reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...
To nie tak do konca ze moge jesc co chce itd bo neistety idzie mi to w brzuch i dupsko ,ale od nowego roku zamierzam cwiczyc i beigac:tak::tak::tak::tak:
Brzuch i dupsko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Też sobie wymyśliłaś :-D:-D:-D
Dowikla ty nie kokietuj" w brzuch i dupsko,"aha już ci wierzę:-D:-D:-D:-D
To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D
:-D:-D:-D Tak to już jest z tymi tatusiami. :-D
A Piotruś też nie chciał się na USG pokazywać. :sorry: Tyle tylko, że my i tak wiedzieliśmy, że będzie chłopiec, bo około 20 tygodnia miałam amniopunkcję robioną. :tak:
ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No coś ty! :no: Zapytaj za co? Opisz sytuację i dodaj jako komentarz do tego negatywa. No co za chamstwo :no:

Zamówiłam portfel. dla M, ale przyszło dziadostwo jak ich mało. Za 5 zł można taki na bazarze kupić :no: Do tego ma przebarwienia, klej wychodzi bokami:wściekła/y: Poco klej skoro teoretycznie jest szyty :eek:
no cholerka to się można wkurzyć i to na swięta prezent:no:
Apropos diety, to ja się za specjalnie nie djecę, ale testuje nie popijanie :sorry: i tak jakby moje trawienie się poprawiło :tak:
może i ja tak spróbuje:sorry:tylko ja bardzo mało pije ogólnie i potem mnie nery bolą:zawstydzona/y:

Dowikla, ja bym jeszcze chciała wiedzieć, czy dzidziulek jest dziewczynką czy chłopcem, to bym wiedziała jaką wyprawkę szykować. :-p:-p:-p:-D

A tak swoją drogą to z tym USG różnie bywa. Ciocia mojego męża opowiadała jak miała tuż przed porodem (20 lat temu) robione USG i lekarz jej powiedział, że będzie duża dziewczyna, a po godzinie miała już na rękach dwóch nie za dużych chłopców. :-D:-D:-D:-D:-D
dobre kochana masz mieć jedną córkę masz 2 synów:-)
dziękujemy kochana musiałam sobie to dodac do ulubionych bo mój Antoszka patrzy na to jak zaczarowany:-D
no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:
no to się trzeba cieszyc mój spał 20 minut i juz dziś nie zaśnie dodam że wstał o 5 poszedł spać o 10 a o 10.23 był wyspany:eek:
Dowikla to może razem kogoś znajdziemy do tego prasowania bo na mnie dwie pralki czekają:szok::szok::szok:
:tak::tak:
no dobra słać do mnie paczke poprasuje tylko wiecie ja i skarpetki i majtki i sznurówki prasuję...więc ślijcie:-D
ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no ma tupet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam już kurczoka w piekarniku zaraz dorzuce tylko pieczarek i ryz nastawie i będziemy szamać bo dzieci mówią że głodzilla ich wzywa:-):-):-)
umyłam w kuchni podłogę gary pozmywałam mięsko drugi raz się gotuje w zalewie szyneczka uieczona jest jami:tak:
zaraz pietruszka wraca z pracy zjemy obiadzio wypijemy kawulca troche pogadamy i on taxi z antkiem zawieść córce prezent a ja z dzieciakami do pracy:eek:zobaczymy jak sie spiszą siedząc po cichu czy to wogóle dla nich wykonalne:sorry::sorry:
zaraz pietruszka wraca z pracy

Wrocilam niedawno Ledwo wyszlam to G wrocil z pracy wiec poszedl ze mna Bylam w bankomacie wybrac kase Na poczcie ale zrezygnowalam tyle ludzi bylo Zaraz G sam pojdzie rachunki zaplacic Pozniej w szpitalu po wypis Wczesniej musialam 40 zl zaplacic za swoj pobyt w szpitalu Pozniej na tagu bylismy Kupilam niuni Mrzozonego morszczuka Jeszcze sledzie opiekane kupilam Mniam uwielbiam Karpie byly za 10 zl kg wiec kupilam I odrazu facet nam zabil Troche kasy na karpie poszlo Jeszcze troche warzyw i do domu W domu musialam wejsc do cieplej wody Bo buty to mi tak przemokly Normalnie plywalam w butach Stopy to zmarzly mi strasznie W butach pelno wody Masakra Teraz razem z G przyszykowalismy na obiad i sie robi Ja zaraz z Oliwka bede jadla zupke Sorki narazie napisalam co u mnie Lece sobie pojesc pozniej zajze

reklama
Meduska a co ty się dzis pojawiasz i znikasz???????
jak kacorek wczorajszy?????
a przeszedl:tak: dzisiaj wszystko super:tak:

kupiłam sobie dzisiaj kurtke- za 39,90 przecenioną ze 150:tak:

żółtą piżdżącą pikowaną z kapturem z futerkiemm:rofl2::rofl2: ale jakos tak mnie ochota naszła na coś takiego luzackiego:rofl2: aprzede wszystkim ciepłego- a że osyatnio mi przypasowała czapka sportowa która kupiłam M to musiałam sibie kupić do niej kurtke za kaske urodzinową:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zrobie sobe w niej kiedys fote do Wam pokaże:-p
ale nie dzis bo wyglądam koszmarnie:-D

Do góry