reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie!
ja tylko się przywitam i spadam. trzeba trochę posprzątać, a ledwo co trochę sobie nadrobiłam to mały mi zaczyna marudzić

a no to sie pozale troszke
dzis wiazalysmy takie jaja :)-D:-D:-D:-D:-D:-D) wielkanocne oczywiscie my na wiązanie "bo niby najszybsze i najlepsze i wogole" :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
paluchy mam takie czerwone ze szkoda gadac ze trzy bąble i lewa reka mi wysiada trzesie sie conajmniej jakbym parkinsona miala :sorry::sorry::sorry: zawolalysmy kierowniczke ze niech zobaczy co my mamy na rekach,a ona przyszla i mowi : dziewczyny kiedys caly miesiac takie jaja wiazały i sie wogole nie skarzyły :sorry::sorry::sorry::sorry: (akurat bo uwierzę) i mowi zreszta co my tu mamy za robote skoro to wogole powoli leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do holery jasnej norm nam nie chca pokazac 9 palet zesmy narobily a babka z tasmy obok (dodam ze babka ktora jet najgorsza taśmową wśrod całej kadry) przyszła sie do nas pytac czemu my mamy tak duzo (o palete mniej niz ona !!!) i ze normy zawyzamy :sorry::sorry::sorry::sorry: co prawda to prawda, nasza tasmowa teraz jest tydzien a szkoleniu wiec ta co nas ma wyzyskuje nas do cna :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
masakra
to sie wyzalilam :-D:-D:-D;-);-);-)
oj nie zazdroszczę

Videos Posted by Makara: dalış kazası +18 | Facebook

dziewczyny widzialyscie to ????????
nie wierze ze on przezyl.... :sorry:

:szok::szok::szok:

cześć, długo dzisiaj a Wami nie posiedzę bo jestem w podłym nastroju możnaby rzec wręcz masakrycznym:-:)-:)-:)-:)-( jestem w domu bo Misia chora, znów krtań i jedziemy do lekarza po12, ale nie to jest najgorsze:no::no::no::no:
dzisiaj rano okradli mojego m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zabrali cały plecak, wszystkie dokumenty, dowód, prawko, papiery na samochód (jest w leasingu) i firmowe pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podobno jakieś 5.000 zł:szok::szok::szok::szok:ja nie wiem dlaczego mnie to wszystko spotyka, co ja takiego złego i komu zrobiłam? nic tylko się załamać, już normalnie mam dosyć tego wszystkiego

dobra, już się wygadałam i nie będę smęcić:no:
ojej współczuję

ale fajnie :tak::tak::tak:
ja ani jednego w terminie ni urodziłam:no::no:
idę łazienkę ogarnąć ale będe zaglądać więc jakby co wiki pisz:tak::tak:

ja urodziłam w terminie

Witam!
Ja dopiero teraz ,ale i tak tylko na chwileczke! Zaraz będą chodzić sprawdzać instalację gazową,muszę ogarnąć kuchnię.
Mam prasowanie,pranie, ale chyba to pierwsze zostawię na jutro bo i tak bede miała więcej!:-(

A tak w ogóle to dziekuję wszystkim za "gratulacje" mam nadzieję,że nie będę zalować swojej decyzji, ale wwiecie jak to jest z jedną pensją. Tylko teraz cały czas myśle czy dam rade po takiej przerwie no i w nowym miejscu i MAKS!!!!:-(

sundey dasz radę

Oczywiscie malinka bede pisac jak bede cos wiedziec czekam na sms albo telefon no bo sama dzwonic nie bede wiadomo.Ja łazienke wczoraj wysprzątałam ide na balkon zobaczyc pranie moze uschło to odrazu wyprasuje i puscic pralke musze.
A własnie Dowikly mąż dzisiaj przyjeżdza pewnie gorąco bedzie:-):-p:-p:-p:cool:

Super lozeczko I jak malej sie podobalo :tak:Wy macie jeden pokoj w ktorym wszyscy jestescie ?
My mamy 2 pokoje Ale jeden to taki malutki i w nim jest lozeczko oliwki ale jestw nim strasznie zimno wiec wieczorem jak oliwka usnie i my idziemy spac to ZANOSIMY Spiaca Oliwke w lozeczku do drugiego pokoju I spi na srodku pokoju hihihiih Noamlnie czuje sie jakbysmy mieli 1 pokoj Tzn mieszkamy w mieszkaniu 3 pokojowym Ale jeden pokoj ma mama z Jasiem;-)

Dzis dopiero G znalazl pilota Byl pod poduszka w lozeczku Oliwki Czyli w ta noc oliwka z nim spala hihihi

Oj zdrowka zycze

Ja tez mialam dzis lazanki :tak:

Ja nie wiem ALE CO PLANUJESZ NASTEPNE ?:-D

Bylysmy u kolezanki Fajnie bylo :tak:Pozniej po wyniki Dzis tylko do Oliwki TSH i ma 2,681 a norma pisze od 0,27 do 4,70 WIEC JEST OK JEJKU WIECIE JAKA JESTEM SZCZESLIWA :tak:jutro wyniki FT 3 I FT4 ale jak TSH jest ok to juz ulga

Moje wyniki zle Hemoglobiny czy ogolnie krwi mam 9,9 a norma od 12 do 17
Wszystkie parametry mam za niskie I ZELAZA ja mam 19 a norma od 65 do 175

Jutro ide ze soba do lekarza I pewnie na tabletkach zelaza sie skonczy :cool2:
My mamy mieszkanie dwu pokojowe czyli salon i sypialnie do tego maly przedpokoik , kuchnia i lazienka.Planuje drugie dziecko za rok jak kupimy dom :))
Hej dziewczyny
Kurcze, miałam w planach posiedziec przy kompie przynajmniej z pół nocki, a tu mnie z godziny na godzinę coraz bardziej łamie. I skąd to dziadostwo????Kicham i kaszle na przemian.
Mała tez coś marudna, siada na nocnik jak już popuści trochę w majcioszki ( 5 par spodni i majtek już tak zasikała ), i tylko bajki i klocki ewentualnie.
Ale lipa, nie wyzdrowiałam dobrze, czy kolejne chorubsko?
Nie daj sie chorobie duzo zdrowia wysylam z tym postem
Witam wieczorem. Ja tylko na chwilę bo widzę że coś mi kursor od myszki znika :sorry: masakra co się dzieje z tym kompem ostatnio :crazy: nie daje mi z Wami popisać :no: Kubek już śpi, siostrę i siostrzeńca coś złapało i dzisiaj mama musiała do nich jechać, mam nadzieję że nic nie podłapała bo jak na razie Kubę nic nie złapało (odpukać w niemalowane :-D) a ja ostatnio jakoś przybita jestem :-( nie wiem czemu, do M się zaczęłam odzywać bo już widziałam po nim że go nosiło :tak: ale przepraszam i tak nie usłyszałam :crazy: no cóż powiedziałam że jak jeszcze jeden numer wywinie to poleci do mamusi :tak: miałam zamiar film oglądać ale nie wiem czy dam radę bo już przysypiam :sorry: coś szybko zasypiam ale za to budzę się z bólem głowy od dwóch dni :no: nie wiem co się ze mną dzieje muszę sobie chyba coś zaaplikować żeby mnie na nogi postawiło. Wczoraj z nerwów to zapaliłam i szklankę wina wypiłam :-D czasem trzeba odreagować jakoś :-D no dobrze dziewczynki ja idę w kimono bo coś mnie sen łapie :tak: kolorowych snów życzę :tak: jak komputer będzie mi działać to zajrzę jutro :tak:
dobrze zrobilas winko jeszcze w takiej ilosci nikomu nie zaszkodzilo a Ty sama sie zrelaksowal;as:-)
Łyczka można raz na 9 miesięcy :-D:-D:-D ja pamiętam redsa piłam w ciąży :tak: ale mało oczywiście ;-)
ja w cizy pilam winko czerwone oczywiscie sporadycznie
No i leci mój film "godziny szczytu" dawno tego nie oglądałam :-D:-D :-D ale wolę dwójkę a trójki jeszcze nie widziałam :sorry:
ogladalam
mnie na początku ciąży strasznie nęciło na pizzęi coca-colę, pod koniec to mandarynki i jabłka szły kilogramami:-)

patrysia bardzo ładne te albumy
u mnie to szly owoce najbardziej winogrona rozowe a woda w niespozytej ilosci teraz to nawet 1/10 tego nie pije:-D
moja niby w miareszybko usypia,ale nieraz musze oprostu siedziec przy lozeczku np pol godz

a Twoja jak sama lezy bez niczego to czego Ty chcesz od dziecka?????????
za duzo od niej wymagasz wyrodna matko:-D:-D:-D:rofl2:
ona ma dopiero 2 lata!
moja ostatnio ladnie sikala a a dzis ok az do momentu przyjscia ze szkoly-w ciagu 3 godzin 4 razy sie zsiakla w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
2 azy zawolala jak juz lecaialao a ostatni raz to sie nawet nie pofatygowala.dopeiro jak zobaczylam na dywane plame to sie zorientowalam
Laura jak miala rok to kazal sobie siedziec od czasu do czasu przy lozeczku teraz sama zasypia
Zreszta dzis juz dwa razy leciala na nowe lozko:-D

Upatrzylam sobie takie kurtki-to jest 74 ale na innej aukcji ma jeszcze 80:tak::tak::tak:.Co o nich myslicie???Nie wiem tylko czy ta 80 nie bedize za duzo za duza
Nowa kurtka oliwka Reserved Rozmiar 74 (778843770) - Aukcje internetowe Allegro
swietna
a no to sie pozale troszke
dzis wiazalysmy takie jaja :)-D:-D:-D:-D:-D:-D) wielkanocne oczywiscie my na wiązanie "bo niby najszybsze i najlepsze i wogole" :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
paluchy mam takie czerwone ze szkoda gadac ze trzy bąble i lewa reka mi wysiada trzesie sie conajmniej jakbym parkinsona miala :sorry::sorry::sorry: zawolalysmy kierowniczke ze niech zobaczy co my mamy na rekach,a ona przyszla i mowi : dziewczyny kiedys caly miesiac takie jaja wiazały i sie wogole nie skarzyły :sorry::sorry::sorry::sorry: (akurat bo uwierzę) i mowi zreszta co my tu mamy za robote skoro to wogole powoli leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do holery jasnej norm nam nie chca pokazac 9 palet zesmy narobily a babka z tasmy obok (dodam ze babka ktora jet najgorsza taśmową wśrod całej kadry) przyszła sie do nas pytac czemu my mamy tak duzo (o palete mniej niz ona !!!) i ze normy zawyzamy :sorry::sorry::sorry::sorry: co prawda to prawda, nasza tasmowa teraz jest tydzien a szkoleniu wiec ta co nas ma wyzyskuje nas do cna :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
masakra
to sie wyzalilam :-D:-D:-D;-);-);-)
o boziu kochany wspolczuje tego bolu rak

Videos Posted by Makara: dalış kazası +18 | Facebook

dziewczyny widzialyscie to ????????
nie wierze ze on przezyl.... :sorry:
:szok::szok:
cześć, długo dzisiaj a Wami nie posiedzę bo jestem w podłym nastroju możnaby rzec wręcz masakrycznym:-:)-:)-:)-:)-( jestem w domu bo Misia chora, znów krtań i jedziemy do lekarza po12, ale nie to jest najgorsze:no::no::no::no:
dzisiaj rano okradli mojego m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zabrali cały plecak, wszystkie dokumenty, dowód, prawko, papiery na samochód (jest w leasingu) i firmowe pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podobno jakieś 5.000 zł:szok::szok::szok::szok:ja nie wiem dlaczego mnie to wszystko spotyka, co ja takiego złego i komu zrobiłam? nic tylko się załamać, już normalnie mam dosyć tego wszystkiego

dobra, już się wygadałam i nie będę smęcić:no:
wspolczuje serdecznie tej zguby
Zdroka dla Misi
Hejka dziewczyny :-):-):-)

ale jestem dzis wyspana jak nigdy :-):-):-):-):-):-):-)

obudzilismy sie m o 9.00,ale super,szybko zrobił śniadanko bo zaraz musi wychodzić do pracy i sobie jej kanapeczki.:tak::tak::tak::tak::tak:

a teraz Was zaskoczę:tak::tak::tak::tak: jesteście gotowe????:rofl2:
na pewno?:-p
więc..........

Oliwka jeszcze spi a jest 9.30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:

ja tez jestem w szoku.obudziła sie o 5.00 na siku i trochę się rozbudziła i juz się bałam ze nie usnie ale usnęła przed 6.00 i spi do tej pory :tak::tak::tak::tak::tak:

Normalnie Oliwka dziś pobiła spanie szczypiorków :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jeszcze tylko Lali tak długo śpi :tak::tak::tak: ciekawe o której dzis wstała?a czy jjuż wstała?

normalnie dziś moje dziecko mnie mega zadziwiło tym spaniem.

tak więc dziś w dzień juz jje nie położę spać.:no::no::no::no::no:
Laura wstala o 9:50:-D
Dostałam sms od Łukasza napisał ze siostra do godziny bedzie rodzic

co oni ja tak mecza masakra:crazy:

no Oliwka już wstała :tak::tak::tak::tak: więc uciekam,musze dac jje śniadanko.

ale jakaś nie w humorze stała,marudna nawet dotknąć sie nie da.to efekt za długiego spania :-D:-D:-D:-D:-D
Ale super:tak::tak::tak:Oby juz czesciej tak ladnie Tobei spala:-):tak:
To ja idę poodkurzać trochę bo jakoś dużo paproszków widzę:szok::szok::szok:
Ja juz posprzatalam odkurzaczem a reszte to pozniej sobie zrobie albo kiedys indziej:-p:-)
Dostałam sms od Łukasza napisał ze siostra do godziny bedzie rodzic
No to czekamy na wiadomosci:tak::tak::tak:
Trzymam kciuki:-)
U mnie to wszyscy sie pospieszyli:tak::tak::tak::-);-)

Oczywiscie malinka bede pisac jak bede cos wiedziec czekam na sms albo telefon no bo sama dzwonic nie bede wiadomo.Ja łazienke wczoraj wysprzątałam ide na balkon zobaczyc pranie moze uschło to odrazu wyprasuje i puscic pralke musze.
A własnie Dowikly mąż dzisiaj przyjeżdza pewnie gorąco bedzie:-):-p:-p:-p:cool:
A tam zaraz goraco:-p;-):-)

Zmykam bo wlasnie idzie do mnie kolezanka na kawulca:tak::tak::tak:

reklama
Do góry