reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A opłaca się w ogóle? Tak na używalność patrzeć, co ile się musisz golić?

Wicie co zauważyłam że tutaj na forum nie ma czasu zmienionego, jest 12 a nie 11 :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie jest zmieniony:)
Depiluję się co 2, 3 tyg, czasem raz w miesiącu, ale to już o lenia chodzi. Ja depilatora na żyletkę nie zamienię już nigdy. Ale np moja bratowa nie wytrzymuje, raz zrobiła jedną nogę i tak leży nieużywany biedaczek.

Na początku , jeżeli goliłas nogi maszynką będzie bolało i trzeba będzie robić to częściej, ale jak cebulki się osłabią, a to tak długo wcale nie trwa, można depilowac nogi i oglądać film, nie rusza...

Może sobie na gwiazdkę kupię bo teraz to będę miała wydatek :sorry2: siostra chce chrzciny robić razem ze ślubem a ja i świadek i chrzestna :sorry2: wspaniale a miała w tym roku nie robić tylko na przyszły,chyba skok na bank zrobię :-D

Widzę Luna że tylko my zostałyśmy :tak: ja robię porządek w zdjęciach na kompie i muszę je zgrać na płytę, już mam ponad 750 zdjęć :szok: nawet nie wiedziałam :tak: dekle na dole wiercą w bloku i mi zaraz dziecko obudzą :wściekła/y: uziemienie im się zachciało robić :crazy:

Super, nie dość, że trzeba wymyślać razy dwa, to jeszcze się kosztować.

A ja tak sobie latam od garów, do dziecka z klockami, do kompa, do łązienki i td., hihi
Porządek w zdjęciach mam, ale miałąm je już dawno poprzerabiać, zgrać i wywołać.

Ja to wolę nie dawać do wywołania, kiedyś jak dałam to 250zł zapłaciłam :szok: masakra :sorry2: no a ja musiałam zejść na dół bo mi śmieciara samochód porysowała i to porządnie :no: dobrze że facet zadzwonił zeby zeszła i nie uciekł :tak: będę miała nowy zderzak i tyle :-D

Tylko najgorsze że teściu będzie musiał przyjechać i to załatwić bo samochód jest jeszcze na niego :dry:

Dziewczyny, mam do was pytanko. Mąż prowadzi jedziecie z matką/teściową gdzieś. Kto siedzi obok męża? Bo dla mnie jest oczywistym, że żona, dla teściowej, że ona. Co wy na to??
Oczywiscie ,że żona ,nie przyszło mi do głowy ,ze obok męża miałabym mame,czy teściową sadzać,mama zawsze z dziećmi z tyłu:tak:

Witam sie i ja ,gardło mnie boli i taka słaba jestem,w ogóle do du... się czuje ,bo z m sie pokłociłam wczoraj ,nie mogę czsami z nim sie dogadać ,dziś nawet wstał ,sam sobie zrobił kawe ,śniadanie i wyszedł do pracy ,a zawsze tą pierwsa kawę piliśmy razem,czasami nie wiem co to będzie ,mam wrażenie pewnego oddalenia m-y nami.M mówi ,ze ja jestem kłotliwa i sie czepiam ,a ja chce tylko z nim pogdać ,żeby rozumiał moje racje ,niestety on słyszy to co chce:wściekła/y:to sie troszke wyżaliłam

Malinka zdrówka dla Julki
maltanka gratulacje pierwszego ząbka ,
wiktoria ,to sie teraz będzie działo ,super ,ze m przyjechał:tak:

a ja mam w kompie straszny rozgardiasz ,zdjęcia pomieszane ,masakra ,ale kakoś nie mam weny do takiego grzebania:no:

Madziula wiem co to znaczy, mój jest taki sam, z resztą każdy facet jest taki sam słyszy co chce usłyszeć i żeby mu było dobrze :sorry2: taki to już gatunek :tak:

No dziecko mi pospało dwie godzinki, zaraz mu dam coś jeść i się chyba z nim gdzieś przejdę chociaż mi się nie chce dupy ruszać z domu :sorry2: a ten mały mi płyty podpierdziela z szafki :tak: oj zęby mu dają w kość, ostatnio mu dwójka druga wyszła u góry i teraz widzę mu trójki będą iść ale na dole :sorry2: dziwne dziecko hehe :-D

No i wszystkie zdjęcia nagrane na płytę a raczej dwie bo na jednej się nie zmieściły :sorry2: to ja już lecę dać mu jeść i na spacerek :-D póki pogoda dopisuje :tak: jak mi ojciec da to potem zajrzę :tak: a dzisiaj M ma wolne więc on kładzie dziecko spać a ja sobie kąpiel zrobię o 10 minut dłuższą :-D M pojechał po tv bo nam się wczoraj zrąbał i się mama wkurzyła i wzięli na raty :tak: życzę ładnej pogody i smacznego obiadku :tak: będę potem :-)

reklama
Maltanka gratulacje pierwszego ząbka,

Ach te bezmyślne plemniki! Współczuje tego nieśpiocha, moja już w dzien mie sypia, choc by chciała, bo później zasypiałą mi o 23.30-24.

Słodkości!

Dziewczyny, mam do was pytanko. Mąż prowadzi jedziecie z matką/teściową gdzieś. Kto siedzi obok męża? Bo dla mnie jest oczywistym, że żona, dla teściowej, że ona. Co wy na to??
kochana TEŚCIOWA siedzi obok męża:-D:-D:-D:-D:-Dha ha żrcik pewnie zależy od tego jak bardzo lubisz teściową:-D:-D:-Dja tam jeżdżę teraz tramwajem więc zależy gdzie kto stanie:-D:-D
Może sobie na gwiazdkę kupię bo teraz to będę miała wydatek :sorry2: siostra chce chrzciny robić razem ze ślubem a ja i świadek i chrzestna :sorry2: wspaniale a miała w tym roku nie robić tylko na przyszły,chyba skok na bank zrobię :-D
ha ha szykuj juz sobie kominiarkę:cool2::cool2::cool2:
Oczywiscie ,że żona ,nie przyszło mi do głowy ,ze obok męża miałabym mame,czy teściową sadzać,mama zawsze z dziećmi z tyłu:tak:

Witam sie i ja ,gardło mnie boli i taka słaba jestem,w ogóle do du... się czuje ,bo z m sie pokłociłam wczoraj ,nie mogę czsami z nim sie dogadać ,dziś nawet wstał ,sam sobie zrobił kawe ,śniadanie i wyszedł do pracy ,a zawsze tą pierwsa kawę piliśmy razem,czasami nie wiem co to będzie ,mam wrażenie pewnego oddalenia m-y nami.M mówi ,ze ja jestem kłotliwa i sie czepiam ,a ja chce tylko z nim pogdać ,żeby rozumiał moje racje ,niestety on słyszy to co chce:wściekła/y:to sie troszke wyżaliłam

Malinka zdrówka dla Julki
maltanka gratulacje pierwszego ząbka ,
wiktoria ,to sie teraz będzie działo ,super ,ze m przyjechał:tak:

a ja mam w kompie straszny rozgardiasz ,zdjęcia pomieszane ,masakra ,ale kakoś nie mam weny do takiego grzebania:no:
witaj kochana DUŻO zdrówka dla was:tak::tak::tak:
a z chłopami oj u nas tez czasami burzliwie :dry:ja o niebie on o chlebie a zresztą u nas karzde chce mieć swoja rację na górze:sorry2::sorry2::sorry2:więc czasami błyska:baffled:
np teraz pietruszka jedzie na implantację bo się nowe casto w gnieźnie otwiera i wybrał sobie termin od 12 do 16 tłumaczę mu że 13 listopada Antka roczek że mógł wziąść termin od 4 do 10 to nie bo 10 ma bal dziesięciolecia castoramy (i to chamy zrobiły bez osób towarzyszących) no i to jest cholera ważniejsze bo na balu musi być nosz ***** mać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:byłam wściekła tym bardziej że załatwił opiekę nad dzieciakam tzn jego mama przyjedzie 10 w południe na 10 dni i będzie się zajmować nimi jak ja będe w pracy no szystko fajnie bo bardzo ja lubie ale pytanie co jest ważniejsze bal czy urodziny:sorry2::sorry2::sorry2:kłocić się z nim niue mam zamiaru moje zdanie zna sam zdecydował tylko ja w takim układzie żadnych urodzin nie robie mam to w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no się wygadałam:cool2::cool2:

Do góry