reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

G kupil mi kwiatki.Pomalu sie odzywam ale humorku nadal nie mam :-(.

jednak idziemy do tego kina A co mi tam :-).
no kochana jestem pod wrażeniem.:tak::-):-) Nowy imicz, kwiaty...:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:.Po kinie to i humorek wróci:tak: . Czekam z niecierpliwoscią na dalszy przebieg akcji.:rofl2:

Iwcik a nie mówiłam;-);-);-);-);-);-) super cieszę się bardzo:tak::tak::tak::tak: nie dało się zważyć mówisz????????????? no kobietka jak nic............my wszystkie wagi unikamy:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a termin super się zgrał rzadko sie tak zdaża:-)

Justyś kochani to pozdrów cieplutko Anacondzie :-)

Mój Adam wrócił ze szkoły mówi że mu zimno że głowa go boli plecy że mu jakoś niedobrze:sorry2:patrzę na niego ma wypieki jakiś taki inny dotykam czoła gorące:-(temperatura zmierzona 37.8 zjadł pół talerza zupy i się położył:-(choroba jasna teraz i jego coś bierze:-(jakiś wirus w powietrzu wisi czy co:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
1. Iwcik ty słuchaj się malinki.:rofl2::-D:-D:-D Aż boję się zajść ci za skórę.:-D:-D:-D
2.Pozdrowię, pozdrowię.:tak:
3.wirus jak nic :baffled::baffled::baffled:

Właśnie wróciła do mnie zima :baffled:

U lekarza, ok :tak: Wynki Niki w normie :tak: Helenka ma jkąś wirusówkę i ponoś stąd te objawy, daje jej na wzmocnienie leki i tyle...
Najgorsza była droga do lekarza, bo się Helena darła bo ona wiatru nie lubi :baffled:
Helenka i zmagania z wiatrem :-D:-D:-D . Wyobraźnia mi zadziałała.:rofl2:

Zima.:crazy::crazy::crazy: W Waw-ce też tyle co podłoże przykryte? Właśnie miałam iśc na pocztę zrobic przelew i wysłać zaległą książkę malince:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ( piękne słonko świeciło), kiedy to sypnęło, że świata widać nie było:baffled:. W te pędy zawróciłam z dziećmi.:crazy: Ja później wyjżałam to śniegu tyle co ksiądz kropidłem pokropił. :dry::dry::dry:

Usnęła na nocniku w trakcie robienia kupy :baffled::rofl2:
:-D:-D:-D toż to takie męczące.:tak::-D:-D;-)

czesc
ja po wizycie....
szyjka sie skraca i rozwiera...
rycze sobie po cichu bo mnie chyba rozniesie...
jutro ide robic badania a w poniedziałek założenie szwu!! boje sie tego znieczulenia ogólnego...jak to dzidzia zniesie....oj laski powiedzcie mi coś.....:zawstydzona/y:
..
czyli co:-(? leżeć , leżeć i jeszcze raz leżeć? Nie grozili ci szpitalem?
Na zaś nie ma się co przejmować. Będzie dobrze. Oszczędzaj się ile możesz.:tak:Trzymam kciuki .MH dobrze pisze.:tak:

TrzymaM KCIUKI, ZA CIEBIE &&&& żeby wszystko się dobrze skończyło :)
:tak::tak::tak:

Co za dzień.:crazy::crazy::crazy:
No jak mnie małżon wyprowadził z równowagi to myslałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. :angry::angry:. W pracy wysiedział się, przychodzi i fru do wyrka, bo śpiący.:baffled: Dałam mu 30 min odsapnąć i fru do roboty domowej zagoniłam. Julka z czytanką za siedmioma górami , bo ona uczy się na raty. Kacprowi na jutro potrzebna bibuła , wata i plastelina a młoda wałęsa mi sie pod nogami.:crazy::wściekła/y:
A ten sobie sielankę urządził.:wściekła/y: Ja rozumiem, że każdemu należy się odpoczynek ( tylko nie mnie), ale stonka jedna za chwilę wstanie , gdy nadejdzie pora treningu i bedzie rzeżki, pełen werby na pójście na trening.:dry:
A ty babo chulaj z dziećmi do północy.:dry:

reklama
Dotarlam :))
Wlasnie wrocilysmy z sali zabaw dziewczyny sie wyszalaly a ja troche z nimi:-p
Sama czuje zmeczenie
laura wcina platki na melczku- dzis ma mega glodomorka w brzuszku:szok: a ja w oczekiwaniu na film wpadlam na BB

iwcik widze ze foteczka juz sie znalazla na forum:tak:Malinka ma racje baba jak byk bo nie dala sie zwazyc:-)

Kerna dasz rade z szewkiem nie jedna kobieta miala i donosila.Trzeba sie mega oszczedzac.Na ten temat Agnieszka moze Ci napisac bo sama to przechodzila

Justyna dobrze zrobilas 30 minut na przerwe i regeneracje a po praca domowa czeka.bardzo dobrze popieram!!!fajnego spotkanka z Anaconda zycze!! Fotki porobcie i wklejcie:-)

MH a to Ci Helcia chyba byla mega zmeczona ze na nocniczku zasnela.Moja tez wiatru nie lubi odrazu wola ze chce do domu

Dorota a gdzie fotki po fryzjerze?? Udanego wyjscia:-)Kwaity hmmmmm fajnie dobrze ze pamieta :)

Malinka mam nadzieje ze Adamowi nic nie bedzie i ze to tylko takie przemeczenie:sorry2:

Ania dość dziwnie by to wyglądało gdybyśmy robiły sobie foty we dwie w dośc publicznym miejscu:sorry2::sorry2::sorry2:. Z resztą ja nieśmiała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Chyba nie odważę sie poprosić anakondy o wspólne zdjęcie.:sorry2::rofl2:

A stonka polazła na trening.:dry::dry::dry:
Pokrzyczałam, pokrzyczałam....:tak::-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Kurna, jak na stonkę nie krzykniesz tak chodzi po kartoflu jak chce.:crazy::crazy::crazy:

hej laski

awaidzeze siostra juz poinformowała was ale ja sama od siebie napisze ze malenstwo jest słodnie jak fikał nogami to az dziwne ze sie tego nie czuje jeszcze z 4 tygodnie i moze poczuje , wymierzony na wszystkie strony serduszko zbadane bije mocno no i były łzy ale ze szczęscia no i mam fotki

Wszystkim wam dziekuje za dobre słowa naprawde te dwa dni były najdłuższymi i te nocki dwie nie przespane no aledzisiaj napewno sie wyspie:-):-):-)

A oto moje maleństwo które nie dało sie jedynie zważyć:-D:-D:-DZobacz załącznik 220873

Troche kiepsa jakoć bo robiłam telefonem , ale widac oczka nosek i busta no i wielki brzuch bo nogi podkulone są:-D:-D:-D

A najfajniejsze jest to ze z usg wychodzi ze dzidzia ma 14 tygodni i 4 dni tak jak na suwaczku:)
Sliczny dzidziulek:tak::tak::tak:
no i gdzie to coś co wymagało pilności? :-p:-p:-p

super :tak::tak::tak:

a nic poza gorączką się nie dzieje? Nie skarży się na ból gardełka?:confused:

ło boziu, jaka śliczna kruszynka :tak::-):-)

dołączam się do pytania.:tak:

:-p:-p:-p

:-D:-D:-D

śliczności przekochane :tak:

I u nas sypnęło na biało.:crazy:

A ja się pochwalę , że na jutro z anakondą jestem umówiona.:-):-):-)
Udanego spotkanka i koniecznie pstrykajcie foteczki:tak::tak::tak:
A Wiki ma tylko ten stan podgoraczkowy,zagladalam Jej w gardlo i poki co jest oki:tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze do jutra Jej minie bo na 10 rano mamy okuliste

Kernuś &&&&&&&&&&mocno zaciśnięte:tak::tak::tak::tak:daj znac po wizycie co i jak:tak:
Iwcik a nie mówiłam;-);-);-);-);-);-) super cieszę się bardzo:tak::tak::tak::tak: nie dało się zważyć mówisz????????????? no kobietka jak nic............my wszystkie wagi unikamy:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a termin super się zgrał rzadko sie tak zdaża:-)
Dorotka to poproszę fotki w nowej fryzurce:tak:
Mój Adam wrócił ze szkoły mówi że mu zimno że głowa go boli plecy że mu jakoś niedobrze:sorry2:patrzę na niego ma wypieki jakiś taki inny dotykam czoła gorące:-(temperatura zmierzona 37.8 zjadł pół talerza zupy i się położył:-(choroba jasna teraz i jego coś bierze:-(jakiś wirus w powietrzu wisi czy co:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Zdrowka dla Adama
czesc
ja po wizycie....
jutro ide robic badania a w poniedziałek założenie szwu!! boje sie tego znieczulenia ogólnego...jak to dzidzia zniesie....oj laski powiedzcie mi coś.....:zawstydzona/y:

MH dobrze, że u Ciebie ok...

To troszke za szybko,ale jak zaloza Tobie szew to bedzie oki:tak::tak::tak:
Tylko pamietaj zeby sie mega oszczedzac i oczywiscie zakaz seksu

Moi mlodzi wlasnie zjedli kolacyjke i juz marze o tym zeby poszli spac:tak::tak::tak:
Ja jestem jakas nerwowa i z nosa mi leci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justyna ja to wale fotki gdzie badz :)) Nie obchodzi mnie to czy ktos patrzy czy nie.Lubie pamiatki :D

Dowikla a Ty co Kochana przeziebiona czy co? nerwica i mnie ogarnia wiec wyluzuj tylko ze ja na chlopa heheh

Lali konczy gopladac bajke i idzie spac.Nie wiem gdzie ona dzis miesci jedzenie ale po platkach zjadla jeszcze kanpke i troche serka homogenizowanego.Juz ma umyrte zabki wiec zaraz po bajeczce myka do wyrka
Mojego nie ma ukrywa sie przede mna albo nie chce corce zebow myc :)) Zart oczywiscie

My juz po kinie.Umalowalam sie i popawilo mi to humor :-).
G jak szlismy do kina to mnie troche rozweselil.
Film Randla w ciemno podobal mi sie :-).

Po poszlismy na krotki spacer.Mimo ze eufori nie ma ale jakos ciut jest lepiej :-).

Ja juz wykapana .Oliwka spi.G oglada z nimi mecz a ja sama w pokoju.No ale komp mi do szczescia potrzebny i bb a nie jakis tam maz :-).

witam wieczornie

Troche zmeczona juz jestem ale wykąpałam sie i stwierdzilam ze jeszcze lukne do was ..........

dziewczyny jeszcze raz wielkie dzieki...........ooooooooooomatko jaka jestem dzisiaj szczesliwa hahaha.......

Poczytalam was troche.

Strasznie sie ciesz ze wszystko dobrze z fasolkami od NATALINECZKI I IWCIK :-).Strasznie wam kibicuje kochane:-).Jeszcze czekamy na dobre wiesci od KERNY :-).
KERNA to nie fajny wydatek was czeka :-(.
MALINUS wspolczuje sytuacji w pracy :-(.

No i wiecej zapomnialam .

Bylam u fryzjera.Oliwka sie uspala to brat z dziewczyna spacerowali z nia na dworze a ja obcinalam wloski :-).
Pozniej poszlam na poczte.Spotkalam kolezanke poklachalysmy troche.W domu sprzatanie i obiad i na chwiele zasiadlam.

G kupil mi kwiatki.Pomalu sie odzywam ale humorku nadal nie mam :-(.

jednak idziemy do tego kina A co mi tam :-).

Super ze mąż pamietał bo mój to pamietac pamieta ale zeby o kwiatach pomysleć to zapomnij ewentualnie powie mi zebym sobie co kupiła ....hehehe........

Kernuś &&&&&&&&&&mocno zaciśnięte:tak::tak::tak::tak:daj znac po wizycie co i jak:tak:
Dorotka to poproszę fotki w nowej fryzurce:tak:

Malinka mówisz zejak nie da sie zważyc to baba ......no nie wiem le napewno dowiem sie po swietach bo mam usg juz przez mojego lekarza zapisane bo musi miec pierwszy wpis do karty ciąży.

czesc
ja po wizycie....

MH dobrze, że u Ciebie ok...

JA miałam dwa razy znieczulenie ogólne i powiem ci ze nie było tak zle dają ci zastrzyk i poprostu zasypiasz a anestezjolog czuwa nad twoja głowa i wszystko kontroluje , zaraz po zabiegu wybudzaja wolają cie i zadadza ci pytanie jak sie nzywasz jak im odpowiesz to odwoża cie na sale i tam sie wybudzasz do końca , pierwsze co to bedzie ci sie chciałopic alenie bedziesz mogła tylko na patyczku zwilżą i usta dopiero pózniej bedziesz mogła sie napic wody niegazowanej wiec mozesz ja e soba jz wziąć , ja nie miałam zadnych skutków ubocznych ani za pierwzym raem ani za drugim...........

Także nie bój sie wszystko bezie oki i nawet nie bedziesz wiedziała jak długo tam byłaś mi siewydawało ze z 4 godziny spałam a caly zabieg trwał zaledwie chwilke.....

Głowa do góry to dla dobra dzidziulka i ciebie a dzidziulkowi nic sie nie stanie oni wiedza jakie dać zeby dzidzi nie zaszkodziło

no kochana jestem pod wrażeniem.:tak::-):-) Nowy imicz, kwiaty...:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:.Po kinie to i humorek wróci:tak: . Czekam z niecierpliwoscią na dalszy przebieg akcji.:rofl2:

1. Iwcik ty słuchaj się malinki.:rofl2::-D:-D:-D Aż boję się zajść ci za skórę.:-D:-D:-D
2.Pozdrowię, pozdrowię.:tak:
3.wirus jak nic :baffled::baffled::baffled:

Helenka i zmagania z wiatrem :-D:-D:-D . Wyobraźnia mi zadziałała.:rofl2:

Zima.:crazy::crazy::crazy: W Waw-ce też tyle co podłoże przykryte? Właśnie miałam iśc na pocztę zrobic przelew i wysłać zaległą książkę malince:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ( piękne słonko świeciło), kiedy to sypnęło, że świata widać nie było:baffled:. W te pędy zawróciłam z dziećmi.:crazy: Ja później wyjżałam to śniegu tyle co ksiądz kropidłem pokropił. :dry::dry::dry:

:-D:-D:-D toż to takie męczące.:tak::-D:-D;-)

czyli co:-(? leżeć , leżeć i jeszcze raz leżeć? Nie grozili ci szpitalem?
Na zaś nie ma się co przejmować. Będzie dobrze. Oszczędzaj się ile możesz.:tak:Trzymam kciuki .MH dobrze pisze.:tak:

:tak::tak::tak:

Co za dzień.:crazy::crazy::crazy:
No jak mnie małżon wyprowadził z równowagi to myslałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. :angry::angry:. W pracy wysiedział się, przychodzi i fru do wyrka, bo śpiący.:baffled: Dałam mu 30 min odsapnąć i fru do roboty domowej zagoniłam. Julka z czytanką za siedmioma górami , bo ona uczy się na raty. Kacprowi na jutro potrzebna bibuła , wata i plastelina a młoda wałęsa mi sie pod nogami.:crazy::wściekła/y:
A ten sobie sielankę urządził.:wściekła/y: Ja rozumiem, że każdemu należy się odpoczynek ( tylko nie mnie), ale stonka jedna za chwilę wstanie , gdy nadejdzie pora treningu i bedzie rzeżki, pełen werby na pójście na trening.:dry:
A ty babo chulaj z dziećmi do północy.:dry:

Justa ty to jestes dobra:):):)

Nastepna wsciekla na chłopa co wy dzisiaj macie nerwosol:):):)

reklama
DOWIKLA dobranoc i zdrowka dla Ciebie.
MALINKA zdrowka dla Adama .
KERNA nic sie nie boj szpitala.Mow ze robisz i cierpisz to dla dziecka.Musisz sie temu wszystkiemu poddac aby fasolce bylo dobrze :-).Mysle ze skoro juz tyle kobiet mialo szew i donosilo to i Ty dasz rade.Moze Aga niech ci blizej cos o tym powie.Musisz sie kochana oszczedzac.
JUSTYNKA dobrze z M zrobilas :-).

Dziewczynki fotke zrobie sobie jutro i wam pokaze ale nie ma co ogladac :-)

Do góry