reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no Oliwka je juz kulki na kolacje a potem mycie i do spania.

jestem juz dzis padnięta,cały dzień na wysokich obrotach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jeszcze zceka mnie farbowanie jak Oliwka zaśnie także dziś pewnie póxno się położę :rofl2:

reklama
Agnes ,a na jaki kolor sie farbujesz,utrzymujesz swój kolor czy zmiana??;-)
My dzis całkiem miły dzień mielismy w rodzinnym gronie ,a ponieważ rano sie wyspaliśmy do 9:szok:to nie predko spać pójdziemy,ale dziś na fox life nowa 6 seria "gotowych na wszystko" sie zaczyna:-Djuż sie nie moge doczekać:tak:

My Mai kupiliśmy tą elektroniczną grę w skojarzenia a mąż jeszcze dorobił taki piszczyk i jak Maja dobrze skojarzy to zapala się światełko i piszczy, polecam tą grę bo jest naprawdę fajna i Maja często w nią gra. Kupiliśmy jej jeszcze pod choinkę kiki riki i to też był strzał w dziesiątkę, polecam dla dzieci od 3 lat:tak::tak::tak:

madziulka utrzymuje rzecz jasna kolorek,niedawno wróciłam do czerwieni więc czerwień ajk najbardziej zostaje :tak::tak::tak::tak:

anaconda a jak twój mąż dorobił ten piszczyk?????

Dowikla śmiej sie przez łzy ,zeczywiście marzeń:-D
Mokre majtki ,bo siadałam na nim do zdjecia:tak:nie inaczej ,az taki przystojny nie jest:-D
A my teraz rodzinnie gramy w państwa i miasta dzieci grają razem,w ciagu dnia chodzą z atlasem i sie doszkalają:-Da to sie im przyda:tak:,moje dzieciaki wolą eurobiznes ,grę w zycie ,kółko i krzyzyk ,warcaby,ale oni duzi są w porównaniu do waszych groszków:rofl2:
Taaaa;-):-D:-D:-D
ja tez zawsze lubialam grac w panstwa i miasta:tak::tak::tak:W eurobiznes tez bo to jest pewnie cos takiego jak monopoly prawda?

MADZIULKA
Jak ja Tobie zazdroszcze takiego rodzinnie spedzonego dnia:tak::tak::tak:

AGNES
Fajna ta gra:-):tak:

ANACONDA
Ale fajny pomysl mial Twoj maz z tym piszczykiem:tak::tak::tak:

Wlasnie gadalam z M na skype i niby jakos gadalismy ale kolejna rozmowa to jzu na bank bedzie klotnia albo jakies zgrzyty bo u nas juz tak jest niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ogladam sobie Nigdy w zyciu bo jakos przypadl mi do gustu ten film:tak::tak::tak:

reklama
cześć, wreszcie dotarłam:tak::tak::tak:
u mnie sypie od wczorajszego wieczora i jak tak dalej pójdzie zasypie nas całkiem:-D:-D:-D
przeleciałam tak połebkach piatkowe posty i się uśmiałam z tej angelikipoznan:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ale ma laska zryty beret:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
zaraz przejrzę wczorajsze posty jak mnie nie rozłączy:eek:

my nie obchodzimy walentynek:no::no::no:jakoś tak wyszło, ze od rana mam podły nastrój i burczę na m więc nie mam czego świętować:no:
a wczoraj moje dziecię włączyło siędo naszej rozmowy i mówi do ojca "włącz myślenie" myślałam, że padnę:laugh2::laugh2::laugh2:

zaraz wracam
włącz myślenie :szok::-D:-D:-D:-D:-D

Hej laseczki witam w walentynki:tak:
Poczytałam co pisałyście ,
Joasia,co z ta rozmową?
Agnes to w końcu zła jesteś na m czy nie??i jak walentynki??:eek:
As pięknie wygladasz ,a Twój m to kawał chłopa:szok:
Dowikla co cie m tak zgrzał,tka daleko jest ,a proszę jak działa:-p:-D
Medeuska musisz przeprowadzic reformę , powiedzieć m co chcesz ,oraz stosować sie do tego co mówiłas,wymagać poparcia lub dyskusji jeśli sie nie zgadza,a jezeli dalej cie będzie zlewał,rób tak bez niego konsekwentnie.Rozumiem ,ze masz nerwy ,ale nienawiścią nie zdziałasz nic dobrego:frown:Chociarz wiem ,ze takie rozmowy przeprowadzaliście juz nie raz....naprawde ciezka sytuacja i trudno poradzic coś konkretnego co zadziała jeszcze.:eek:

My z okazji walentynek szczególnie nie swietujemy ,bo wiadomo, nie ma za co:-Dale my sie tak kochamy ,ze walentynki mamy co dzień:-p:-p:-p
Byliśmy dziś na podwórku i zrobiliśmy bałwana ,słuchajcie ,nawet majtki miałam mokre:-D
Ja nie wyglądam pięknie a przynajmniej tak się czuję ;-)
Strasznie nie lubię swoich fotek i taka jest szczera prawda.:-:)-(
A mój mąż to jak dobrze zapasiony wieprzek już ponad 130 kg waży.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Jak patrzę na fotkę przy stole to widać jego brzuch -potem długo,długo nic i na koniec ja chudzina (w porównaniu z nim oczywiście)
Sama popatrz na te fotki z urodzin :-D:-D:-D:-D

no doczytałam wreszcie i jestem na bieżąco:tak::tak:

a co to takiego??? aż muszę sie blizej zainteresować:tak:
ale czad:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:
dobre:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:niezły mieliscie ubaw
bałwan jak sie patrzy:tak::tak::tak: a dlaczego miałaś mokre majtki?:laugh2::laugh2::laugh2:no rozumiem, ze bałwan jest seksowny ale zeby do tego stopnia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p
Co to netlog?
Daj maila na PW to wyślę Ci zaproszenie :tak:

dowikla a dziewczyny umieja grać w te spadające małpki?,ja też o nich myślałąm ale uznałąm że Oliwka jest chyba na to za mała :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

myślę zeby Oliwce kupic taka grę w skojarzenia że jest taki gługopis i nim się zaznacza podobieństwa i jak się dobrze zrobi to się zapala swiatełko czy jakos tak :tak::tak::tak::tak::tak: podoba mi się ta gra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale sie usmiałam Oliwka wynalazła mi w szafce mój wibrator :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i jak chcciałam jej zabrac to zaczęła krzyczeć że mam jej oddać bo to jej lalka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: normalnie az się ze śmiechu prawie popłkałąm a ona nie wie o co kaman i się na mnie patrzy jak na wariata :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Oliwka jest the best :-D:-D:-D:-D:-D
Ta gra to inaczej junior -gra elektroniczna -się nazywa i ta wersja to zamiast świecącej lampki to gra piosenkę.:tak:
Kuba ma takie 3.
Następnym etapem z tej serii są quizy tematyczne i mózg elektroniczny ,ale to dla starszych.
Taaaa;-):-D:-D:-D
ja tez zawsze lubialam grac w panstwa i miasta:tak::tak::tak:W eurobiznes tez bo to jest pewnie cos takiego jak monopoly prawda?

MADZIULKA
Jak ja Tobie zazdroszcze takiego rodzinnie spedzonego dnia:tak::tak::tak:

AGNES
Fajna ta gra:-):tak:

ANACONDA
Ale fajny pomysl mial Twoj maz z tym piszczykiem:tak::tak::tak:

Wlasnie gadalam z M na skype i niby jakos gadalismy ale kolejna rozmowa to jzu na bank bedzie klotnia albo jakies zgrzyty bo u nas juz tak jest niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ogladam sobie Nigdy w zyciu bo jakos przypadl mi do gustu ten film:tak::tak::tak:
Nigdy w życiu mam na płycie i w każdej chwili oglądamy z Darkiem.:tak:

Kuba w wannie się drze śpiewając na cały dom: :szok::szok::-D:-D:-D
Kocham ten świat,
mam tyle lat,co mój cały świat :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Masz tyle lat, co Twój cały świat
rozejrzysz się w dół i w górę
i popatrz
Kocham ten świat ........
Skąd on taki poeta to ja nie wiem-to nie jest żaden tekst piosenki,on to wymyśla na bieżąco :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie padam z niego
Teraz:
patrz w dół i w góre
jesteś pilotem
lecisz samolotem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja już nie mogę ,płaczę ze śmiechu normalnie i już mnie brzuch z tego śmiechu boli
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry