anka26_x_07
Mama Laury :)
Wielkie dzieki MH:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to nie musisz sie wczesniej zapisac na bilans?
Zakupy zawsze s mile widziane
Tak bede 3 tygodnie z tym ze swieta w wielkopolsce a Sylwester na podkarpaciu
A no i zapomnialam sie pochwalic ze idziemy na zabawe sylwestrowa Moja mam bedzie z dzieciakami bo idziemy z moja siostra i dwiema kuzynkami wiec Maxem i lali zajmnie sie babcia z my szalejemy![]()
No to super ze idziecie na zabawea to nie musisz sie wczesniej zapisac na bilans?
A no i zapomnialam sie pochwalic ze idziemy na zabawe sylwestrowa Moja mam bedzie z dzieciakami bo idziemy z moja siostra i dwiema kuzynkami wiec Maxem i lali zajmnie sie babcia z my szalejemy![]()
Zalozylam sobie nowe gg bo tamtego nie moglam za cholere odpalic
To jest moj numer 18256714-odzywajcie sie laseczki
-12st w Warszawie
Kurde u nas dzis -2st a mi pizgalo niesamowicieprzy -12 to chyba zostaje mi w domu siedziec
No widzisz.To u nas troszkę inaczej. I to na każdym etapie, podstawówka gimnazjum i liceum. zgłszonei do pedagoga, pedagog umawia wizyte w ośrodku, pierwsza rodzic bez dziecka, dwie kolejne sam zainteresowany. Papierologia trafia do pedagoga szkolnego bezpośrednio. Ważna jest reedukacja, którą kontroluje pedagog szkolny. Do tego kilka wizyt u psychologa w międzyczasie.
Anka, szczęśliwej drogi![]()
Szczęśliwej drogi.a to nie musisz sie wczesniej zapisac na bilans?
Szczęsliwego i szybkiego rozwiązania .Hellow, ja jeszcze w dwupaku, ale dostałam już skierowanie do porodu
Jak coś się będzie działo to odrazu na porodówkę...;-)
No i jak tu Święta planować , jak maluszek nas nie wtajemnicza w swoje plany co do Świąt???
Aha no i dziękujemy za pamięć Kochane:-)