wiktoria12
Mama i żona :)
Witam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no pogoda superanckaWitam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
no tak jeden dodatkowo jest dokladny reszty brakuje ;-)zapisałam sobie już zdjecie na dysku
fajnie bo jest jeszcze kilka innych-zawsze to cos nowego :-)
a tam nie nastawiaj sie na wypowiedzenie bo pewnie dlugo jeszcze porobisz ;-);-);-)o w morde !!!!!!!!!
al;escie naprodukowaly sorki ze nie nadrobie ale nie dam rady
moze w piatek wypowiedzenie dostane to bede wiecej czasu z wami spedzac ;-);-);-);-)
poki co zima u nas na calego, sniegu nawalilo, i caly czas sypie, nie wiem jak teraz
masakra![]()
no tak mieszkamy niedaleko siebie...Dzien dobry :-)
Ja pochodze ze slaska Dokladnie mieszkam niedaleko PATRYSI :-)
PATRYSIA no witaj Fajnie jest gdzies sie wrdazac jak sie zna juz jedna osobe :-)
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie
Jejku jak wy lecicie z trescia heheh Widac ze dzieciaczki spaly a mamuski szalaly :-)
Co do plci To i ja kiedys postaram sie miec Chlopca :-)
Sliczny ten chlopczyk co Patrysia u niego byla OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW :-)
wIDZE ZE NIEKTORE MAMUSKI BEDA SZUKALY PRACY :-)
POWODZENIA
Ja dopiero zaczelam siedziec w domu a juz widze tego efekty TZN MAMY KRYZYS FINANSOWY Z M :-(
Mowie wam jakas masakra M pracuje na budowie i teraz przez ta pogode nie ma pracy A kasa sie juz totalnie skonczyla Ech moze gdzies by M wyjechal ale to nie takie proste
MILEGO DNIA pozniej zajze
daj znac co i jak po wizycie ;-)Witam.
Zaklepałam 2 miejsca u lekarza rodzinnego i zaraz chłopów będę budzić,wpadłam tylko zobaczyć o której mam autobus.
Zdrówka dla wszystkich i miłego dnia.
wow ale fajnie u nas tylko troche tak na trawieWitam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
witam bardzo serdecznie na wątku rozgadanych mamusiekCzesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke OliwkeOd pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie
jest śliczny i Asia wygląda bardzo ładnieDobra ja juz sie witam
wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chcemysle ze to tylko na jakis czas
potem zapomni jak bolalo
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy
a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia
![]()
![]()
![]()
musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne....
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)
wikiWitam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
witaj madziulka śliczne masz nowe suwaczki a ten z kg powalaALE armagedon w Polsce,u nas dalej dmucha i leje co chwilę ,dobrze ,ze chociaż śniegu nie ma
wysłałam już Ksawka dziś do szkoły ,żwawe dziecko udające chorego to masakra cały dzień w domugardło przesatało boleć i sio
Wiktoria ,ale xzima u ciebie za oknem
Ja zaraz biorę sie za porzaadki ,akurart,zeby wyrobić sie do kawki i dr hausa na 10
Asi synek śliczny,rozkoszny bąbel
Patrysia ,to sie mozecie przeprowadzać ,
Witam Dorotę 1-9,miło poznac nową mamusie ,ale was tam z okolic Rybnika dużo ,fajnie macie
no nieźlewitam porannie!!!
ja dzis mam wolne, los tak chcial
a raczej zima, nasza wioska jest zapomniana przez swiat
nikt dopracy nie dojechal
ani auta nie odkopiesz ani autobus nie dojedzie, chleb przywiezli ale juz od nas nie wyjechali![]()
widzę, ze u Ciebie jeszcze lepiej niż u mnieWitam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaadzis mija termin wyprowadzki Panstwa G. a jeszcze poczekamy :-(
jak bys zgadla, zaraz porobie zdj to wstawieWitam się jako pierwsza
co to nie ma nikogo?zasypało Was wszystkich![]()
Witam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas