran co tam mam na nim
to niezle:szok::szok:

Hej mamuśki
u nas fajny poranek, wyspaliśmy sie(odliczając wariacje kota nad ranem),a po śniadanku i kawce ,pojechaliśmy na kort popykac w tenisa ,jakoże dziś bez mojego brata,to godzine non stop na korcie ,zmęczyłam sie okropnie a czerwona na twarzy byłam o tak:laugh2:ale czuję jak mi kondycja rośnie:-D
teraz m sie męczy nad obiadkiem ,a ja odtajam i zmieniam kolor na bardziej ludzki z powrotem:-D
Wiktoria ,ale cie Kamilek załatwił:eek:
my po obiedzie planujemy iśc na spacer z psami nad morze i przez las z powrotem ,trzeba korzystać ,ze tak ładnie,az mi sie wierzyć nie chce ,ze faktycznie pogoda może sie skopać:no:

Ja wlasnie wsilam ziemniaki i smaze kotlety bo mlode wstaly duuuzo szybciej niz myslalam:no:Oby tylko mi nie wyly bo zwariuje:no::wściekła/y:

MADZIULKA
Ja tez bym sobie pograla w tenisa:tak::tak::tak:Nie mowiac juz o spacerku nad morze:-):tak:Ale Tobie zazdroszcze

reklama

On ma takie same pomysły jak mój Kubuś.
Kubuś do tego topił w sedesie piloty od tv,kapcie,ciuchy z kosza wyciągał a o papierze totaletowym to już nie wspominam....:-D:-D:-D:-D

Witam słonecznie!
U mnie obiad proszony,siorka M ma przyjechać z rodzinką - przy okazji pieczarki zabierze i teście się wprosili:confused2:.Kalafiorowa,gołąbki po cygańsku,chlebek pieczony, gofry i lody.A wieczorem pierogów ruskich trzeba do stolicy nalepić żeby z głodu stare nie padło:-p:-D.Pieczarki z papryką zrobione na zimę,więc mam trochę piwnicę załadowaną:tak:.

Niezły sen i ta dyskoteka;-):tak::-D:-D:-D.
Miłego dnia dla wszystkich:tak:!
Wiktoria,Julu ostatnio pół rolki srajtaśmy do sedesu napchał:tak::-D:-D:-D.
Ależ pyszności.

Wróciłam kochane już ze szkoły.
Na dzień dobry była klasówka z twórczości Krasickiego.:szok::-D:-D:-D.
reszta jest oki.Fajnie i sympatycznie.

Do góry