reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka:-)

dziś nocka do bani,jestem niewyspana,zła i wściekła jak osa :crazy:

Oliwka budziła się co chwila z płaczem przez te zęby,to na siku bo sikała w nocy do nocnika ,później nie mogła usnąć a jak usnęła to znów płacz bo chyba zęby.masakra.jestem śnięta,
dałam jej później nurofen i się uspokoiła.
oj bedzie ciężko z tymi 5-kami bo sa duże i zanim całe się przebija to czuje ze ostro będziemy sie męczyć :eek:

tyle dobrze ze M poszedł robić sniadanko :tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam!!! My mamy gości jutro na obiedzie. Mięsko doprawiłam, od rana wstawię i ziemniaczki przygotuje i luz. Jeszcze dziś musze podłoge zmyć. Z A. miałam sprzeczke na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teściowa sie odjechała i kazała kombinezon Zuzi zamówic:-) Teraz piffko piję. Pierwszy dzien bez tabletek;-);-)
Bez tabletek ANTY?
Chcecie starac sie o nastepne dziecko ?
Ja to czasem mam taka ochote poczuc sie w ciazy I jak to jest miec takie bardzo male malenstwo hihihihi
Raz przez przypadek zamiast nam na forum miala odp anita napisala magda i pozniej starala sie wytlumaczyc nam ze magda to jej najlepsza przyjaciolka i jakos jej sie tak zalogowalo ... ;/ :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: To ja znalazlam mnostwo wypowiedzii Anity na necie sciagniete kopiuj wklej z wikipedii zdjecia zneta ... i tak wyszlo na jaw ale jeszcze zanimm powiedzialysmy to moderatorka to magda sobie zrobila konto dominika i probowala znow nas oszukac ale jej nie wyszlo ;/
Dobrze ze to wyszlo na jaw Tylko aby ona zas sie nie logowala i nie nabierala was :no:
hejka:-)

dziś nocka do bani,jestem niewyspana,zła i wściekła jak osa :crazy:

Oliwka budziła się co chwila z płaczem przez te zęby,to na siku bo sikała w nocy do nocnika ,później nie mogła usnąć a jak usnęła to znów płacz bo chyba zęby.masakra.jestem śnięta,
dałam jej później nurofen i się uspokoiła.
oj bedzie ciężko z tymi 5-kami bo sa duże i zanim całe się przebija to czuje ze ostro będziemy sie męczyć :eek:

tyle dobrze ze M poszedł robić sniadanko :tak::tak::tak::tak:
Wspolczuje nocki 3 maj sie kochana :tak:Biedna Oliwka

U mnie za to nocka supe jak na Oliwke
Zasnela o 22 obudzila sie o 2 i o 6 Niestety na mleczko Nie umiem jej oduczyc mleka w nocy :no:Pozneij wstala po 8 jak na Oliwke to naprawde jestem wyspana Choc pogoda do D wiec spac sie chce troche hihih

Dzis idziemy do chrzestnej Oliwki Ona bedzie jej prezenty na roczek zamawiac na allegro tylko musze jej pokazac co chce MILEGO DNIA

Bez tabletek ANTY?
Chcecie starac sie o nastepne dziecko ?
Ja to czasem mam taka ochote poczuc sie w ciazy I jak to jest miec takie bardzo male malenstwo hihihihi

Dobrze ze to wyszlo na jaw Tylko aby ona zas sie nie logowala i nie nabierala was :no:

Wspolczuje nocki 3 maj sie kochana :tak:Biedna Oliwka

U mnie za to nocka supe jak na Oliwke
Zasnela o 22 obudzila sie o 2 i o 6 Niestety na mleczko Nie umiem jej oduczyc mleka w nocy :no:Pozneij wstala po 8 jak na Oliwke to naprawde jestem wyspana Choc pogoda do D wiec spac sie chce troche hihih

Dzis idziemy do chrzestnej Oliwki Ona bedzie jej prezenty na roczek zamawiac na allegro tylko musze jej pokazac co chce MILEGO DNIA
a co chcesz jej kupić na roczek?masz juz coś upatrzonego?

Najpierw byla opcja ze Chrzestna kupuje niunce zlote kolczyki Oliwka ma juz od jakiegos czasu uszka przebite i ma te kolczyki co zakladaja w salonie jak sie przekuwa No ale je mozna miec dlugo Teraz przez ta prace G (G to moj maz ) to jest krucho z kasa A potrzebujemy Spiwor na wozek i do sanek Wiecie taki na zime Chrzestna moze wydac tak okolo 150 zl moze ciut wiecej Wiec nie wiem co jeszcze do tego spiwora Myslalam o najpotrzebniejszym Czyli ajkies kaszki i pampersy I ten spiwor Niby kaszki to nie super prezent na roczek ale Najbardziej nam sie to przyda Kolczyki na juz nie sa nam potrzebne A najgorsze to nie miec kaszki dla dziecka lub pampersow
Moja mama kupuje jej SANKI jak oczywiscie beda w sklepach chyba ze na allegro kupimy
Od nas 2 zabawki dostanie Od chrzesnego zabawke Tesciowei nie wiem czy prayzjada Wiec na nich az tak strasznie liczyc nie moge Ale jak beda to maja dac kase Wiec pozniej za to cos sie jej kupi :-)
Dobry pomysl?Jak sadzicie?

ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)

Załączniki

• 7 tg. Olaf 037.jpg
    7 tg. Olaf 037.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 37
Hej dziewczyny!
myślałam, że nie nadrobię, a tu taka cisza.
u nas noc nie była taka zła. Hubert obudził się tylko raz z płaczem. Ale ma już dołeczki w dolnych jedynkach, więc mam nadzieję, że to już nie potrwa długo i w końcu się pojawią.

Medeuska ale śliczny ten Twój chłopczyk, ech aż zatęskniłam za takim maleństwem;-)

ja miałam 3 szwy po porodzie i też nie mogłam siadać, dopiero na 3 dobę, ale po zdjęciu jest o wiele lepiej.

Pozdrawiam i Miłego dnia.

dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

MAKSIO jest przesliczny Az mi sie tez zachcialo takiego malenstwa :tak:

A oto spiworek na ktory sie zdecydowalam Chzestna jej kupi Dzis do nich idziemy wiec jej pokaze
Wyjątkowo obszerny śpiwór do wózka _ NOWY (778052777) - Aukcje internetowe Allegro

On jest taki fajny Inny niz normalne spiworki :tak:

Witam
Ale my sobie dzisiaj zaszalalysmy z dziewczynkami:tak::tak::tak:klaudia obudzila sie o 10 i przyszla do mnie do wyrka i lezalysmy do 10;30 bo wtedy obudzila sie Wiktoria:szok::szok::szok::-):-):-):tak::tak::tak:
Teraz jestesmy juz po sniadanku i czekamy az szwagier przywiezie Dominika
Pogoda nadal do dupy bo znowu caly czas pada:no::no::no:

Witam,

My wczoraj byliśmy na parapetówce z dziećmi :szok::-D |było ich 4 + Anika, ale była taki sajgon, że szok :szok::-D

Śliczny syncio :tak::tak: Fajnie, że zaglądasz :tak:

Masz już fotelik samochodowy?? Bo chyba kiedyś pisałaś, że nie masz :sorry: Jakby co mam jeden do oddania :tak:

MAKSIO jest przesliczny Az mi sie tez zachcialo takiego malenstwa :tak:

A oto spiworek na ktory sie zdecydowalam Chzestna jej kupi Dzis do nich idziemy wiec jej pokaze
Wyjątkowo obszerny śpiwór do wózka _ NOWY (778052777) - Aukcje internetowe Allegro

On jest taki fajny Inny niz normalne spiworki :tak:

Fajne te śpiworki :tak:

Witam
Ale my sobie dzisiaj zaszalalysmy z dziewczynkami:tak::tak::tak:klaudia obudzila sie o 10 i przyszla do mnie do wyrka i lezalysmy do 10;30 bo wtedy obudzila sie Wiktoria:szok::szok::szok::-):-):-):tak::tak::tak:
Teraz jestesmy juz po sniadanku i czekamy az szwagier przywiezie Dominika
Pogoda nadal do dupy bo znowu caly czas pada:no::no::no:

No to fajnie wam sie pospało :tak::tak::tak:

reklama
Ale tu pustki:szok::szok::szok:Mlody juz jest w domku a teraz czekam za siora z moim chrezsniakiem,bo maja wleciec na kawke:-):tak:
Ale mnie glowa napiernicza:no::no::no:Do dupy z taka pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mlode mi psikaja i pokasluja:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry