reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej babencje:happy:
obiadek się robi dzieci się bawią to ja myk na bb;-)
agnes okropnie wygląda ta"opryszczka"ale dla mnie to bardziej na jakiś wirus wygląda a nie opryszczkę:sorry:
pati nie nerwuj się mój toniek rano pospał 30 minut i drugi raz się ni cholery nie dał położyć:no:myślałam że zaśnie wózku jak będziemy szły po julke ale co tam gadał jak njęty:szok:to jakiś cuborg pół nocy nie śpi potem 30 minut drzemki i rześki jak poranek:tak:
lunka nie zazdroszczę chorego małża w domku:no:bierz ty coś profilaktycznie i mała bo was pozaraża:tak:wszystko to wina tej głupiej pogody raz 20 stopni potem 7 deszcz słońce no nic nasza polska złota jesień:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
dowikluś to weź sobie cos zapobiegawczo albo chociaż czosnek jedz ja teraz robie wieczorem nam po kanapce z czosnkiem bo jakoś trzeba sie uodparniać chociaż ja to coś czosnek nie bardzo mogę bo mnie potem wątroba boli ale jedna kanapka z zabkiem czosnku wskazana a jakie potem mamy rześkie oddechy:-D:-D:-D:-D
julka przyszła mi zakomunikowac że uśpiła antka:szok:u siebie na łozku przykryła go kocykiem i spi:szok:

Witam
Maja obiad wsuwa więc ja na bb skoczyłam.
kupiłam dziś sobie spodnie jeansowe, potem poszłam raz jeszcze je wymienić bo były za małe a te co teraz mam okazały się za duże i chyba trochę innego typu bo tamte miały jakby więcej lajkry i teraz już mi się nie chce z powrotem Mai ubierać i iść znowu wymieniać:crazy::crazy:, a nie wiem czy jutro ta babka będzie bo to na targu i czy jutro znowu mi wymieni:crazy::crazy:

Anaconda ja na katar stosuję u Misi oprócz kropli do nosa olejek Olbas, kilka kropelek na chusteczkę i Misia sobie wącha:tak::tak::tak:dobrze przeczyszcza nosek, a z domowych sposobów dobre jest wąchanie roztartego ząbka czosnku:tak: ale które dziecko to wytrzyma:eek:

Olbas też stosuję ale tym razem nie chce pomóc:-:)-(

hej dziewczynki

my z M jak zwykle pospaliśmy po śniadanku drugi raz do 11:-D

ale to juz ostatni raz bo w poniedziałek juz idzie do pracy:-(
no ale ja i tak bede spac:-p:-p no chyba ze urodze do tego czasu:rofl2: chociaż nic na to nie wskazuje- ale ciągle bym tylko lezała i sie z łóżka nie ruszała:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata ślicznie wyglądasz:tak::tak::tak:

ja spadam do wyrka:sorry::rofl2:

Jeszcze będziesz wspominać te chwile lenistwa:tak::tak::tak:

za bardzo biore wszystko do siebie a maly zaraz porzadnie dostanie bo juz nerwowo nie wytrzymuje ..... :-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

Tylko spokój może cię uratować:tak::tak::tak:

anakonda kupno spodni to dla mnie koszmar:cool2:ja mam nie wymiarowe uda i jak w udach ok to w pasie za duże jak w pasie ok to uda za ciasne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jak sie od noszenia lajkkra rozciągnie to mi potem wiszą i mnie wkurzają:wściekła/y:
jak ci nie pasuja to lepiej idź wymienić bo je potem położysz na dno szafy i tyle z nich będzie pozytku:tak:

Edit:

no i juz sie mój antocha naspał:sorry::sorry::sorry:
dobra mykam dać mu obiadek i jakąś kawę wypić bo głowa mnie zaczyn boleć i spac mi się chce.........pewnie ciśnienie leci w dół i mało spana nocka wychodzi bokiem :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dowikluś to weź sobie cos zapobiegawczo albo chociaż czosnek jedz ja teraz robie wieczorem nam po kanapce z czosnkiem bo jakoś trzeba sie uodparniać chociaż ja to coś czosnek nie bardzo mogę bo mnie potem wątroba boli ale jedna kanapka z zabkiem czosnku wskazana a jakie potem mamy rześkie oddechy:-D:-D:-D:-D
julka przyszła mi zakomunikowac że uśpiła antka:szok:u siebie na łozku przykryła go kocykiem i spi:szok:
Ale masz kochana coreczke:tak::tak::tak:A Ty mamuska nie mogals sobie poradzic:-);-)
Moje mlode jzu nie spia i Dominik wzial Je i wszyscy skacza po moim lozku-no masakra normalnie:no::no::no:

ANACONDA
Lepiej wymien te spodnie poki nie jest za pozno:tak:

Ja ogladalam dzisiaj sweterki u takiej baby co stala ale jakos sie an zaden nie zdecydowalam:confused2:chociaz dwa mi sie nawet podobaly-ale ze mnie glupia gula bo teraz zaluje

Pójdę jutro wymienić te spodnie bo teraz mi Maja zasnęła, a jak jutro tej babki nie będzie to poczekam do poniedziałku, bo te mi teraz wcale nie pasują, już tamte poprzednie były lepsze:tak::tak::tak:

Ja też właśnie kawkę sobie zrobiłam bo w innym wypadku to zasnę na stojąco:tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A my juz po obiadku:-):tak:naczynka pozmywane i dzieciaki jak zwykle szaleja
Wypilam sobie szklanke maslanki bo mialam cholerna ochote i teraz cos mi sie w zoladku niedobrego dzieje:szok::szok::szok:

MALINUS
A wracajac do czosnku to mi by przez gardlo nie przeszedl:no::no::no:

Do góry