Jadźka
mama 2 synów
Gratulacje dla KlauduniNo to fajnych masz znajomychJa w sumie tez jak gdzies ide na grubsza imprezke z dziecmi to tak w razie"w" biore Im jedzenie i picie
Tym bardziej ze moi sa alergikami i nie wszystko moga jesc
Ale ma fajnego chrzestnego:-)Tylko pozazdroscic
Chrzestny Dominika mieszka od 5,5 lat w Anglii ale jakos o mlodym nie pamietaA to jest moj szwagier
A wysylaja takie zaproszenia???Tzn slyszalam ze wysylaja ale starszym kobietom
Ja zreszta przynajmniej raz w roku chodze do gina i stale do tej samej od 7 lat
Wczoraj tak pisalysmy sobie o zebach no i dzisiaj rano zauwazylam ze
KLAUDUNIA MA PIERWSZA PIATKE
Przebil Jej sie doslownie ten pierwszy z czterech kikutkowI nawet nie wiem kiedy
Moze wtedy co ten jeden dzien miala goraczke
Miałam zapytać co to ten koń ale przeczytałam dalejA może masz jakiegoś wirusa albo konia trojańskiego i on ci wszystko zmienia![]()

Mój lekarz też przyjmuje na fundusz i można też prywatnie ale ja chodziłam na fundusz a prywatnie może byłam z 2 razy. I pisałyśmy o tych ginach to sie zapisałam na poniedziałek, aż sie bojeJa robiłam w tamtym roku cytologie po porodzie, ale tak mysle zeby skorzystac z tego zaproszenia i lekarza zmienic. Moja gin ktora prowadzila mi ciaze przyjmuje tylko prywatnie a wizyta bardzo droga, chciałabym chodzic na fundusz.
:-)
Beatko spokojnie bez nerwów. Mój na szczęście jeździ bezpiecznie ale nie mówie że wolnoWitam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebijamoże w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem
wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało
do M się nie odzywam
wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie
tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam
rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero
chyba przejdę na stan wolny
jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli
![]()
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobićtakże trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę
![]()
Gratulację dla szwagierkia z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)
Ja poszłam z Sebkiem na spacer bo nic mi zrobić nie dał, od razu odebraliśmy Seweryna z przedszkola i od razu uciekł do babci.
Kawke wypiłam więc spadam obierać ziemniaczki
Ostatnio edytowane przez moderatora: