reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochana będą jeść wszystko poza prostym białkiem.
Ja mam dziecko ,które było uczulone prawie na wszystko tzn: (40 alergenów w testach robionych a 36 pozytywnych wyszło) i dałam radę,więc i ty też spokojnie.
Ciężko jest,ale teraz na rynku coraz więcej zastępników,więc coraz mniejszy problem.

reklama
Kochana będą jeść wszystko poza prostym białkiem.
Ja mam dziecko ,które było uczulone prawie na wszystko tzn: (40 alergenów w testach robionych a 36 pozytywnych wyszło) i dałam radę,więc i ty też spokojnie.
Ciężko jest,ale teraz na rynku coraz więcej zastępników,więc coraz mniejszy problem.

as 76-mam taka nadzieje?:tak:
tym bardziej że lato sie zbliza a ,oni z owoców to mogą tylko jabuszko!
poprostu masakra!!!:szok:

widze ze nasze kolorki wróciły;-);-);-);-)

a tu na nasze wspólne 3000 stronek;-);-);-);-);-)

indeks..jpgindeks..jpg4..jpgindeks..jpgszwedzki st

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry! :-)

Ja, oczywiście, tylko na chwilę! Dopiero co udało mi się uśpić Zuzię, która od 9.00 wisiała mi na cycku. :dry: A właśnie wstał Piotruś i zaczyna marudzić :baffled: Powiedzcie mi, jak wy to robicie, że zajmujecie się dwójką tudzież trójką i jeszcze macie czas na BB????? :confused::confused::confused:

Tęsknię za wami przeogromnie i nawet trochę staram się podczytywać, ale i tak wszystko mi z głowy wyparowuje. :zawstydzona/y: Zapamiętałam tylko, że są tu nowe mamy, które serdecznie witam! :tak:

Zmykam - muszę jakiś podwieczorek Piotrusiowi zaserwować! :tak:

Cześc laski:happy2:
A ja mam lenia od rana, leżę, leżę i nic nie robie....aż mi źle:baffled::baffled:
Powoli stres przed jutrem daje się odczuć, niestety..

MH gratki dla Niki!!:happy2:
dorotka nie martw się!
dowikla..gratulacje aukcji! Ja nie umiem obsługiwać się w allegro niestety. A tak w ogóle to marchewka z ananasem???? a jak dokładniej ją robisz????:confused:
mamita ale Ci sięposkładało....ehhh ale dobrze, że chociaż pierwszy dzień @ będziesz w domu:tak:
Iwcik ale bóle! ehhh aczemu tak..apap możesz sobie wziąć...wiem że słaby, ale może spróbuj...:confused:
napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz,bo musi tak byc:-)
A surowke to kupuje w sklepie:p
A mojego M naszło na gofry:szok::no: i oczywiście musiałam je zrobic.Ale zaraz przychodzą znajomi i poczestunek jak znalazl,zwłaszcza że na ten weekend nic nie upiekłam.

Ja tez uwielbiam gofry

Moje dzieci zrobily taki sajgon u dziewczyn w pokoju ze nawet nie ma jak tam wejsc
Zaraz wkleje Wam fotki

Załączniki

• SDC11674.jpg
    SDC11674.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
  • SDC11675.jpg
    SDC11675.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 52
Moje dzieci zrobily taki sajgon u dziewczyn w pokoju ze nawet nie ma jak tam wejsc
Zaraz wkleje Wam fotki[/QUOTE]

dewikla-kochana swietne zdiecia:-D
widze że dziewczynki nie pozwolą mamie sie nudzic;-)
a twoje blizniaczki są jedno-jajowe?
buziaczki dla dzieciaczków!

Zaraz wkleje Wam fotki

dewikla-kochana swietne zdiecia:-D
widze że dziewczynki nie pozwolą mamie sie nudzic;-)
a twoje blizniaczki są jedno-jajowe?
buziaczki dla dzieciaczków![/QUOTE]

Dzieki:-);-)
Moje sa dwujajowe:tak::tak::tak:Sa całkiem inne,ale i tak niektorzy sie myla:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A Twoi:confused:

Chyba niedlugo bede musiala zmykac bo mlodzi wzieli sie za "sprzatanie"tego balaganu:szok::szok::szok:Zobaczymy co z tego wyjdzie
Poki co jedna skrzynia na zabawki jest juz połamana:szok::szok::szok:

Lidka ,pewnie ,ze fajnie ,na samo wspomnienie wczorajszego wieczoru gęba mi sie cieszy:-D
Wspólczuje przezyc z ząbkującymi dziećmi ja tylko jak czytam wasze przeżycia, upewniam sie ,ze nia mam ochoty na maleństwo:-p

Myszunia ,ale masz urwanie gitary masz w domu,ale spokojnie wszystko okiełznasz:tak:

Gofry,mniam szcególnie z bitą i polewą ,ale kusicie:baffled:

Dowikla ,ale sajgon zrobili ci w pokju,rany ,ciekawe kto to posprzata:)

reklama
napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz,bo musi tak byc:-)
A surowke to kupuje w sklepie:p

Ja tez uwielbiam gofry

Zaraz wkleje Wam fotki
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to rzeczywiscie na nude narzekac nie mozesz:tak::tak::tak:
a ja za to nudze sie jak mops:sorry2::sorry2::sorry2:
m nie ma i ja nawet nie mam do kogo geby otworzyc, czasem do czarka ale i tak w wiekszosci go nie rozumiem:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry