wiktoria12
Mama i żona :)
Witam poczytam później jak dzieci bedą spały teraz nie mam zabardzo czasu zaraz idziemy na dół ja posprzątałam i poprasowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i zapodaj fotki nowego nabytku... :-)Witam,
U mnie rano pogoda była ładna więc pognałam z dziewczynami do parku
Teraz śpia więc mam 5 min na lenistwo
Zakupiłam dziaj nowy piec gazowy do domu, Nie mogę się doczekać montażuMoże w końcu będzie normalnie woda lecieć
i za gaz troszkę mniej przyjdzie
![]()
no ja juz mam ale dzxieki ze pytasz...Dziewczyny sprzedaję dwa kombinezony, może któraś chętna
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/kombinezon-na-62-68-a-31610/
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/kombinezon-dla-dziewczynki-31609/
Pati, jeśli będziesz czegoś potrzebować, to pisz, a ja będę mówić co mam, może ci cos podpasuje![]()
Dostałam bilety do kina na film dla dzieciM idzie z Helenką
ciekawa jestem, czy mała wytrzyma
No ale kiedyś musi być ten pierwszy raz
![]()
Hehe pierwsza wycieczka do kina) Trzymam kciuki za malenka
) A jaki to seansik bedzie ??
No to ci wyskoczył z Pitagorasemjuż do szkołyja jeszcze o antka przedszkolu nie myślę
jakie badziewne pycha
meduska jest ślicznie a listek cudny bardzo ładnie wyglądagratuluję pomysłu
hmmmmmmmmm no chyba się twój organizm naturalnie oczyszcza ,przygotowuje się do porodu
witam
nocka taka sobie ,ale za oknem słonko więc ok
dzieciaki w szkole antek śpi a ja mogę w spokoju kawkę wypić i nadrobić zaległości
adam mnie wczoraj wkurzył na maxa ze sprawdzianu z matmy dostał 3a byki takie banalne że
no i siedzę z nim wczoraj tłumaczę mu tą nieszczęsną matmę a on głupoty pisze błędy np 60 groszy to złotówka a 100 sekund to minuta
więc ja wściekła mówię mu że muszę wyjść bo nie mogę mu teraz tłumaczyć bo go rozszarpię jak ochłonę to wrócę wracam a moje genialne dziecko sobie wymyśliło że mogłam sobie zajść w ciąże z pitagorasem to by był wybitnym matematykiem
no i ja poszłam do pracy a on do 21 robił matmę
![]()
Wiedziała jak mame zdenerwowacNo widzisz Malina, trza bylo mysleć najpierw a nie teraz od dziecka wymagac!!!
A ja wyobraźcie sobie dopiero firany powiesiłam, no masakra jakaś dziś, tyle czasu jedną rzecz robić. Tzn ściągnąc, wyprać je i powiesić. Szok. Teraz szale wrzuciłam. Ciekawe ile to bede upinac. A gdzi epodłogi??? A tak leniwie dzis mialo byc, mała ciagle mi dupe zawraca. Co odwaliła. Rozebrała sie i sika d nocnka, no pięknie, cudnie, a później nóżki w tym myje!!! I po chacie mi te siuchy roznosi, no myslalam, ze rozszarpie, ale co dziecko winne, uwielbia sie kąpać.
Nic, ide odkurzacz wyciagnąc, kolejna godzina????
Ja też dzisiaj miałam prasowanieja dopiero wróciłam z zakupów i z poczty.
Oliwkę zostawiłam z dziadkiem bo leje,więc ja nie ciągłam ze sobą
grzeczna była to ok,zauważyłam ze z dziadkiem jakaś taka grzeczniejsza jest i się słucha
a to dlatego że dziadek jak z nia zostaje to cały do jej dyspozycji i jej to odpowiada a ja czasem wymagam żeby sama się soba zajęła bo trzeba w domu porobić.
jak Ty robisz ten syrop??????????
Oliwka usypia,jak uśnie to szybko biorę się za zupę i mamm mega duzo prasowania![]()
Szybko zleci i M bedzie w domu ja to musze czekac dłużej:-na 2,5 tyg :--
-
-
crazy:
dobry ten twoj synek
Meduska naprawde bardzo goraco gratuluje pokoju
jak sie wyprowadzimy wreszcie na swoje to zatrudnie cie do wystroju wnetrz ;-);-);-)
ale pogoda co???
siasc i plakac![]()
A może ona juz nie chce spac w dziena moja znowu nie chce spaćnormalnie już mi nerwy puszczają,spiewa sobie,bawi się gada do siebie i robi mi na złość
![]()
No to sie napracowałaśAno...
Mała poszła spać, więc pręciutko poodkurzałam i pomyłam podłogi, skonczyłam kuchnie, rozwiesiłam pranie, starłam kurze i jeszcze tylko bajzel na łózku mi został typu sterta kartek i stosy kredek. Ufff... Szala u małej na razie nie powiesze,trudno, niech przeschnie ( nie ułoży sie tak ładnie ).
No to teraz na chwikę kopyta wyciągnąc, podłogi przeschną to coś sobie pewnie jeszcze wymyśę. A-przypomnialo mi się-ciacho upiec. I coś zjeść, bo jakoś czasu jeszcze nie było na konkreta.
Chyba ja nie wiem bo mam plusadziewczyny poczatek nr tel kom 517 to jest idea??
No nie dziwie sie ze sie wnerwiłas mnie to dopiero czekaale mnie adam do szału doprowadziłodrabiał wczoraj ta słynną matmę piotrek kazał mu przepisac bo nakreślił i byków na robił powiedział ze przepisał i ok dzisiaj sprawdzam zeszyt a tam 3+ z zadania domowego nakreślone nic nie przpisał no jak smietnik a nie zeszyt do matmy
do szkoły znów zapomniał spakowaxc zeszytu od polskiego i przyrody no myslałam że wyjdę z siebie i stane obok z nerwów
a darłam sie na niego tak że chyba pół osiedla słyszało
siedzi teraz przepisuje zeszyt robi porządki na biurku w piórniku zadanie z techniki no cholera mnie zaraz weźmie na niego gówniarz jeden najlepiej zero obowiązków a max przyjemnościnosz ***** mać
musiałam to z siebie wyrzucić
a z rzeczy pozytywnych to mamy za oknem piękne słoneczko![]()
Mnie mama uczyła pytan do komuni i na jednym pytaniu tak sie zawiesiłam ze do dzisiaj go powtużyc nie umiem a mama mówiła 3 razy reszte jak sie wnerwiła i walła tym katechizmem o dzwi to powtuzyłamhehe przypomniala mi sie sytuacja jak kiedys uczylam sie tabliczki mnozenia a ja z maty to noga jestem i mama mnie pyta Pati ile to jest 6 * 5 mowie do niej ze 30 i pyta mnie dalej i dalej i za chwile a ile to jest 5 * 6 a ja ?? i mysle i mysle ... licze ale nie umiem dojsc do wyniku i zapytala mnie czy juz wiem a ja ze nie wiec mi przystrzelila w glowe i na opamietanie powiedzialam eureka 30
o Boze ale jaja jak to wspominamy teraz![]()
Moj Dominik dzisiaj byl wazony i mierzony w szkole:-)Jak Go zapytalam ile wazy to mi powiedzial ze piec sto osiemJak na Niego dziwnie spojrzalam to powiedzilam ze tak jakos w srodku bylo 100 no tak sie interesuje
Ide sobie zrobic kawke i zjesc rogalika
Moja siostra miała 3 lata to jeszcze cyca cycała ja miałam 2,5 jak przestałam cycacjejciu jak u nas jest na dworze bosko :-)jak dla mnie taka pogoda mogłaby być cały rokcieplutko 18 stopni słoneczko lekki wiaterek no bosko ni to letni upał ani zimowy mróz ja chcę tak cały rok
u mnie kurczok po meksykańsku kończy sie robić zaraz dzieciaki zjedzą nakarmię antośka i będe oglądała rozmowy w toku
a co do karmienia tak dużego dziecka piersia to pamiętam jak z madziula miałyśmy praktyki w żłobku jak kończyłyśmy studium medyczne i przychodziła mama po dziewczynkę bodaj że martynkę i karmiła ją cycem na korytarzu i nie było by moze w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że dziewczynka miała ponad 3 lata była w najstarszej grupie i była naprawdę duza i powiem wam że mnie to sie wcale nie podobałobo rokosznie wygląda takie maleństwo przy piersi ale takie duże dziecko już jakoś nie bardzo
moja sąsiadka u której mieszkanie wynajmujemy ma córkę oliwke i karmi ja cycem mała ma już 2.5 roku super mówi biega i nagle staje i woła mama cyca i to juz tak dziwnie jakoś
bez obrazy bo sa mamy które chcą długo karmić ale moim zdaniem dziecko prawie 3 letnie je wszystko a pierś mamy to juz chyba noiewiele daje to raczej już tylko przyzwyczajenie
![]()
Witaj:-)witam :-)
To powiedzmy ze zapomniałaś tytułuPoszliWręczyłam im aparat, żebym mogła jakieś fotki z tej wyprawy obejrzeć
Głupio sie przyznać, ale nawet nie wiem co to za filmJakaś polska kreskówka
![]()
ok, jak narazie nie mam glowy o tym myslec...Pati, jeśli będziesz czegoś potrzebować, to pisz, a ja będę mówić co mam, może ci cos podpasuje![]()
Dostałam bilety do kina na film dla dzieciM idzie z Helenką
ciekawa jestem, czy mała wytrzyma
No ale kiedyś musi być ten pierwszy raz
![]()
hehe fajnie sie to wspominaMnie mama uczyła pytan do komuni i na jednym pytaniu tak sie zawiesiłam ze do dzisiaj go powtużyc nie umiem a mama mówiła 3 razy reszte jak sie wnerwiła i walła tym katechizmem o dzwi to powtuzyłam![]()
no i sie skonczyla :-)wiki moim zdaniem potrzebuje jeszcze spać w dzień bo jak ją nie położę spac to po 16.00 godzinie jest histeria że ona chce spać i jest meksyk.dziś tez nie chciałą usnąć a jak usnęła to spała 3h.
więc gdyby nie była zmeczona to by się tylko zdrzemnęła a nie spała tyle godzin
Oliwka ogląda wieczorynkę a ja wpadłam do was na chwilkę :-)
to superNo i zapomniałam wam powiedzieć że Oliwce to przeziębienie wreszcie zaczyna przechodzić,katar minimalny.cieszę się.:-)