reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc laski:happy2:
A ja mam lenia od rana, leżę, leżę i nic nie robie....aż mi źle:baffled::baffled:
Powoli stres przed jutrem daje się odczuć, niestety..

MH gratki dla Niki!!:happy2:
dorotka nie martw się!
dowikla..gratulacje aukcji! Ja nie umiem obsługiwać się w allegro niestety. A tak w ogóle to marchewka z ananasem???? a jak dokładniej ją robisz????:confused:
mamita ale Ci sięposkładało....ehhh ale dobrze, że chociaż pierwszy dzień @ będziesz w domu:tak:
Iwcik ale bóle! ehhh aczemu tak..apap możesz sobie wziąć...wiem że słaby, ale może spróbuj...:confused:

reklama
Hej.
Uff, padam. Wyprałam wózek, wstawiłam jeszcze pranie, jutro prasowanie czeka :-:)-:)-( Musze wszystko mężowi napisac które rachunki do zapłaty, jak teściowej leki dawać, jak pralke uruchomić. Nie wiem co będzie jak wróce bo w domu wszystko sama robie, obiady sprzatanie. teściowa juz się rozchorowała:sorry2:
Ja zamiast lepiej to gorzej sie czuje kaszel mam "odrywający", uszy mnie bolą. mam nadzieje że do poniedziałku będzie oki:baffled:
Jeszcze k... @ dostane w szpitalu:wściekła/y:Chyba:confused::zawstydzona/y:
Boje sie jak Zuza zniesie ten pobyt. Pierwszy raz poza domem tak długo:szok::sorry2:
Nie martw się z głodu nie umrą;-)
witam się jako pierwsza :tak::tak::tak::tak:
chociaż raz :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka zrobiła mi pobudkę o 5.00 :cool::cool::cool::cool:
nie da pospać zołza jedna,jedyny dzień gdzie mogę się wyspać to nie da rady:no::no::no::no::no:

ale cóż poleżeliśmy sobie w łóżeczku do 7.00,powyglupialiśmy się,były gilgotki śmiechy także milutko ale spać nadal mi się chce.

a szczęka jakby trochę mniej bolała,chyba antybiotyk zaczął działać oby tak dalej :tak::tak:
Dobrze że z zębem lepiej:tak::-)
Witam,

Niki znowu koncertowała w nocy :no: Ale tym razem M się nią zajął i się dziecko uciszyło :szok::sorry2: Szkoda, że nie bedzie to mógl co noc robic :-:)dry:
Ja tez miałam przesraną nockę,mała często siebudziła i płakała że piesek szczeka i sie boi:wściekła/y:
Witam w piekny niedzielny poranek :)

Laura jeszcze spi wiec korzystam z okazji:tak:
Wczoraj nie mialam nawet kiedy wlaczyc komputerka zeby cokolwiek napisac
Na 10 pojechalam do kolezanki na sniadanko.Po sniadanku pojechalsymy do Ikea.Wrocilam o 14:15 po czym udalam sie do rela na zakupki bo wieczorem mielismy gosci.Po zakupkach szybko zaczelam peklowac miesko i takim sposobem o 20 goscie zastali mnie w kuchni.
Byl Bodzia kolega i brat ze szwagrem.Fajnie posiedzielismy sobie do 00:30
Laura poszla spac po 23 wiec nie dziwne ze spi
Ide poczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo:-)
Jezeli w avatarze to Ty to jesteś bardzo podobna do siostry;-)
Witam w niedzielę. Pustki jak nie wiem co :szok: aż w szoku jestem :tak: witam nowe mamuśki, mam nadzieję że na dłużej zawitacie :tak: Kubek śpi, ostatnio wcześnie wstaje więc go wcześniej kładę teraz spać :tak: dzisiaj do teściowej a mnie @ dogonił wczoraj i zaczyna mnie dopiero teraz wszystko boleć :dry: wczoraj w mieszkanku musiałam wszystko zmierzyć i stwierdziłam że wydam majątek żeby to mieszkanie wyglądało jako tako i żeby dobrze się w nim czuć :sorry2: no cóż sami chcieliśmy ale jakoś to będzie, pomału i wszystko będzie dobrze :-) u mnie słoneczko świeci i w miarę ciepło jest :tak: Kuba już spacerek zaliczył :tak: życzę miłej i spokojnej niedzieli
I ja czekam na @ już mnie cyce bolą:wściekła/y:

dziekuje, śmiem twiedzic ze chyba najgorsze za nami, dzis cz jest wesoly zjadl rano mleczko oczywiscie rzadsze i mniej niz zwykle, nie chce jeszcze mu zoladka obciazac:no::no::no:
ale goraczki narazie nie ma wiec chyba juz bedzie dobrze, za to u mojej mamy szpital, wszyscy choruja jak wiktor zaczal 3 dni emu wymiotowac tak teraz wszyscy na sraczke cierpia a W i maly marcelek wymiotuja:no::no::no:
taka ladna dzis pogoda ale nigzdie jeszcze nie wychodzimy jutro jak tak dobrze bedzie nadal to wyjdziemy na spacerek;-);-)
boje sie zeby jeszcze mnie nie dopadlo:dry::dry::dry::dry:
To współczucia,ostatnio u nas też jelitówka szalała,alemnie oszczędziło:tak:
witam i ja sie niedzelnie

Nocka jakos poszła choc maksiu cały czas plakal bo mu sie cos sniło:no::no::no:

Rosolek nastawiłam i zjadłam sniadanko

Mąż poszedł do kosciółka sam bo ja jakos zle sie czuje:-:)-:)-(

STRASZNIE mi dzisiaj kregosłup daje popalic , mam wrazenie ze odcinek ledzwiowy chce wejsc mi w lewą strone biodra , cholerny ból :no::no::no:a przeciwbólowego nic nie wezne zawsze brałam ketonal a teraz bede sie męczyć
Ojjj...wspólczuję mój M od stycznia ma taki ból,siedzi na chorobowym,leki nie pomagają nawet sterydy:szok:

Hej laseczki,witam sie z nowa mamusia ,zapraszamy:tak:

Ja po imprezce wczorajszej,było super,wsród znajomych i z duza ilością alkoholi:-
Pośpiewaliśmy na karaoke ,mój m to sie tak rozkręcił,że mikrofonu nie wypuszczał,aż gardło go dziś boli:-D Naśmiałam sie tak ,ze zmarszczek mimicznych dostałam:-D Pogadałam z dawno nie widzianymi kolegami ,no fantastycznie ,móiwę wam,wróciiśmy przed północą i lu,lu .Tylko teraz mnie głowa boli,rano czułam sie lepiej niz teraz:-D taki kacyk z opóżninym zapłonem:-D

Niedziela na leniwca nam uplywa dzieci na podwórku ,m sie kręci ,bo sobie szyneczki wędzi,ja sie szwędam też po domu ,obiad zaliczony...

MH ale was choróbsko rozłozyło ,zdrówka tylko życzę

Mamita mój m tu siedzi i podczytuje i mówi ,ze m jak kaleke traktujesz:-D,ale jak go sie zapytałam jakie mamy rachunki nie zapłacone to sam oczy wytrzeszcza:-DBędzie dobrze uszy do góry,byleby cie choróbsko nie wzieło jakieś:tak:

witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!
witam .Ostrzegam ,my uzależniamy:-D:-D:-D

Hej dziewczyny, poratujcie.:zawstydzona/y:
Zaczęłam robić cisto dla męża i masa z margaryny i budyniu mi się zważyła, poczytałam w necie, ucierałam nad miską z gorącą wodą i jest o wiele lepiej , ale takie drobinki jeszcze są.:wściekła/y:

Mam pyt. Czy taka masa nie zaszkodzi nikomu ?
Jeśli chodzi o wygląd to nie jest źle, a do tego jeszcze daje się wiórki.

Pomóżcie laski co byście zrobiły bo nie mam składników na drugą masę...:-:)sorry2:
zaszkodzić nie zaszkodzi ,bo wszystko świeże.:happy2:

Witam wszystkie mamuśki :-). Natalineczka mi o Was przypomniała,bo ostatnio nie mam siły na kompa i ledwo ogarniam regionalny i zamknięty. Po nocach nie dosypiam :no:bo pilnuję interesiku:-p:cool2:;-):tak:. Wczoraj byłam z Olkiem w Lublinie u chirurga - na szczęście obejdzie się bez operacji przepukliny;-).

Dzięki za życzenia :tak:ale to Olek dziś je obchodzi :-p:tak::-D:-D a ja razem z As mam.
Zdrówka dla wszystkich - tulę mocno;-):tak:.
to dobrze,że jest dobrze z Olkiem .:tak:

No to się nacieszyłam, że dzieci zdrowe :wściekła/y: Jesteśmy zasmarkani całą czwórką :crazy: Dziewczy6ny jakims cudem spia, a Mjeszcze pognał do apteki po olbasa :sorry2: A ja nieiwem jakim cudem jestem jeszcze na nogach... zaraz padnę, tylko niech mi się nos odetka :baffled:

Dobranoc.
Oj zdrówka kochani.
Kurujcie się szybciutko.:tak::-):-)

ja dalam dzis Weronice jogurt biszkoptowy
zajadala i mowila ze pyszne i chce jeszcze:rofl2:
w vczwartek mamy wizyte u alergologa i robilam jej probe prowokacyjna,jak ma ja obsypac to niech to alergolog sama zobaczy
Ja też tak robiłam przed alergologiem :-D:-D:-D

No to ja Cię pobiję..;-);-) Mój synek pił mleko sojowe Prosobee razem z kaszką do połowy pierwszej klasy i to z butelki ze smokiem:szok: a zęby ma tak zdrowe że mleczaki wypadają mu całe:szok::-):-)
Mój Kubuś ma ponad 7 lat i długo jeszcze będzie pił mleko z puszek.
Najmniej do 1--11 lat życia.
Codziennie na mleczku zjada płatki na śniadanie.:tak:

ale jak mi mógł sie skrzep wypłukać skoro u dentysty byłam na 19.30,w domu byłam przed 21.00,nic nie jadłam ,nie piłam i posżłam niedługo potem spać,rano też malutko zjadłam bo mnie bolało i to jadłam drugą stroną,dopiero następnego dnia piłam po wyrwaniu zeba ale letnie.

więc nie wiem dlaczego mnie tak boli.:no::no::no::no:
W takim razie krew Ci się sączyła i wcale nie zrobił Ci się skrzep.
Zaraz po wyrwaniu zęba a w szczególności tych dużych (7i 8) powinno się zjeść powoli 1 l. lodów.:tak:;-):-):-)By sprowokować lepszą przyczepność skrzepu.:happy2:

witam się jako pierwsza :tak::tak::tak::tak:
chociaż raz :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka zrobiła mi pobudkę o 5.00 :cool::cool::cool::cool:
nie da pospać zołza jedna,jedyny dzień gdzie mogę się wyspać to nie da rady:no::no::no::no::no:

ale cóż poleżeliśmy sobie w łóżeczku do 7.00,powyglupialiśmy się,były gilgotki śmiechy także milutko ale spać nadal mi się chce.

a szczęka jakby trochę mniej bolała,chyba antybiotyk zaczął działać oby tak dalej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my jemy własnie śniadanko :-):-):-):-)

a o 10.00 jedziemy do teściów,wracamy dopiero wieczorkiem :-)

więc miłej niedzieli babeczki :-):-):-):-)
Dobrze ,że jest lepiej.:tak:

Witam,

Niki znowu koncertowała w nocy :no: Ale tym razem M się nią zajął i się dziecko uciszyło :szok::sorry2: Szkoda, że nie bedzie to mógl co noc robic :-:)dry:

My jestesmy na etapie odstawiania mleczka po chorobie, zobaczymy jak wyjdzie :-p Dzisiaj rano nie wołała, jeszcze :tak:

Ojjj, współczuje bardzo :-( Ale dobrze, że powoi lepiej :-)

To bedzie piekna uroczystość :tak: Miłego dnia :tak:

M pojechał po "leczniczą" zupke koreańską :-D

Niki umie robic kosi kosi :tak::tak::tak: Nic innego od rana nie robi :-D:-D:-D A Helenka się cieszy, że mała jej brawo bije :-D:cool2:
Nocki współczuje a dla Niki gratuluję.:tak::-):-)

Witam.
Dziś szkoła ,więc do południa nic szczególnego.
Przedmioty dobijające -najpierw 2 chemie a potem 4 polskie :szok::wściekła/y::wściekła/y: i 2 wypracowania w tym czasie napisaliśmy.:cool2::cool2:
Teraz wpadłam na BB ,bo mam chwilkę .
Młody na drugim kompie siedzi,Klaudia w Buffo na zajęciach ,D na mecz pojechałna Legię a już sobie nawet w międzyczasie obiadek podszykowałam.
Dziś pierś z indyka w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty lub Brocollino.;-)
Na kolację planuję jakieś spaghetti serowe zrobić a potem mam zamiar się byczyć.
Mąż mi obiecał miły wieczór,ale co z tego wyjdzie ..to się okaże.:-D:-D:cool2::cool2::cool:
Miłego popołudnia i wieczoru.

Brat z dziewczyna pojechali.Oliwka spala 2 godziny.My z G zobaczylismy film na dvd .
Ja ide zaraz poprasowac .
DOWIKLA mnie tez jakos zimno.Spijam tylko cieple herbatki.
BEATKO zrobisz sobie u siebie w mieszkaniu tak jak ci sie podoba.I nie koniecznie musisz duzo wydac.Czasem da sie cos fajnego wykombinowac w mieszkaniu za nieduze pieniadze :-).

G kolo 17 jedzie na miting .Wroci o 20 ,wtedy ja ogladam swoj serial Skazany na smierc a G zajmie sie mala :-).

Dobra lece prasowac i bawic sie z mala .Bede wieczorem .

A mojego M naszło na gofry:szok::no: i oczywiście musiałam je zrobic.Ale zaraz przychodzą znajomi i poczestunek jak znalazl,zwłaszcza że na ten weekend nic nie upiekłam.

reklama
witam was dziewczynki!!!!!
kurcze już dawno nie miałam tak do dupy niedzieli:-(nie dosc ze musze w domu siedziec(bo blizniaki maja katar i kaszel)to na dodatek pokłuciłam sie z moim meżem:wściekła/y:chodzimy po domu i nic sie do siebie nie odzywamy-zupełnie jak sąsiedzi!!!!ale ja pierwsza nie wyciagne reki do zgody o nieeeeeeeee!:no:
jeszcze na dodatek nie spalam prawie całą noc mój alan ząbkuje i poprostu budzi sie z krzykiem i nie ma zamiaru wogule spac.poprostu jakis horror!!!!:baffled:
kurzce oby ta niedziela juz sie skaczyła.
mam nadzieje że juz jutro bedzie lepiej;-)wkacu jest jutro 8 marca to moze moj mąz wyciagnie pierwszy reke do zgody?:tak:

mama helenki-i jak sie dzis czujecie?
ja tez walczę z katarkiem u moich blizniaków.

anabuda-moje blizniaki maja skazę białkową,piją bebilon pepti i nie wiele im mogę wiecej dawac bo zaraz są zmiany skórne.mam nadzieje że ta alergia jak najszybciej im minie.bo co te moje dzieci będą jeśc?

medeuska-kurcze te m są czasem nie do wytrzymania:baffled:

natalineczka555-to super że już lepiej czarusiowi:-)
z tego co piszesz to jest jakis wirus.oby Ciebie nie dopadło:szok:
pozdrawiam!!

madziulanatasza-kurcze ale ci fajnie,sama bym poszła na imprezke w gronie znajomych i przy alkoholku;-)super jest tak czasem sie odstresowac:-p

pozdrawiam was wszystkie!!!:happy2:

Do góry