napewno jest na gg ,bo Ja widzea Wiktoria do Nas nie zagladnelabo na nk ja wyczailam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno jest na gg ,bo Ja widzea Wiktoria do Nas nie zagladnelabo na nk ja wyczailam
![]()
Ja też bym firan wcale nie wieszała ale mieszkam na parterze w bloku na pipidówie i mam jedna sąsiadke która co dzień staje przed oknem i wpatruje sieno i extra! tak ma byc!!
oszczedzaj sie kobieto
moim zdaniem takie lekcje wiecej wnosza niz siedzenie w sali.Mi przynajmniej taka lekcja zostawala w glowie i juz nie musiala powtarzac materialu w domu
dlatego ja nie mam firanek
Kto by to pral i wieszal![]()
Laura bawi sie domkiem a wczesniej bawilysmy sie w lekarza kawke wypilysmy wspolnie i zanioslysmy pranie do pralni
Kolo 17 jade do znajomej na kawulca
Lali bedzie miala sie z kim bawic wiec toatalny luzik
Ale zadymaNo dobra,malinka mnie podeszła;-)
.
Wczoraj do M przyjechali kumple z kursu i wiadomo jak się witali;-);-),jeden - starszy zaczął się rządzić u mnie w domu,do M stawiać i na ambicję mu wjeżdżać
,potłukł mi kieliszki i zapijanki. M z młodszym kumplem chcieli go z domu wyciągnąć ale dopiero po pół godzinie im się udało.Jak tylko wyszli a było już po 22-ej zamknęłam drzwi
.M dzwoni,żeby się zamknąć i tego starszego nie wpuszczać
,bo go specjalnie (a on nie z Chełma) zgubili i może przyleźć
.Patrzę przez wizjer a ten lizie po schodach,zaczął pukać a potem walić do drzwi
,ja po M dzwonię,gdzie oni są bo drzwi wywali
.Wpadł do bloku M z młodszym,starszy siedział po ciemku na wycieraczce,wziął go M za bety
,wywalił przed klatkę schodową i trochę bęcków mu nawciskał
,usiadł na nim chciał lać ale miał na tyle rozumu,że mu przeszło
.Sąsiad z parteru wyskoczył żeby M pomóc
,młodszy żeby się nie wtrącał i na policję zadzwonił,przyjechali,zwinęli starszego na izbę wytrzeźwień.Dziś dzwonił i do M z pretensjami zamiast za wszystko przeprosić
.
No dobra,malinka mnie podeszła;-)
.
Wczoraj do M przyjechali kumple z kursu i wiadomo jak się witali;-);-),jeden - starszy zaczął się rządzić u mnie w domu,do M stawiać i na ambicję mu wjeżdżać
,potłukł mi kieliszki i zapijanki. M z młodszym kumplem chcieli go z domu wyciągnąć ale dopiero po pół godzinie im się udało.Jak tylko wyszli a było już po 22-ej zamknęłam drzwi
.M dzwoni,żeby się zamknąć i tego starszego nie wpuszczać
,bo go specjalnie (a on nie z Chełma) zgubili i może przyleźć
.Patrzę przez wizjer a ten lizie po schodach,zaczął pukać a potem walić do drzwi
,ja po M dzwonię,gdzie oni są bo drzwi wywali
.Wpadł do bloku M z młodszym,starszy siedział po ciemku na wycieraczce,wziął go M za bety
,wywalił przed klatkę schodową i trochę bęcków mu nawciskał
,usiadł na nim chciał lać ale miał na tyle rozumu,że mu przeszło
.Sąsiad z parteru wyskoczył żeby M pomóc
,młodszy żeby się nie wtrącał i na policję zadzwonił,przyjechali,zwinęli starszego na izbę wytrzeźwień.Dziś dzwonił i do M z pretensjami zamiast za wszystko przeprosić
.
A , ktos sie doczytałwidać że ci pomaga![]()
Dobrze że Tobie nic sie nie stało. Ale przed samymi swietami wydatki na auto-wiem cos o tymno częściowonie o takiego fachowca mi chodziło
lubię trochę starszych
po co przyłażą tak wcześnie
ale mieliście wieczór
a co zrobiłam z autkiem? jechałam z pracy i wiozłam zupę w słoiku, stała na podłodze przy siedzeniu pasażera z przodu i się przewróciła, ja stałam na światłach i żeby zupa się nie wylała to się schyliłam i ją podniosłam, nie wiem jak ale puściłąm hamulec i samochód mi się stoczył pod tirawjechałam pod taki metalowy wałek od windy, on nic nawet nie poczuł bo jak tylko zapaliło się zielone to sobie pojechał a ja mam wgniecioną maskę i przesunięty reflektor, maska mi się nie domyka
normalnie głupia baba jestem bo od czego jest ręczny, zwykle jak stoję na światłach to zaciągam ręczny a dzisiaj nie wiem co mi odbiło
![]()
no wściekła jestem na siebie bo to szczyt głupoty w moim wydaniuWiki się nas wyparła
Agunia a żesz sobie narobiłamożna się wściec
![]()
widocznie ejj się jeszcze spać nie chcemoja Misia jeszcze nie śpi, turla sie po łóżku i śmieje jak głupi do sera![]()