reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

PATRYSIA
No to teraz mi cos przypomnialas jak napisalas o tym ze chcesz mlodego obwijac bandazem:-D:-D:-D
Jak dziewczynki byly malutkie i wszystkie smoczki byly dla nich za duze to wypadaly Im w nocy z buziek:no::no::no:A ze M to wkurzalo i nie chialao sie Jemu do Nich co chwile wstawac to wzial takie male plasterki i przyklejal Im smoczki do policzkow:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ale tego czubka wyzywalam za to
hahaa dobre usmailam sie jak kon :-D:-D:-D

agnes no nie wiem... ale jeszcze sika wiec nie ryzykuje

a ja wrzucam fotke na nk :cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
PATRYSIA
No to teraz mi cos przypomnialas jak napisalas o tym ze chcesz mlodego obwijac bandazem:-D:-D:-D
Jak dziewczynki byly malutkie i wszystkie smoczki byly dla nich za duze to wypadaly Im w nocy z buziek:no::no::no:A ze M to wkurzalo i nie chialao sie Jemu do Nich co chwile wstawac to wzial takie male plasterki i przyklejal Im smoczki do policzkow:szok::szok::szok::-D:-D:-D
No to żeczywiscie pomysłowego masz męża:-D:szok:

agnes juz jest :tak::tak::tak::tak::tak:
moj m tez ma :-):-):-):-) inna :tak::tak::tak::tak:
śliczne zdjęcie,dodałam komentarz ;-);-);-);-)

A to moja gwiazda :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja kocham tego szkraba :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Załączniki

• DSC04588-518560.jpg
    DSC04588-518560.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC04593-518563.jpg
    DSC04593-518563.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC04605-518567.jpg
    DSC04605-518567.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC04607-518568.jpg
    DSC04607-518568.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Oliwka zjadła kolację,bajka się skończyła,posżła z M się kąpać.:tak::tak::tak::tak:
a ja mam chwilę luzu :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla a Oliwka to dżemu nie ruszy :no::no::no::no: normalnie kole ją .

Anka to fajnie że Lali ci je takie rzeczy jak omlety,moja oliwka nie tknie,nie zmusisz jej,ani omletów,ani naleśników :no::no::no::no::no::no::no::no:
nalesniki tez lubi kiedys plula nimi:tak:
Mysle kupic eleganckie spodnie taki komplecik w tym są spodnie koszula i kamizelka ale jeszcze zobacze
napewno bedziesz swietnie wygladala, oczywiscie musisz sie pochwalic
PATRYSIA
:-D:-D:-D:-D
Przed 19.00 pojechała już teściowa.I tak jak myslałąm naprzywoziła nam słodkości :-p:-p:-p:-p:-p ciastka w zcekoladzie,bułki słodkie i Trufle mniam mniam
i jak tu nie tyć przy takiej teściowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nakupowała mi i M pełno skarpet ciepłych z frotte na zimę-super takie cieplutkie :tak::tak::tak::tak::tak:
fajna masz tesciowa
Ja odpadam na troche bo juz mi marudza
Laura juz spi
A to moja gwiazda :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja kocham tego szkraba :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

fajniutka

Zrzuce fotki to wkleje Laure;-)
Teraz lece na Na wspolnej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry