reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba jednym słowem przechlapane.....:-D
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........:baffled::baffled:

podejrzewam ze badanie dna oka plus jaos ocenawzroku czy nie krotkowzrocznosci,ale nie wiem dokladnie.moje mialy pozapychane kanaliki iec trzeba bylo im w oczy zagladac:-p

alez mi dluo zdjecia wczutyje:wściekła/y::wściekła/y:

no i kochane podziwiajcie moje widoczki:-):-):-):-):-)
wczorajsze fotki;)

Załączniki

• DSC00510.jpg
    DSC00510.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00513.jpg
    DSC00513.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 31
cześć wiki.lepiej powiedz co tam u Ciebie?bo nie zaglądasz w cale do nas :no::no::no::no::no:

jak tam z M?na długo przyjechał?szczęśliwi jesteście ze jesteście razem co?
jak święta minęły?
A u nas wszystko dobrze :-):tak:ja czasem zaglądne poczytam ale brak czasu.A z M dobrze tylko cholera przy dzieciach mi nie chce pomagac :no::wściekła/y:a dzieci nie chcą z nim zostac:baffled:a święta mineły szybko w Sobote byliśmy na chrzcinach Julki w niedziele na gości i tak mineło
helo helo

co za dzien,.
najpierw zasalam bo budzik wylaczylam i dalej spac,wstalam 9.30 a o 11 musialam wyjsc do sadytsy wiec tylkow wpiecu rozpalilam,pranie sprztanelam i wlaczylam drugie,dziewczyny ogarnelam i nakarmila i polecialam.zeszlo sie z droga prawie 2godz:szok::szok::szok::szok:
bo najpierw musialam czekac do dentystki a pozniej w sklepie chwile no i...ale na szczescie dziewczyny grzecznie siedzialy z przyszywana babcia:-)(terapetka Pauliny)

pozniej posprztalaam ,ale tez jakos pod gorke mi to szlo bo nie w tej kolejnosci...na konoce poszlam do mamy.mialsymy ladny spacerek bo mala wieksozsc drogi szla piechota,bydle na sanki usiasc nie chcialo:-p:-p:-p:-D

no i po 20wrocilysmy-piekna noc-zadnej chmury,gwiazdy,ksiezyc prawie w pelni,lekki mrozek,pieknie osniezona okolica.....chcialam zrobic fotke ale niestety nie wzielam aparatu ze soba:wściekła/y:

no w koncu wszyscy posneli wiec mam chwile.jutro sie nie musze zrywac wiec na spokojnie wszytsko zrobie:tak:

dostalam dzis zla wiadomosc.
moj p dstal przymusowy zalegly urlop za tamten rok i ma go od poniedzialku caly ttydzien.czyli ostatani dzien idzie do pracy w sylwestra a potem w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

raz ze pojde z torbami bo on w domu ciagle je,dwa ze jak ja z nim tyle wytrzymam?ostrzeglam go ze ma sobie znalezc duzo zajecia,i ze bede sie wsciekac bo popsuje mi caly harmonogram i poza tym akurat bede prze @ i w trakcie wiec bedzie mnie nosic!!!!!!!!!
mysle ze uczciwie mu powiedzialam:-p:-p:-p:-p:-p:-)
on podobno sie smial do kolego ze ja sie na pewno "uciesze" z tego urlopu....:cool2:
No to bedziesz miałała mężusia na głowie:tak::tak:

Oni jeszcze siedza przy piwku Ja juz odpadam i ide zaraz spac :tak:Od rana sajgon wiec trza ciut pospac I jeszcze niewiadomo jaka nocka bedzie

No wlasnie ciezka sprawa z tym mieszkaniem A jak sie bedzie tesc zachowywal to nie mam pojecia :no:Musze to przemyslec Z jednej sy\trony bym chciala bo kuszaca propozycja a z drugiem bym nie chciala bo sie boje i nie wiem jak to bedzie

Dobranoc
Kochana ja napisze ci tak owszem propozycja jest kusząca ale to też trochę kuszenie losu:baffled:sorry ale piszesz wczoraj oni jeszcz przy piwku:confused::confused::confused:sama mówisz że wkurza cię to że G po pracy przychodzi o piwku a jak przy tatusiu będzie sobie popijał z tatusiem dla towarzystwa:dry::dry:tam masz mamę kogoś bliskiego a tu teść a teśc to nie rodzina a do tego z problemem alkoholowym:dry:sorry mam alkoholików w rodzinie i nigdy bym się z nimi nie zdecydowała z nimi zamieszkać a jak ma po śmierci komu to zostawić to to zostawi a to ze będziecie tam mieszkać wcale nie znaczy że po śmierci jego to będzie wasze sorry ale rodzinka o swoje się szybko upomni:baffled:
nie obraź się al to moje zdanie:tak:
przed chwilką M wrócił z pracy.az się zdziwiłam bo kupił mi mojego ulubionego redsa jabłkowego :-p:-p:-p:-p:-p:-p akurat miałam ochotę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

czasami ruszy głową i mi dogodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-):-):-):-)Mój czasami i bez ruszania głową mi dogodzi:-D:-D:-D:-D

Witam laseczki moje kochane:happy2:
reszte cytatów mi wcieło nie wnikam już nawet dlaczego ale często mi się to zdarza :wściekła/y:
U nas nocka ok Antonio zasnął o 20.40 i obudził się o 7.15 ale chyba wnocy wstawał bo pół kubeczka wody wyparowało a może rankiem wypił:dry:nie ważne nas nie budził:-)
za oknem -5 śniegu zero za to wiatr brrrrrrrrrr ale koło 13 i tak zbieram dzieciaki na spacer bo w domu z nimi oszaleje:-D:-D
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

Kochana ja napisze ci tak owszem propozycja jest kusząca ale to też trochę kuszenie losu:baffled:sorry ale piszesz wczoraj oni jeszcz przy piwku:confused::confused::confused:sama mówisz że wkurza cię to że G po pracy przychodzi o piwku a jak przy tatusiu będzie sobie popijał z tatusiem dla towarzystwa:dry::dry:tam masz mamę kogoś bliskiego a tu teść a teśc to nie rodzina a do tego z problemem alkoholowym:dry:sorry mam alkoholików w rodzinie i nigdy bym się z nimi nie zdecydowała z nimi zamieszkać a jak ma po śmierci komu to zostawić to to zostawi a to ze będziecie tam mieszkać wcale nie znaczy że po śmierci jego to będzie wasze sorry ale rodzinka o swoje się szybko upomni:baffled:
nie obraź się al to moje zdanie:tak:

:-):-):-):-)Mój czasami i bez ruszania głową mi dogodzi:-D:-D:-D:-D

Witam laseczki moje kochane:happy2:
reszte cytatów mi wcieło nie wnikam już nawet dlaczego ale często mi się to zdarza :wściekła/y:
U nas nocka ok Antonio zasnął o 20.40 i obudził się o 7.15 ale chyba wnocy wstawał bo pół kubeczka wody wyparowało a może rankiem wypił:dry:nie ważne nas nie budził:-)
za oknem -5 śniegu zero za to wiatr brrrrrrrrrr ale koło 13 i tak zbieram dzieciaki na spacer bo w domu z nimi oszaleje:-D:-D
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Oj to miałaś przygode musiało to smiesznie wygladać

reklama
Weronika wlasnie sie obudzila i do mnie "czesc Ania!;)))
ja jej dam anie:-p:-p

mowie do niej "mama Ania"
a ona "nie.Ania":-):-):-):-)
kochana a co tylko moje mogą do mnie wołać "malina":-D:-D:-D
ale sama powiedz to słodkie:tak::tak::tak:no i rozgadała ci się malutka ostatnimi czasy:tak::tak::tak::tak:
Bubka a widoki u ciebie cudne to się nazywa zima:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:sama bym taką chciała to jak w górach:tak:

Do góry