reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nieeeee no napewno juz na swoim bede - przynajmniej mam taka nadzieje
ale wolalabym na swoim - pokazalabym Ci nasze gniazdko...
wogole na swoim to na swoim :tak::tak::tak::tak: a wiesz jak u tesciowki :confused2:

No a ja czekam kiedy medea bedzie miala czas (bo jak narazie to napieprza ja wszystko jeszcze bardziej i narazie zwklekamy z odiwedzianmi) a chce dac jej prezenty dla malego bo powoli sie juz pakujemy i wynosimy rzeczy... :tak:
dzis wywiezlismy zabawki malego
zostalo mu tylko pare... ale od razu wiecej miejsca :laugh2::laugh2::laugh2:

a ja dzisiaj specjalnie zrobilam jablecznik tarty maniam mnaim... :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agnieszka Ty to masz chociaz elegancki taras:-D

Patrysia wspolczuje Ci pakowac graty ale na sama mysl ze idziesz na swoje napewno milo sie pakuje a jeszcze lepiej i milej bedzie ci sie je rozpakowywalo bo to juz na swoje:tak:

Tego sie obawialam:sorry:

Ja jak klade Laure to ona potrafi nawet godzine sie krecic nim zasnie ale ja wtedy jej nie biore bo mam pewne ze wtedy napewno nie pojdzie spac
Najgorzej jak sobie cos zaplanuje a ta nie ma ochoty drzemac:eek:

reklama
Do góry