reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiec na poczatek tak :
dziecwyzny!!! obroslam w piorka - dzikeuje bo to dzieki Wam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
troche potrwa zanim sie przyzwyczaje...
moj m nie widzial jeszcze zobaczyc mnie dopiero jak pojedziemy pakowac do piwnicy nastepne panele - dzisiaj kupowalismy chyba z 30 metrow bo na pokoj malego i na przedpokoj :tak: ale nie byly takie drogie bo kosztowaly 15,99 zl :-)

wkurzyłam się,Oliwka już od godziny lezy w łożeczku i nie chce spać.zaraz ją ubieram i nie dam jej spć dziś nic bo mnie do szału doprowadza ostatnio to jej spanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spiewa sobie piosenki :ogórek,Zuzia lalka nieduża,jagódki i mówi idzie rak nieborak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i prowadzi monolog z lalkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

normalnie nie mam do niej sił z tym spaniem :no::no::no::no:
hehe mnie tez Sewi wkurza z tym zasypianiem popoludniowym - coraz ciezej mu to idzie :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Witam wszystkie mamy! Chciałabym się do Was dołączyć, jestem mamą 15mc Maksa, mam 25 lat, obecnie nie pracuje, jestem w domu z synkiem. Choć sytuacja mnie zmusza do pracy zarobkowej ale nie jest tak łatwo w zawodzie!:( Mieszkam w Lublinie (jest może ktoś z LBN a dokladnie z Czubów?). Leci dzień za dniem,teraz jeszcze pogoda okrotna wiec i na dwór nie chce się nosa wystawiać!:( Buziaczki
witaj :laugh2::laugh2::laugh2:
No Oliwka usnęła,dałam jej czas do równo 13.00 ze jak nie usnie to juz nie będzie spała ,patrze jest minuta po a ona spi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wredota mała :tak::tak::tak::tak::tak:
hehe - ale i tak dopiela swego :-p:-p:-p:-p
No i mamy zaliczoy spa er i zakupki, mala w łóżeczku, chyba zasypia.

ale mnei pogoda w konia zrobiła, ak przez okno smętno wyglądało, ubrała koszulkę , sweterek i jeszce kurtkę mia lamzałożyć, i biorę sie za mała, ale myśle, sprawdze ile stopni, a tam 20!!! O ja cie kręce, w saej bluzeczce poszłam i naet nie po myslalam, ze zimno, szok, o ej porze tak pieknie. Nasza polska jesien!!!

zakupy wypakowane, mała zasnie i biore sie za jablecznika. mialam obic wczoraj, ale jejek nie mialam ( nawet nie wiedzialam) a nie chcialo mi sie wychodzic w ta pogode.
no i jak jablecznik??
fajnie to bys sie ubrala dzis na ten spacer :-p:cool2::cool2::cool2:
nic nie widze :confused2:
Witam My po rehabilitacji. Zuzka spi juz prawie godzine więc zaraz skończy sie spokój:zawstydzona/y: Mam kupę prasowania:wściekła/y: Dzisiaj byłam u lekarza z Zuzka kazała mi psikać tantum verde na ząbki bo przez te trójki dzisiaj w nocy marudziła w niedziele wymiotowała, jeść nie chce i wieczorem ma sapke. U nas pochmurno cały dzień umyłam podłoge i juz pół godz schnie.:wściekła/y:
wspolczuje zabkowania
Witam popołudniowo
Maja znowu zaczyna płakać że ją uszko boli, już nie mam sił normalnie, czy ona już nigdy nie wyzdrowieje:-:)-:)-(
na to trzeba troche czasu :confused2:
Laski,Julu wywalił mi na klawiaturę zapiekankę kluskową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:,rozkręciłam i tak czyściłam,że kabelki pourywałam:zawstydzona/y::-( i po lutowaniu nie działa :no: i z klawiatury ekranowej piszę:tak:.
hehe agenciara :rofl2::rofl2::rofl2:
HEJ,ale macie urwanie z bąblami
ja mam Ksawka u kolegi (ZARAZ PO NIEGO idę )za to klaudia swoim gadaniem doprowadza mnie do szału ,boziu jak te dzieci męczą:eek::szok:
zaklej jej usta :-p:-p:-p:-p:-p
Witam wieczornie :tak:

Za mna dzisaj ciężki dzień :zawstydzona/y:

Wczoraj zamówiłam nowy piecyk do łazienki, myślałam, że przyjdzie jutro, a przyszedł dzisiaj :tak: Zadzwoniłam do instalatora od razu bo mówili, że na instalacje trzeba 2-3 dni czekać, a instalator był u mnie po 15 min od telefonu :szok::-D No i mam juz piecyk zamontowany :tak::tak::tak: A bałagan gigant :szok:

Do tego w końcu sprzedałam ciuchy po Anice 0-3 miesiąca i jestem 200zł do przodu :tak: I jeszcze sprzedałam kombinezon :tak: :-):-):-)

Lece sprzątać łazienkę bo mi sajgon zrobili :szok:
nowy awatarek widze :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
wiem jakie to zdjecie nawet

ok dziewczyny moj m juz czeka na mmnie :szok::szok::szok::szok::szok:
wlasnie dzwonil wiec ide juz...
a mial byc o 22 :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry