reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zapisałam sobie już zdjecie na dysku

fajnie bo jest jeszcze kilka innych-zawsze to cos nowego :-)
no tak jeden dodatkowo jest dokladny reszty brakuje ;-)
o w morde !!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
al;escie naprodukowaly sorki ze nie nadrobie ale nie dam rady :no::no::no::no::no:
moze w piatek wypowiedzenie dostane to bede wiecej czasu z wami spedzac ;-);-);-);-)
poki co zima u nas na calego, sniegu nawalilo, i caly czas sypie, nie wiem jak teraz :no::no::no::no::no:
masakra :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a tam nie nastawiaj sie na wypowiedzenie bo pewnie dlugo jeszcze porobisz ;-);-);-)
Dzien dobry :-)
Ja pochodze ze slaska Dokladnie mieszkam niedaleko PATRYSI :-)
PATRYSIA no witaj Fajnie jest gdzies sie wrdazac jak sie zna juz jedna osobe :-)
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie
Jejku jak wy lecicie z trescia heheh Widac ze dzieciaczki spaly a mamuski szalaly :-)
Co do plci To i ja kiedys postaram sie miec Chlopca :-)
Sliczny ten chlopczyk co Patrysia u niego byla OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW :-)
wIDZE ZE NIEKTORE MAMUSKI BEDA SZUKALY PRACY :-)
POWODZENIA

Ja dopiero zaczelam siedziec w domu a juz widze tego efekty TZN MAMY KRYZYS FINANSOWY Z M :-(
Mowie wam jakas masakra M pracuje na budowie i teraz przez ta pogode nie ma pracy A kasa sie juz totalnie skonczyla Ech moze gdzies by M wyjechal ale to nie takie proste
MILEGO DNIA pozniej zajze
no tak mieszkamy niedaleko siebie...
Jak tam Oli ??
Jak z m??
No i faktycznie lecimy z trescia ale to u nas normalka :tak::tak::tak::tak:
Witam.
Zaklepałam 2 miejsca u lekarza rodzinnego i zaraz chłopów będę budzić,wpadłam tylko zobaczyć o której mam autobus.
Zdrówka dla wszystkich i miłego dnia.
daj znac co i jak po wizycie ;-)
Witam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
wow ale fajnie u nas tylko troche tak na trawie :sorry:
Ale u Was to juz niezle :-)

my wstalismy pol godziny temu
apropo witam Was :-)
zaraz bede odkurzac no i pojde zalacic czynsz i ubezpieczenie za auto (masakra) :szok:
jakos sie nie wyspalam....
i humoru z rana tez nie mam....
chyba taki dzien bedzie...
dzis mija termin wyprowadzki Panstwa G. a jeszcze poczekamy :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie! U nas zima na całego, oczy otworzyłam i sypie cały czas śnieg!!! Niby ok to fajnie tak miało, no ale mamy jesień-szkoda mi tych kolorowych liści,jeszcze żadnego zjęcia nie zrobiłam z Maksem!!!:-(

wiktoria12 świetne zdjęcie!!!:-)

ALE armagedon w Polsce,u nas dalej dmucha i leje co chwilę ,dobrze ,ze chociaż śniegu nie ma:tak:
wysłałam już Ksawka dziś do szkoły ,żwawe dziecko udające chorego to masakra cały dzień w domu:tak::tak:gardło przesatało boleć i sio:tak:
Wiktoria ,ale xzima u ciebie za oknem:szok:
Ja zaraz biorę sie za porzaadki ,akurart,zeby wyrobić sie do kawki i dr hausa na 10
Asi synek śliczny,rozkoszny bąbel:tak:
Patrysia ,to sie mozecie przeprowadzać ,

Witam Dorotę 1-9,miło poznac nową mamusie ,ale was tam z okolic Rybnika dużo ,fajnie macie

Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie
witam bardzo serdecznie na wątku rozgadanych mamusiek:happy:
Dobra ja juz sie witam

wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam:laugh2::laugh2::laugh2:
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chce :laugh2: mysle ze to tylko na jakis czas :tak: potem zapomni jak bolalo :tak:
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam :sorry:
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy :tak:

a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

maxio0490249543.jpg

maxio0500453389.jpg

maxio0530610941.jpg

musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne.... :tak:
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie :tak::tak::tak::tak:
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)
jest śliczny i Asia wygląda bardzo ładnie:tak:kurcze no wzruszyłam się:zawstydzona/y:
Witam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
wiki:szok::szok::szok::szok:w grudniu mnie by taki widok zachwycił a teraz szokuje:szok::szok:
ALE armagedon w Polsce,u nas dalej dmucha i leje co chwilę ,dobrze ,ze chociaż śniegu nie ma:tak:
wysłałam już Ksawka dziś do szkoły ,żwawe dziecko udające chorego to masakra cały dzień w domu:tak::tak:gardło przesatało boleć i sio:tak:
Wiktoria ,ale xzima u ciebie za oknem:szok:
Ja zaraz biorę sie za porzaadki ,akurart,zeby wyrobić sie do kawki i dr hausa na 10
Asi synek śliczny,rozkoszny bąbel:tak:
Patrysia ,to sie mozecie przeprowadzać ,

Witam Dorotę 1-9,miło poznac nową mamusie ,ale was tam z okolic Rybnika dużo ,fajnie macie
witaj madziulka śliczne masz nowe suwaczki a ten z kg powala:tak::tak::tak:
witam lasencje:happy:
pogoda dziś to jakas wielka porażka:szok:leje wieje pizga gałęziami dookoła ja chcę wiosnę ciepłą słoneczną wiosnę:tak::tak::tak::tak:
antek dzisiaj miał noc do bani od 1 do 4 się bawił płakał bawił płakał i tak na zmianę:sorry::sorry::sorry:
robie dzisiaj na obiad placki ziemniaczane a tak mi sie nie chce:crazy:

hej babeczki;-);-);-) jestem wreszcie, ale napisałyście od wczorajszego wieczora:szok::szok::szok::szok:
witam porannie!!!

ja dzis mam wolne, los tak chcial:tak::tak::tak::tak:
a raczej zima, nasza wioska jest zapomniana przez swiat:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nikt dopracy nie dojechal :no::no::no::no::no:
ani auta nie odkopiesz ani autobus nie dojedzie, chleb przywiezli ale juz od nas nie wyjechali :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
no nieźle:szok::szok:

widzę, ze u Ciebie jeszcze lepiej niż u mnie:szok:

dzis mija termin wyprowadzki Panstwa G. a jeszcze poczekamy :-(
hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D teraz będziecie mogli zakasać rękawy i się remontować:tak::tak:

witam nową mamusię;-);-);-)

Patrysia śliczny ten Maksik Asi, słodzizna do schrupania:tak::tak::tak:

Marta zdrówka dla chłopaków, nie pisałaś nic, że coś ich bierze (chyba że coś przeoczyłam:cool2:)

u mnie dzisiaj zimno, ze szok, w piecu wygasło w nocy i strasznie zimno było rano w chałupce, a do tego nie kupiliśmy jeszcze węgla na opał a drewno szybko się wypala:-:)-:)-( tylko skąd tu wziąć kasę na ten opał:eek: brak pieniędzy spędza mi sen z powiek i do tego musimy konieczne kupić sobie z m buty na zimę
ja teraz chodzę w takich krótkich botkach sprzed ciąży (chomik jestem i wszystko zbieram:laugh2:) ale są o jeden rozmiar za małe i strasznie mnie piją:szok::szok::szok: ale lepsze to niż pantofle na śnieg:-D:-D:-D

reklama
Witam się jako pierwsza :tak::tak::tak::tak::tak:

co to nie ma nikogo?zasypało Was wszystkich :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak bys zgadla, zaraz porobie zdj to wstawie

no to nie jestesmy sami, a pługi u was jezdza???

ja odwalilam kawal roboty odsniezylam do drogi a tu zonk droga nieodsniezona:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry