reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzisaj chyba taki dzień beeeee jest :baffled: Aniak zalicza własnie drzemkę nr2 :dry: Helenka wgardziła obiadem, który był niczego sobie :confused: Jak jej zrobiaŁM ZAKAZ NA BAJKI TO PSTANOWIŁA KOTLETA ZJEŚĆ :sorry2: sorki za caps

Właśnie przyszła i oświadczyła " już zjadłam " - co oznacza w wolnym tłumaczeniu, matka oddaj kompa :baffled::dry: No nic, obiecałam to słowa dotrzymam :happy2: Spadam chwilowo, moje dziecko oglada Auta :-D

reklama
Ja wlasnie skonczylam pic moja cole i az mi jest zimno:szok::szok::szok:Do tego strasznie chce mi sie siku;-):-D:-D:-D
Dziewczynki sobie cos tam rysuja wiec jeszcze chwilke mam:-);-)

Dominik dostal misje odkurzenia piasku z kol wozka i jak skonczy to rozwine odkurzacz i posprzatam:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
a ja obiadu nie mogę....:baffled: nie wchodzi mi...kurde co ja teraz zjem??? marzy mi siezapiekanka z kapustą pekińska i prażoną cebulka:nerd::nerd::nerd:
ja chyba też mam dzień beeee:-D:-D:-D i do tego zaczął padać snieg:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no weś.....:dry:

No to my po obiadku: ziemniaczki, jajko sadzone i mizeria :) Laura pieknie wszystko zmiotla z talerza :D Nic tylko teraz trzeba sie ubrac gnac po Age i do parku z dziewczynkami :)
Dowikla, Malinka widze ze u Was dzien ariata w domku :))
MH jak nie ma bjek to kotleta trzeba zjesc zeby mamusi ustapila :) Madra dziewczynka
Nie mam Polsatu wiec nie ogladam MP ale widzialam jeden odcinek Ludzie sa zenujacy

a ja obiadu nie mogę....:baffled: nie wchodzi mi...kurde co ja teraz zjem??? marzy mi siezapiekanka z kapustą pekińska i prażoną cebulka:nerd::nerd::nerd:
ja chyba też mam dzień beeee:-D:-D:-D i do tego zaczął padać snieg:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no weś.....:dry:
dopiero zaczął???
ale fajnie, u nas cala noc chyba padal i do tej pory sypie, i to takimi platami jak niewiem co, to co stopnialo to juz wrocilo:dry::dry::dry::dry::dry::dry:

a ja mykam bo m zaraz wraca trza sie ziasc i kopnac w pod... i sie ruszyc wreszcie;-);-);-)

Ostatnia edycja:
a daj spokój!!! u nas tak sobie fruwa ten śnieg ..kurcze chyba zmuszę M żeby pojechał mi po zapiekankę...ale chyab sie nie da...:baffled:

U mnie też troszkę śniegu spadło :baffled:

Ja też polsatu nie mam, ale z tego co piszecie nic nie tracę :-D:-p

Ja dzisiaj jestem jakaś padnięta, właśnie popijam kawkę :happy2:

Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)

reklama
Do góry