reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A oto moja kreacja na Sylwka,tylko za szalem muszę pobiegać;-):tak:
Piękna suknia ,faktycznie szal potrzebny na ramionka ,:tak:
535.jpg

Prezentów cztery wieże,
Mikołaja na skuterze,
renifera z czerwonym noskiem,
pierwszej gwiazdki lśniącej,
wszystko co wam tylko trzeba,
a ja składam te życzenia:
WESOŁYCH ŚWIĄT!

I ja też się dołączam ,bo nie wiem jak z czasem i z zaglądalnością na bb będzie wiec tak juz na wszelki wypadek,zeby nie było:-)

Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, zdrówka, szczęścia i gwiazdki z nieba, Kubusiu!!!!

Z okazji imieninek najlepsze życzenia wszystkiego, czego tylko sobie zażyczy Dowiklowa Wiktoria!
:tak::tak::tak::tak::tak:

DOŁĄCZAM SIE DO ZYCZEŃ DLA MAŁOLETNICH BEJBIBÓMOWYCH DZIECIACZKÓW:-D

A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:

BEJBE słodkie,a dekoracje piękne :tak:

Wylogowało mnie z bb całkiem poprzestawiało układ stron , NIE MOGŁAM robić cytatów dopiero jak sie pologowałam (2 RAZY) TO WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY ,DZIWNE TO BYŁO:szok:

Ja lasencje mam wypastowaną podłągę w salonie i wysprzątane pająki zza łóżek u dzieci,rybka siee rozmraza,dziś jeszcze podłogę w sypialkni wyglancuje,normalnie w szoku jestem ,ze
JUZ JUTRO WIGILIA:szok::szok:

reklama
Witam ja na chwilkę bo w kuchni roboty mam - zaraz sernik z brzoskwiniami będę wkładać do piekarnika.
Widzę,że przygotowanie idą pełną parą u każdej:tak:.
0036761521.gif

Wszystkim jubilatom i solenizantom
w dniu ich święta
moc słodyczy, dużo zdrówka
i uśmiechu na twarzy

życzy Marta z rodziną

A do mojego pietruszki przyszła paczka z allegro chyba mi jednak coś zakupił jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoszka śpi dzieciaki ogarneły swój pokój i poleciały do Oliwki i Bartka się bawić ja zarraz zabieram się za obiadek a jak wstanie Antoszka to za ciasto a teraz chyba łazienkę wyglancuję jeszcze:tak::tak::tak:
no w szoku jestem że to moje kochanie jednak o mnie pomyślało:szok::-D:-D

DOŁĄCZAM SIE DO ZYCZEŃ DLA MAŁOLETNICH BEJBIBÓMOWYCH DZIECIACZKÓW:-D
Wylogowało mnie z bb całkiem poprzestawiało układ stron , NIE MOGŁAM robić cytatów dopiero jak sie pologowałam (2 RAZY) TO WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY ,DZIWNE TO BYŁO:szok:

Ja lasencje mam wypastowaną podłągę w salonie i wysprzątane pająki zza łóżek u dzieci,rybka siee rozmraza,dziś jeszcze podłogę w sypialkni wyglancuje,normalnie w szoku jestem ,ze
JUZ JUTRO WIGILIA:szok::szok:
Dziękujemy za życzenia
Mnie też tak wylogowało.
Otworzyła mi się strona jakaś z lata i jako gość mnie wpisało.:szok::szok::szok:
Już jednak jest oki i wsio odnalazłam:tak::-):-)
U Ciebie widzę,że wszystko ma się ku końcowi,a ja jestem gdzieś w połowie.

Witam ja na chwilkę bo w kuchni roboty mam - zaraz sernik z brzoskwiniami będę wkładać do piekarnika.
Widzę,że przygotowanie idą pełną parą u każdej:tak:.
0036761521.gif

Wszystkim jubilatom i solenizantom
w dniu ich święta
moc słodyczy, dużo zdrówka
i uśmiechu na twarzy

życzy Marta z rodziną
dziękujemy :tak:

A do mojego pietruszki przyszła paczka z allegro chyba mi jednak coś zakupił jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoszka śpi dzieciaki ogarneły swój pokój i poleciały do Oliwki i Bartka się bawić ja zarraz zabieram się za obiadek a jak wstanie Antoszka to za ciasto a teraz chyba łazienkę wyglancuję jeszcze:tak::tak::tak:
no w szoku jestem że to moje kochanie jednak o mnie pomyślało:szok::-D:-D
no widzisz.
A mówiłam,że tak będzie :tak::-D:-D:-D
Malinka my już dziś na śniadanko jadłysmy swoją karkóweczkę z zalewy.
Moja wyszła pychotka.Klaudia zjadła 4 kanapki.:-D:-D:-D
I chciała jeszcze.Krzyczy,że to jej i na stół nie podawać.:szok::szok::-D:-D:-D
A jak Twoja?
Próbowałaś?

Mnie też wylogowało:szok::szok::szok::szok::szok::szok:to chyba znak co by mamuski się za robotę zabrały:-D:-D:-D
As y też próbowaliśmy na śniadanko jest pyszotka:tak::tak::tak::tak:polecam wszystkim już innej nie robię już sobie przepis zapisałam i pietruszka i dzieci stwierdzili że to najlepsza karkówka na świecie ba już moja teściowa rzyszła nie doszła chce przepis:-D:-D:-D:-D
dobra idę robić ta łazienkę bo nic nie zrobie dziś:rofl2:

TO ja te karkówke na sylwestra zrobię:tak::tak:
Malinka to fajnie ,ze jednak dostaniesz prezent i to prawdziwy-niespoodzianke:tak::-D

Mi w sumie została do zrobienia ryba po grecku ,sałatka i 2 ciasta do upieczenia i udka też do piekarnika:tak:Waham sie co zrobić dziś ,a co jutro:unsure:Wieczorkiem rybke zrobie i udka upieke ,a jutro resztę:tak:Posprzatane juz mam:laugh2:

To pewnie porządki jakieś swiateczne i na bb robia:tak::tak:skoro wszystkie wylogowało dziś:tak:zaden znak Malinka:-p mozna siedziec na bb:-D

reklama
Malinka no super prezent z zaskoczenia:tak: ja niestety nie oczekuję bo wiem, żei tak nie dostane:-:)-:)-(eh ale mojego faceta już chyba nic nie zmieni:wściekła/y: a ja lubie robić i dostawać prezenty i to chyba złe nie jest:oo2:
Mnie na tą karkówkę też nabiera i też pomyślałam o sylwku:-)
As ja wiem, masz rację:tak: przepis na kulki to porcja normalna, a ja zrobiłam z połowy bo pomyślała, że za dużo będzie:confused2: no i teraz mam dwa razy więcej roboty:sorry: Troszkę wyszły mi za słone....może za krótko moczyłam:eek::eek::eek:
Dorota mój też ręce w górze trzyma, ale akurat do fotki opuścił;-)
Ja dziś robię krokiety, barszcz,sałątkę śledziową i jakąś jeszcze ale się nie mogę zdecydować:cool2::cool2::cool2:As dałąś tyle świetnych przepisów że teraz mam dodatkowy problem:-D:-D:-D
Kurcze mnie wylugowuje non stop...może faktycznie że odkurzają na forum.
As to Klaudusi pod choinkę daj pięknie zapakowaną karkóweczkę:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malina a tata okropnie zazdrosny o tego bodziaka:tak: A ja sobie dogodziłam a co!!!:-)

Do góry