reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)

ODE MNIE TEZ:-D

Witam was moje kochane i nowe mamusie witam:tak:

Nie mam czasu nadrabiać ,jak to w weekend dzieci w domu ,m krócej w pracy,sprzątanie ,cotygodniowe zakupy w mieście i tak schodzi ,a po południu rewelacyjny serial przyjaciele,którego jestem fanką wielką:tak:,no dnia brakuje .A dziś jeszcze wieczorkiem planujemy poójść na imprezkę,wiec będzie sie działo,oj ,jak fajnie:tak:

Może zajrzę w międzyczasie ,to coś skrobne więcej ,tymczasem miłego weekendu kochane:tak:

reklama
hej dziewczyny

Ja sie wyspałam wstalam dopiero po 9 i sie zdziwiłm ze męża jeszce nie ma hmmmmmgdzie on sie szweda powinien byc pred 9 w domu a tu 11 a go nie ma chyba trzeba zadzwonic do niego.................hmmmmmmmmmmm

Zjedlismy z Maksiem sniadanko no i pasje si ubrac ale jakos nam sie nie chce hehehe ..........a na zakupy trzeba jechac wiec mus to mus tzra sie ubrac nie ma zmiłuj sie ..........

U mnie tez nawaliło sniegu masakra a ziecko mialo isc dzisia jzdzic z tatą na rowerkach no coż plan nie wypali im...........

Oliwka wstała dzis o 7.30 no dała dzis pospać rodzicom :-D:-D:-D:-D:-D

grzecznie lezy w naszym łóżku,ja wskoczyłam na kompa a M poszedł robić śniadanko.
tzn Oliwka go wywaliła,zaburczało jej w brzuchu a ona :
tato wstawaj burczy mi w brzuchu szybko szybko chce jeść.głodna strasznie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie chce mi się iść do pracy :no::no::no::no::no:
ale dzis tylko 4h więc szybko zleci mam nadzieję.

no śniadanko przyszło bułeczki z sałatą i żółtym serkiemi ketchupem mniam mniam

smacznego dziewczyny :-):-):-):-):-):-)

he he fajnie a mój syn to mniezawsze budzil i mówił mama głodny jestem, a ja mówie ze juz wstaje i tak ze trzy razy zawołal a jak nie wstalam to wkoncu krzyknąl mamo bo ja z głodu umieram , no to trzeba było wstac...hahahah..

Witam,

Niki płakała w nocy sedno co 20 min :wściekła/y::wściekła/y: Ma czerwoną pręge na dziąśle,ale ząbek sie jeszcze nie wykluł... ciekawa jestem ile to potrwa :crazy: Do tego, M wybył z rana, dzieci płaczą... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spróbuj jej czyms posmarowac , szkoda tych dzieciaczków jak tak ząbki sie wyzynaja , chociaz mój syn to janawet nie wiem kiedy mu zeby wyszły bo nie plakal na ząbki.

witam was kochane wczesnie bo nie spalam cala noc :no::no::no::no:
czarek zaczal mi wymiotowac o 2 pozniej pospal do 3.30 i znow pospal znow i 4,30 zaczal sie ksztusic ale juz nie zygal tylko go naciagalo:no::no::no::no:
a ja oczywiscie w panike, dobrze ze m byl to sie nim zajal bo ja bylam sparaliżowana
Wiktoria juz wie o mojej prypadlosci:-:)-:)-(
jesli ktoras chce sie dowiedziec wiecej to:
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/nasze-wstretne-fobie-37849/

Kurcze faktycznie nie fajna sprawa dobrze ze mialas mężą w domu...............

Hejka.Ja moge uznac nockę przespaną mała obudziła się ze dwa razy.U nas śniegu napadało chyba z 10 centów:szok: masakra a ja już sprzątnełam sanki a wyciągnełam rowerek he he będę chyba musiała przeprośc te sanki:sorry2:
Odnośnie Ketonalu to na mnie nie działa:crazy: w razie silnego bólu np.migreny biore Nurofen forte lub Ibuprom max.Najgożej było w ciąży i w czasie karmienia piersią bo Apap na mnie nie działał niestety czasem musiałam wziąć ibuprom.

JA tez schowalam sanki a wyciagłam rowerek heheh a mój syn umówił sie jescze w srod z tatusiem ze razem pojezdzą dzisiaj na rowerach heeh chyba zostana im sanki...........

MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)

I ja równiez sie dołańczam do zyczeń ..............

Nie mam czasu nadrabiać ,jak to w weekend dzieci w domu ,m krócej w pracy,sprzątanie ,cotygodniowe zakupy w mieście i tak schodzi ,a po południu rewelacyjny serial przyjaciele,którego jestem fanką wielką:tak:,no dnia brakuje .A dziś jeszcze wieczorkiem planujemy poójść na imprezkę,wiec będzie sie działo,oj ,jak fajnie:tak:

Może zajrzę w międzyczasie ,to coś skrobne więcej ,tymczasem miłego weekendu kochane:tak:

No to zyczymy udanej imprezki .....kurcze tez bym gdzie poszła:(:(

No i po sloneczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od razu mi sie humor spierniczyl a dzieciaki sa nie do wytrzymania:no::no::no:
Niedlugo sie ubierzemy i troszke wyjdziemy bo inaczej to na bank zwariuje:no::no:

MADZIULKA
Udanej imprezki zycze:tak::tak::tak:Ale masz fajnie:-):tak:

Witam w sobotę. Ja już mam posprzątane, Kuba śpi i zaraz na miasto muszę skoczyć :tak: wczoraj M wrócił i mam nadzieję że jutro nie będę musiała go wieść bo mi się nie chce :sorry2: dzisiaj na mieszkanko jadę, kilki rzeczy zawieść żeby mi tutaj nie leżały :tak:
Marta wszystkiego naj naj z okazji urodzin

Nie wiem czy dam radę zajrzeć na weekend więc od razu przepraszam :-( idę się szykować bo wyglądam jak pół dupy zza krzaka :-p

Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie:confused::szok:

Ja bylam z mlodymi na placu i jak dla mnie jest masakrycznie zimno:no::no::no:Wrocilismy do domku dzieciaki wypily harbatke i zjedli frytki i tearz sie bawia:tak::tak::tak:Ja tez mam ciepla herbatke z cytrynka i mam nadzieje ze uda mi sie troszke posiedziec w spokoju:-)

hej, dzis sie czuje super- ucho nie boli i checi nawet wrocily zeby cos zrobic;-)
wysprxzatalam cale mieszkanko zrobilam grochowke, my juz zjedlasmy, teraz czekamy na M.
M aly mi zaczyna wyc na rekach znow:wściekła/y:

wqiec musze isc:dry::dry:
Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
witam nowa mamusie:-)

HEJ.Dziewczyny, moge sie do Was dołączyć?:-) Jestem na forum od niedawna,udzielam sie w kilku wątkach ale tutaj jest jakos tak bardziej gwarno:-D;-)
Mam 33 lata i tez jestem z podkarpacia a dokładnie z okolic Stalowej Woli.
witam:-)

MARTA 1981

ode mni tez

Dorota a ja sie wyłami i powiem ze mi sie nie podoba:no::zawstydzona/y: ale ja nie lubie krótkich włosów- dla mnie wtedy baba jak facet wyglada:-p

MADZIULA udanej imprezki.
MEDEA nie ma to jak uslyszec mplement :-D:-Dzart .
DOWIKLA u mnie tez dzis zimno mimo slonca.
KERNA to 3 mam kciuki.

My juz po Logopedzie.Mam isc do pediatry po skierowanie i z tym skierowanie do OSdrodka wczesniej interwencji.Tam zbada Oliwke kilku secjalistow i wszystko za darmo.Najpierw bedzie neurolog.No i Oliwka pojdzie na rehabilitacje logopedyczna.

Oliwka spi od godziny.Lozeczko turystyczne dzis zlozylismy bo i tak nie chciala wogole w nim juz spac.

Witam !!!
ja tu nowa jestem mimo ze prawie od dwoch lat siedze w domu....
tak czytam wasze posty i mysle ze jeszcze nie jest tak zle...
ja od kiedy urodzilam czyli prawie dwa lata temu , nie wyszlam z domu bez wozka ...maz wogole z nia nie siedzi ...zapomnialam juz co to fryzjer ...wyjscie do baru... itp....
a ze cora zawsze ze mna bo nidgy nikt jej nie wzial nawet na spacer terza jest tragedia bo mnie na krok nie puszcza
wy chociaz macie "wychodne" godzine;; dwie ja nawet tego wiec pocieszcie sie i dziekujcie mezom
pozdrawiam

reklama

Miłego weekendu i udanej imprezki
Witam !!!
ja tu nowa jestem mimo ze prawie od dwoch lat siedze w domu....
tak czytam wasze posty i mysle ze jeszcze nie jest tak zle...
ja od kiedy urodzilam czyli prawie dwa lata temu , nie wyszlam z domu bez wozka ...maz wogole z nia nie siedzi ...zapomnialam juz co to fryzjer ...wyjscie do baru... itp....
a ze cora zawsze ze mna bo nidgy nikt jej nie wzial nawet na spacer terza jest tragedia bo mnie na krok nie puszcza
wy chociaz macie "wychodne" godzine;; dwie ja nawet tego wiec pocieszcie sie i dziekujcie mezom
pozdrawiam
Witaj:-)

Ostatnia edycja:
Do góry