reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Kochane. Miałam zamiar jechać na miasto ale po wczorajszym mam dosyć. Rypłam w budynek :szok: i lampa poszła :-D hehe i kawałek błotnika ale on i tak do wymiany będzie iść to się nie przejmuję :tak: M od wczoraj w pracy, musiał zostać na służbie za kolegę :sorry: no cóż, lepiej dla mnie, odpoczęłam od niego i się wyspałam :tak: Kubek coś marudzi chodzi i coś bełkocze :eek: skubaniec nie chce gadać, chodzi tylko i cały czas "yyyyyyy" to jego zdanie na każdy temat :sorry: no cóż :-D a ja idę zaraz coś sprzątnąć żeby mama miała potem mniej :tak: i tego bąka chyba spać położę bo marudny jak nie wiem, ciągnie mnie za szmaty :sorry: to ja lecę, jak zaśnie to zajrzę

Witam,

Moja Niki wczoraj wieczorem tylko raz zakwiliła :tak:
Ale zato poźniej w nocy dala popalic :eek:

Czyżby dodatkowy prezent się szykował :-p

Moje dzieci od rana marudne :eek:

W prognozie zapowiadali -3 a jest -10 :wściekła/y:

Prezent dla M nie przyszedł, a Helenka chodzi i ciągle coś rozwala :wściekła/y:

Mam ochotę krzyczeć...
Oj to jakos nieciekawei ci sie dzien zaczyna :-(Zycze poprawy nastroju i poprawy dnia
A u nas jest tylko -2st.C i już widzę czarną ulicę :crazy::crazy:
Dorota ja na 2 okna odpisywałam czyli w jednym czytałam a w drugim od razu odpisywałam bo inaczej za dużo by cytatów było:tak::tak::tak:
A tos ty taka bestia :-D:-DU mnie jest +2 ale wiatr zimniejszy
Hej Kochane. Miałam zamiar jechać na miasto ale po wczorajszym mam dosyć. Rypłam w budynek :szok: i lampa poszła :-D hehe i kawałek błotnika ale on i tak do wymiany będzie iść to się nie przejmuję :tak: M od wczoraj w pracy, musiał zostać na służbie za kolegę :sorry: no cóż, lepiej dla mnie, odpoczęłam od niego i się wyspałam :tak: Kubek coś marudzi chodzi i coś bełkocze :eek: skubaniec nie chce gadać, chodzi tylko i cały czas "yyyyyyy" to jego zdanie na każdy temat :sorry: no cóż :-D a ja idę zaraz coś sprzątnąć żeby mama miała potem mniej :tak: i tego bąka chyba spać położę bo marudny jak nie wiem, ciągnie mnie za szmaty :sorry: to ja lecę, jak zaśnie to zajrzę
U Oliwki jest wszystko EEEEEEEEEEEE dobrze ze ci sie nic nie stalo w tym wypadku :tak:
:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przylazła @ - menda jedna:angry::angry::angry::crazy: całkiem nieproszona.
Nawet zakupy mnie nie cieszą.:no:
Pa.
Oj rozumiem twoj gniew Do mnie ma na dniach przylesc i ja juz mam jej dosc a jeszcze jej nie mam :wściekła/y:KERNA pewnie na zakupach piekarnika :tak:Ja umylam wloski Ubraam sie Posprzatalam w mieszkaniu Z grubsza ogarniete I polke w kuchni Oliwkowa posprzatalam Teraz ide dac Oliwce jesc i sobie Ubieramy sie i wybywamy Musze wejsc do cyfrowego polsatu Na poczte Do biedronki po mleko i papmpersy Do szpitala po wypis Troche mam tego zalatwiania Po drodze jeszcze mamie jakis maly drobiazg dokupic I do kosmtyczni brwi wyregulowac bo juz strasze 6 tygodni temy je robilam hihihi

:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przylazła @ - menda jedna:angry::angry::angry::crazy: całkiem nieproszona.
Nawet zakupy mnie nie cieszą.:no:
Pa.
kochana następna nie rzyjdzie trzymaj się cieplutko:-*
Tak mój syn spał wczorajszej nocy.
Jako prezent pod choinką :-D:-D:-D
ale mi się to zdjęcie podoba :tak:
mój adam też często spi koło łóżka:-D:-D:-D
a ładnie masz przystrojone mieszkanko:tak:a ten barek za ozdobami też mi się podoba:-D;-);-):-D
Mój Antoszka zasnął Julina poszła po sąsiedzku do Oliwki robić łańcuch na naszą wspólną klatkę schodową:tak:(czytaj Magda sąsiadka chce coś zrobić w domku i Julina jest wybawieniem a mnie to też cieszy bo przynajmniej mam ciszę:-D)
zaraz kończę kawulca i zabieram się za mięcho i prasowanie:tak:

reklama
Dzięki malinka.:tak::-):-)
Ja dopiero zaczynam stroić :-D:-D:-D:-D

Jeszcze Wam wkleję moje kulki śledziowe
mniammm.... pyszne wyszły.
Fotka jest przed włożeniem do zalewy.

Do góry