reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki

weszlam rano, ale nie byłam w stanie nic napisać:-D
Maks o 6 zrobił pobudke na jedenie, nakarmiłam go, dałam smoka i poszedł dalej spać:tak:

wczoraj troche popiłam:zawstydzona/y::cool2::cool2: miał być fajny wieczór ale sie spieprzył- nawet nie mam ochoty o tym gadać:no: w każdym razie jestem poklocona z M:sorry2:

jak maks zasnąl to ja tez jeszcze spałam do 10
głowa mnie boli cholernie- ide wziac tabletke isie polozyc:blink::blink:

reklama
MARTA 1981
doczytalal ze to Olek mial urodzinki wiec wszytkiego najlepszego

hej dziewczyny

Ja sie wyspałam wstalam dopiero po 9 i sie zdziwiłm ze męża jeszce nie ma hmmmmmgdzie on sie szweda powinien byc pred 9 w domu a tu 11 a go nie ma chyba trzeba zadzwonic do niego.................hmmmmmmmmmmm

Zjedlismy z Maksiem sniadanko no i pasje si ubrac ale jakos nam sie nie chce hehehe ..........a na zakupy trzeba jechac wiec mus to mus tzra sie ubrac nie ma zmiłuj sie ..........
:(:(
no to pospalas i co kupilas cos na tych zakupkach czy to tylko takie do lodowki byly?
U nas wczoraj z rana tez byl snieg ale teraz to nie ma po nim sladu:-D
Maz Ci zaginal a;le juz doczytalam gdzie byl:-D
Witam w sobotę. Ja już mam posprzątane, Kuba śpi i zaraz na miasto muszę skoczyć :tak: wczoraj M wrócił i mam nadzieję że jutro nie będę musiała go wieść bo mi się nie chce :sorry2: dzisiaj na mieszkanko jadę, kilki rzeczy zawieść żeby mi tutaj nie leżały :tak:
Marta wszystkiego naj naj z okazji urodzin

Nie wiem czy dam radę zajrzeć na weekend więc od razu przepraszam :-( idę się szykować bo wyglądam jak pół dupy zza krzaka :-p
pol dupy zza krzaka:-D:-D:-D
Udanego i milego urzadzania mieszkanka
My juz po Logopedzie.Mam isc do pediatry po skierowanie i z tym skierowanie do OSdrodka wczesniej interwencji.Tam zbada Oliwke kilku secjalistow i wszystko za darmo.Najpierw bedzie neurolog.No i Oliwka pojdzie na rehabilitacje logopedyczna.

Oliwka spi od godziny.Lozeczko turystyczne dzis zlozylismy bo i tak nie chciala wogole w nim juz spac.
dobrze ze to wszystko za darmo:tak:
JA tu lecę wpadam ,z myśla,ze mam chwilke ,a tu czytać nie ma co:-D czyli weekend pełną gęba.:tak:
Mój m też ma swoje forum ,zalogował sie na forum o kulturystyce i sie udziela,pomagałam mu avatara wstawiać:-D:tak:Takze już nie ma szans zeby mi podskoczyć ,choć on ma 5 postów dopiero:-D
Sobota sobie leci,zakupy zrobione, obiad zjedzony ,była ogórkowa z wczoraj i kaszanka z cebulka na szybko ,mówie wam pycha ,strasznie dawno jedliśmy i nawet Ksawier który jest wybredny dość wciągnoł w miare szybko:tak:

Justa korzystaj z pomocy ,pewnie wraz z upływem lat jej przejdzie:-D im wszystkim przechodzi ,a my musimy:baffled:

As to strata czasu takie zajęcia,przemyśl wagary;-)
Kochana weekend to i ruch maly kazda kolo chlopa lata:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze zabawa wczoraj udana byla i sie swietnie skonczyla;-)
Witam! My gości mieliśmy. Byłam na zakupkach trafiłam na wyprzedaz kupiłam Zuzi spodnie za 7,50 i dla siebie bluzkę za 10zł:-)
Jednak musimy kuć w ścianie i skuwac podłogę w łazience:wściekła/y:rura od wody jest p eknieta. Taki syf a mnie nie będzie nie wiem kto to posprzata. Aż strach:szok:

Wiesz na czym stoisz. Dobrze że poszłaś ciekawe co nam powiedza:confused:
Ty to masz szczescie, fajne zakupy i jakie tanie:tak:Wspolczuje tego balaganu :baffled:
witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!
witam na forum i zapraszam do czestego odwiedzania stronki ale uwaga to wciaga:tak:
witajcie kobitki

mm andzieje ze jeszcze ktoras z Was zostala:tak:

ja dzis slomiana wdowa po raz 7 w tym tygodniu:baffled:
no coz,p pojechal na dyzur za ktory wiecej placa,a kasa potrzebna jak woda do picia.pojechal prezd 20,wiec dzis troche ogranla na podworku,to czego ja nie dalam rady i z dziecmi sie pobaiwl.

ja dzis odsypialam praiwe do 9.30:-D
Weronika spala do ja z nia:tak::tak::tak::tak:
pozniej wiadomo sprztanaie,na podworku 2godz bylysmy,po poludniu siora z mezem przyjechali i podrzucli p do mińska na autobus

moje dziewczyny juz psi.mala usnlea zaraz po 20 ,a Paulina niedawno

dzionek calkiem ladny byl.owszem bylo troche chmurek,ale tez duzo slonca i nie padalo:-D
i Weronika kazala sie na hustawke posadzic i sama siedziala i nie spadla:tak::tak::tak::tak:
lekko ja bujnelam i byla bardzo zadowolona i do mnie "mama buju":-)
a moja hustawka jest juz dla wiekszych dzieci i doroslych bo deska,bez oparcia i na lancuchach:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to ide poczytam
kochana jak chlopa nie ma w domu i siedzi w robocie to i kaska jest wspolczuje Ci tego slomianego wdowstwa ale co zrobic jak zycie ciekie i trza sobie radzic.Dobrze ze ta robota jeszcze jest bo jak by jej nie bylo to masakra:cool:
Powpadały i uciekły:szok::crazy: a ja myślałam że pogadamy.;-)
Moja śpi już od 20,30 M poszedł do kolegi a syna musiałam zgonić z kompa:angry:
Niestety ja muszę się dzielić kompem z M (gra w bilard czy coś takiego):wściekła/y:Syn to wiadomo młodzież i bez kompa nie może żyć:angry:
najgorsze to to dzielenie heheh zobaczysz pozniej jak cie forum wciagnie:tak::-D
nie nie byłam,zobaczę jak zacznie działać antybiotyk,poczekam do poniedziałku jak bół nie przejdzie to pojade do dentysty niech zobaczy co i jak
lepiej idz i to sprawdz:nerd:
Uff, padam. Wyprałam wózek, wstawiłam jeszcze pranie, jutro prasowanie czeka :-:)-:)-( Musze wszystko mężowi napisac które rachunki do zapłaty, jak teściowej leki dawać, jak pralke uruchomić. Nie wiem co będzie jak wróce bo w domu wszystko sama robie, obiady sprzatanie. teściowa juz się rozchorowała:sorry2:
Ja zamiast lepiej to gorzej sie czuje kaszel mam "odrywający", uszy mnie bolą. mam nadzieje że do poniedziałku będzie oki:baffled:
Jeszcze k... @ dostane w szpitalu:wściekła/y:Chyba:confused::zawstydzona/y:
Boje sie jak Zuza zniesie ten pobyt. Pierwszy raz poza domem tak długo:szok::sorry2:

A rura cieknie w ścianie. Te rury sa przedepokowe więc przyszedł ich czas
Trzymam za was kciuki maz napewno sobie poradzi, tesciowa chora no coz:cool: Zuzia swietnie sobie poradzi a Ty i te @ przezyjesz:tak:

no moji wcinaja jajecznice to ja chyc na kompa
Ale musze porzadek zrobic w kuchni bo wczoraj wszystkiego nie dalam rady posprzatc:sorry2:
A i zrobilam wczoraj ciasto z biszkoptem i galaretka a dodatek to brzoskiwnie jakby ktoras chciala:happy2::happy2::happy2:

Witam niedzielnie. ANABUBKA no kasa potrzebna.Moj M rozglada sie za dodatkowa praca i po swojej bedzie chodzil jeszcze do drugiej bo inaczej ni pociagniemy.Plus jeszcze conajmniej 1 raz w tygodniu terapie bedzie mial.No ale trzeba i na terapie chodzic i kase zarabiac wiec ja juz sie szykuje ze malo co w domu bedzie. IWCIK wspolczuje bolu kregoslupa. AGNES a tobie bolu po wyrwaniu zeba.Mam nadzieje ze antybiotyk pomoze :-). MAMITA ja nie doczytalam to napisz mi dlaczego wogole idziecie do szpitala??????. MH oj biedaki jestesci.Cos ostatnio sie was choroba 3 ma :-(.Zdrowka. Mnie cos glowa boli.Oliwka od wczoraj marudna i sama nie wiem co sie dzieje. My zaraz obiad bedziemy jedli bo po 12 brat z Magda jada do niej, Oni kupili sobie 3 filmy na dvd i zostawiaja je tutaj na ten tydzien wiec sobe cos zobaczymy :-). A mnie ostatnio lazi po glowie czy aby Oliwce nie grozi otylosc.Bo wydaje mi sie ze ona juz tyje ,jakos dla mnie cosraz grubsza sie robi.Ona rosnac nie bedzie tzn bardzo pomalu a gdzies to jedzenie musi sie zbieraz.No nic takie mamostatnio dziwne mysli.Jak pojedziemy w tym tygodniu do endokrynologa to sie zapytam.Nie wiem moze taim dzieciom trzeba troche innej diety zastosowac.Nie martwie sie na zapas ale od kilku dni lazi mi to po glowie i spokoju nie daje :-(. Milej niedzieli.

Witam w niedzielę. Pustki jak nie wiem co :szok: aż w szoku jestem :tak: witam nowe mamuśki, mam nadzieję że na dłużej zawitacie :tak: Kubek śpi, ostatnio wcześnie wstaje więc go wcześniej kładę teraz spać :tak: dzisiaj do teściowej a mnie @ dogonił wczoraj i zaczyna mnie dopiero teraz wszystko boleć :dry: wczoraj w mieszkanku musiałam wszystko zmierzyć i stwierdziłam że wydam majątek żeby to mieszkanie wyglądało jako tako i żeby dobrze się w nim czuć :sorry2: no cóż sami chcieliśmy ale jakoś to będzie, pomału i wszystko będzie dobrze :-) u mnie słoneczko świeci i w miarę ciepło jest :tak: Kuba już spacerek zaliczył :tak: życzę miłej i spokojnej niedzieli ;-)

A ja sie wzielam za porzadki u dziewczynek w szafie:tak::tak::tak:Dominik oglada mini-mini a mlode szaleja z rowerkami:tak::tak::tak:Wiec mam chwilke ale zobaczymy jaka dluga;-)Nigdzie dzisiaj nie wychodzimy bo jakos zimno jest i mi sie nie chce:no::no::no:
Na obiadek robie kotlety z indyka,ale tyle mi ich wyszlo(bo jzu rozbilam,zrobilam w jaku i bulce)ze bede miala jeszcze na jakis dzien,do tego surowka z marcheki i ananasa i zimeniaczki:tak::tak::tak:
jak mlode pojda spac to chyba tez sie zdrzemne:tak::tak::tak:

ANKA
Ale masz fajnie-tez bym chciala zeby mlode znowu mi tak dlugo spaly:tak::tak::tak:Oj duzo bym za to dala hehe:-D:-D:-D
No i fajny wieczorek mieliscie

Ja licytowalam sobie wczoraj spodnie na allegro-nowe takie przed kolana i wygralam:tak::tak::tak:

zdrowka dla Czarka
wspolczuje.dla mnie zawsze najgorsze wymioty u dzieci bo nie wiadomo jak ratowac
dziekuje, śmiem twiedzic ze chyba najgorsze za nami, dzis cz jest wesoly zjadl rano mleczko oczywiscie rzadsze i mniej niz zwykle, nie chce jeszcze mu zoladka obciazac:no::no::no:
ale goraczki narazie nie ma wiec chyba juz bedzie dobrze, za to u mojej mamy szpital, wszyscy choruja jak wiktor zaczal 3 dni emu wymiotowac tak teraz wszyscy na sraczke cierpia a W i maly marcelek wymiotuja:no::no::no:
taka ladna dzis pogoda ale nigzdie jeszcze nie wychodzimy jutro jak tak dobrze bedzie nadal to wyjdziemy na spacerek;-);-)
boje sie zeby jeszcze mnie nie dopadlo:dry::dry::dry::dry:
Niki umie robic kosi kosi :tak::tak::tak: Nic innego od rana nie robi :-D:-D:-D A Helenka się cieszy, że mała jej brawo bije :-D:cool2:
gratulacje dla małej Niki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Witam niedzielnie. ANABUBKA no kasa potrzebna.Moj M rozglada sie za dodatkowa praca i po swojej bedzie chodzil jeszcze do drugiej bo inaczej ni pociagniemy.Plus jeszcze conajmniej 1 raz w tygodniu terapie bedzie mial.No ale trzeba i na terapie chodzic i kase zarabiac wiec ja juz sie szykuje ze malo co w domu bedzie. IWCIK wspolczuje bolu kregoslupa. AGNES a tobie bolu po wyrwaniu zeba.Mam nadzieje ze antybiotyk pomoze :-). MAMITA ja nie doczytalam to napisz mi dlaczego wogole idziecie do szpitala??????. MH oj biedaki jestesci.Cos ostatnio sie was choroba 3 ma :-(.Zdrowka. Mnie cos glowa boli.Oliwka od wczoraj marudna i sama nie wiem co sie dzieje. My zaraz obiad bedziemy jedli bo po 12 brat z Magda jada do niej, Oni kupili sobie 3 filmy na dvd i zostawiaja je tutaj na ten tydzien wiec sobe cos zobaczymy :-). A mnie ostatnio lazi po glowie czy aby Oliwce nie grozi otylosc.Bo wydaje mi sie ze ona juz tyje ,jakos dla mnie cosraz grubsza sie robi.Ona rosnac nie bedzie tzn bardzo pomalu a gdzies to jedzenie musi sie zbieraz.No nic takie mamostatnio dziwne mysli.Jak pojedziemy w tym tygodniu do endokrynologa to sie zapytam.Nie wiem moze taim dzieciom trzeba troche innej diety zastosowac.Nie martwie sie na zapas ale od kilku dni lazi mi to po glowie i spokoju nie daje :-(. Milej niedzieli.
kochaniutka nie martw sie bedzie dobrze, lepiej zapytaj lekarza i sie nie martw;-);-);-)

a ja siedze i sobie podryczkuje, m przed chwila wyjechal :-:)-:)-:)-:)-:)-(
znow delegacja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tym razem prawie do swiat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
beeeeee, buuuuuu
az nie chce myslec co to bedzie jak czarek wstanie, teraz jak D byl w domu to tak sie z czarkiem mocno zrzyl a maly z nim ze bedzie masakra:no::no::no::no:

A ja sie wzielam za porzadki u dziewczynek w szafie:tak::tak::tak:Dominik oglada mini-mini a mlode szaleja z rowerkami:tak::tak::tak:Wiec mam chwilke ale zobaczymy jaka dluga;-)Nigdzie dzisiaj nie wychodzimy bo jakos zimno jest i mi sie nie chce:no::no::no:
Na obiadek robie kotlety z indyka,ale tyle mi ich wyszlo(bo jzu rozbilam,zrobilam w jaku i bulce)ze bede miala jeszcze na jakis dzien,do tego surowka z marcheki i ananasa i zimeniaczki:tak::tak::tak:
jak mlode pojda spac to chyba tez sie zdrzemne:tak::tak::tak:

ANKA
Ale masz fajnie-tez bym chciala zeby mlode znowu mi tak dlugo spaly:tak::tak::tak:Oj duzo bym za to dala hehe:-D:-D:-D
No i fajny wieczorek mieliscie

Ja licytowalam sobie wczoraj spodnie na allegro-nowe takie przed kolana i wygralam:tak::tak::tak:
gratulacje:tak:
dziekuje, śmiem twiedzic ze chyba najgorsze za nami, dzis cz jest wesoly zjadl rano mleczko oczywiscie rzadsze i mniej niz zwykle, nie chce jeszcze mu zoladka obciazac:no::no::no:
ale goraczki narazie nie ma wiec chyba juz bedzie dobrze, za to u mojej mamy szpital, wszyscy choruja jak wiktor zaczal 3 dni emu wymiotowac tak teraz wszyscy na sraczke cierpia a W i maly marcelek wymiotuja:no::no::no:
taka ladna dzis pogoda ale nigzdie jeszcze nie wychodzimy jutro jak tak dobrze bedzie nadal to wyjdziemy na spacerek;-);-)
boje sie zeby jeszcze mnie nie dopadlo:dry::dry::dry::dry:

gratulacje dla małej Niki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kochaniutka nie martw sie bedzie dobrze, lepiej zapytaj lekarza i sie nie martw;-);-);-)

a ja siedze i sobie podryczkuje, m przed chwila wyjechal :-:)-:)-:)-:)-:)-(
znow delegacja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tym razem prawie do swiat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
beeeeee, buuuuuu
az nie chce myslec co to bedzie jak czarek wstanie, teraz jak D byl w domu to tak sie z czarkiem mocno zrzyl a maly z nim ze bedzie masakra:no::no::no::no:
kurcze toniefajnie...:-( noo ale co poradzić......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkolejna erudytka nam rośnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moje najmłodsze dziecię uparło się dzisiaj na wycie płacze krzyki nosz rozkosz jakich mało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: klocki sa beeee zabawa z mama autkiem są beeeee zabawa piłką jest beeeee zabawa w łazience jest beeee Julka jest beeee Adam jest beeeee a jak go zapytac Antocha a ty jaki jesteś???? pokazuje że cacy i bije sobie brawo :sorry2: a jak zapytac no coś ty????? to on w ryk :sorry2::sorry2: wariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: meliskę popijam i udaję że nie słyszę:baffled: normalnie dam mu zaraz obiad i go chyba położę bo inaczej zwariuję:sorry2:
A oglądałyście wczoraj "Moment prawdy " na polsacie??????????????????
Oglądałam ale faktycznie są ludzie bez godności:dry:a Antoś pewnie ma gorszy dzien
Dzisaj chyba taki dzień beeeee jest :baffled: Aniak zalicza własnie drzemkę nr2 :dry: Helenka wgardziła obiadem, który był niczego sobie :confused: Jak jej zrobiaŁM ZAKAZ NA BAJKI TO PSTANOWIŁA KOTLETA ZJEŚĆ :sorry2: sorki za caps

Właśnie przyszła i oświadczyła " już zjadłam " - co oznacza w wolnym tłumaczeniu, matka oddaj kompa :baffled::dry: No nic, obiecałam to słowa dotrzymam :happy2: Spadam chwilowo, moje dziecko oglada Auta :-D
Ha moja tezlubi na kompie siedziec i tylko gra:blink:
a daj spokój!!! u nas tak sobie fruwa ten śnieg ..kurcze chyba zmuszę M żeby pojechał mi po zapiekankę...ale chyab sie nie da...:baffled:
Kobiecie w ciąży sie nie odmawia
Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
Witaj
,,,,,,,,,,ggtfhvvvvvv vvASDTRVVffffffffffffffffffffffffffff:-Dwitam a to na poczatku toGabih:baffled:hhhhhhhhhhawsdrgyhhhhuhjh9hhkohlhp;'][hhhjjjjj
No co też chce z nami popisac:-):tak:
mam bajkomaniaka w domu,który się wycisza przy bajkach.:-D:-D:-D:-D
Ja też mam bajkomaniaka w domu:tak::tak:
HEJ.Dziewczyny, moge sie do Was dołączyć?:-) Jestem na forum od niedawna,udzielam sie w kilku wątkach ale tutaj jest jakos tak bardziej gwarno:-D;-)
Mam 33 lata i tez jestem z podkarpacia a dokładnie z okolic Stalowej Woli.
Witaj
No to ja tego uzaleznienia się boję:-D:-D:no::-)
Ja zaraz spadam oglądać z dziećmi ALVIN I WIEWIÓRKI zaraz ma leciec na polsacie chyba...
Do juterka:-):-)
Też oglądalismy fajny film
hejka.

wpadłam na chwilkę.
Oliwka usypia a my oglądamy King Konga :tak::tak::tak::tak:

a mni e całe dziąsło boli od tego wyrwanego zeba.masakra.zaraz wezmę znowu przeciwbólowe.

Teściowa podeszła mi do tego dentysty i wypisał mi receptę na antybiotyk.ale do teściów jedziemy dopiero niedzielę ,musze jakos do tego czasu wytrzymać.

a dlaczego nie ma nikogo?jak ja mam chwilke aby z wami posiedziec to jak na złość wszystkie wybyły :cool::cool::cool:
Współczóje ból trzymaj sie oby ci szybko przeszło:tak:
witam was kochane wczesnie bo nie spalam cala noc :no::no::no::no:
czarek zaczal mi wymiotowac o 2 pozniej pospal do 3.30 i znow pospal znow i 4,30 zaczal sie ksztusic ale juz nie zygal tylko go naciagalo:no::no::no::no:
a ja oczywiscie w panike, dobrze ze m byl to sie nim zajal bo ja bylam sparaliżowana
Wiktoria juz wie o mojej prypadlosci:-:)-:)-(
jesli ktoras chce sie dowiedziec wiecej to:
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/nasze-wstretne-fobie-37849/
Oj dobrze ze m był w domu biedny Czaruś
Witam,

Niki płakała w nocy sedno co 20 min :wściekła/y::wściekła/y: Ma czerwoną pręge na dziąśle,ale ząbek sie jeszcze nie wykluł... ciekawa jestem ile to potrwa :crazy: Do tego, M wybył z rana, dzieci płaczą... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oby jej sie wykluł jak najprędzej bidulka sie nacierpi.Kamilkowi idą górnie 3 ale nawet dosc to znosi
Oliwka wstała dzis o 7.30 no dała dzis pospać rodzicom :-D:-D:-D:-D:-D

grzecznie lezy w naszym łóżku,ja wskoczyłam na kompa a M poszedł robić śniadanko.
tzn Oliwka go wywaliła,zaburczało jej w brzuchu a ona :
tato wstawaj burczy mi w brzuchu szybko szybko chce jeść.głodna strasznie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie chce mi się iść do pracy :no::no::no::no::no:
ale dzis tylko 4h więc szybko zleci mam nadzieję.

no śniadanko przyszło bułeczki z sałatą i żółtym serkiemi ketchupem mniam mniam

smacznego dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
Musiało byc pyszne a Oliwka super tekst:tak::tak::tak::tak:bo co tatus bedzie leżał jak ona głodna
MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)
I ja też sie dołączam
witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!
Witaj u nas
Witam,

Niki znowu koncertowała w nocy :no: Ale tym razem M się nią zajął i się dziecko uciszyło :szok::sorry2: Szkoda, że nie bedzie to mógl co noc robic :-(

Niki umie robic kosi kosi :tak::tak::tak: Nic innego od rana nie robi :-D:-D:-D A Helenka się cieszy, że mała jej brawo bije :-D:cool2:
To gratki dla Niki

No ponadradiałam a Martynka juz chce grac ale idziemy dokończyc ten album

reklama
Witam! Ja sobie wsio poprasowałam, jeszcze pakowanie zostało ale to wieczorkiem. Zuza spi jeszcze. Widzę że trochę z noska jej leci:baffled: Ciekawe czy przyjmą nas na oddział. O sobie nie wspomnę. Dostałam @:sorry2:
A nie jest tak zle;-):-)Chociaz moje tez na poczatku chodzily jedna w jedna a druga w druga strone:tak::-D:-D:-D
Moje tez urodzily sie w 34 tygodniu-dokladnie 34+1:tak::tak::tak:

To w takim razie wsyzstkiego najlepszego dla Olka:-)
Zmylilo mnie to gg,bo mam wpisane jako Ty i mi przyszla wiadodmosc ze to Twoje urodziny:tak::tak::tak:

Zdrowka dla calej rodzinki:tak::tak::tak:

A moze ten skrzep nie zdazyl sie wogole zrobic,poprostu saczyla sie Tobie krew i juz:no::no::no:
Moja siora miala dokladnie tak samo i to w zeszlym tygodniu:no::no::no:

MAMITKA
Wspolczuje tego pobytu w szpitalu i ze akurat wtedy dostaniesz @:no::no::no:Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

No to witam sie niedzielnie:-)Pogoda do bani:no::no::no:Niby wczesniej swiecilo sloneczko a teraz dupa blada:no::no::no:
Mlodzi wstali juz po 8,wiec jestem niewyspana,ale i tak z wyrka wyszlam niedawno
Zaraz sobie pocwicze,umyje sie i zrobie sniadanko:tak::tak::tak:
No i jeszcze @ mnie dogania:no::no::no:
Też mam nadzieję, że bedzie oki. Szkoda tylko że neta nie będę miała:-:)-(

witam i ja sie niedzelnie

Nocka jakos poszła choc maksiu cały czas plakal bo mu sie cos sniło:no::no::no:

Rosolek nastawiłam i zjadłam sniadanko

Mąż poszedł do kosciółka sam bo ja jakos zle sie czuje:-:)-:)-(

STRASZNIE mi dzisiaj kregosłup daje popalic , mam wrazenie ze odcinek ledzwiowy chce wejsc mi w lewą strone biodra , cholerny ból :no::no::no:a przeciwbólowego nic nie wezne zawsze brałam ketonal a teraz bede sie męczyc:-:)-:)-(

A mamy jechac po obiezie do rzeszowa do szpitala odwiedzic szwagierke :confused::confused::confused:

A Maksiu jak zwykle przy ulubionej zabawie czyli resoraki i tiry na całej podłodze jezdzą:-):-):-)
Wspólczuję bólu kręgosłupa. ja w ciąży tez miałam okropne bóle A. mnie masował ale nic nie pomagało:no: Gin zapisał mi Tantum Żel do smarowania.

Hej laseczki

weszlam rano, ale nie byłam w stanie nic napisać:-D
Maks o 6 zrobił pobudke na jedenie, nakarmiłam go, dałam smoka i poszedł dalej spać:tak:

wczoraj troche popiłam:zawstydzona/y::cool2::cool2: miał być fajny wieczór ale sie spieprzył- nawet nie mam ochoty o tym gadać:no: w każdym razie jestem poklocona z M:sorry2:

jak maks zasnąl to ja tez jeszcze spałam do 10
głowa mnie boli cholernie- ide wziac tabletke isie polozyc:blink::blink:
Wspólczuję samopoczucia:baffled:Wszystko pięknie tylko na drugi dzień masakra:-:)cool2:

Jedziemy na turnus szpitalny na 3 tyg.

Może jeszcze dam radę zajrzeć wieczorkiem;-)trzymajcie kciuki za nas:-)

Do góry