reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój to zapomi o dniu kbiet, od 5 rano zjmował się rozdarta niki, wiec pewniejak wstanie będzie zły jak osa :dry::-D Ale niech sobie przpomini co to znaczy male dziecko w domu :-p

reklama
od razu składam życzonka i ślę buziaki:tak::tak::tak:
M złożył życzenia z samego rana, Michał też:tak:
MH dobrze robisz, facet też musi kilka nocy nie przespac a co;-)

WITAJCIE W TYM PIĘKNYM DNIU:-):-):-);-)
U nas piękne słoneczko ale w nocy mrozik był dość duży.
Znowu noc do dooopy:wściekła/y: mała budziła się co chwilę i plakała:no: a teraz odsypia a ja musiałam walnąć sobie mocną kawkę by cokolwiek funkcjonować:cool2::cool2:
No i oczywiście mój M zapomniał o święcie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też przy kawce :)

M i Niki odsypiaja, ale dobrze bo mam kompa puki spi :p

U mnie tez pieknie za oknem, ale zimno, brrrr A mi się nie chce do pieca gnać by rozkręcić :/

Spełnienia wszystkich marzeń,
zadowolenia z siebie,
radości życiowej
i aby każdy kolejny dzień
był Dniem Kobiet
życzę Wam .... wspaniałe,
niepowtarzalne Panie!

Załączniki

• 6cpbrxo6cf8ekw0o.jpg
    6cpbrxo6cf8ekw0o.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Witam w nowym tygodniu.Troche poczytalam .

KERNA pis do Diwikli jak tam u Ciebie w szpitalu.Ja 3 mam kciuki ze bedzie wsio ok .
ANACONDA witaj i zdrowka dla Maji.
DOWIKLA niezly balagan zrobily dzieciaczki w pokoju.
LIDKA i jak tam nocka?mam nadzieje ze z mezem tez juz lepiej?

U nas Oliwka usnela okolo 21 obudzila sie na chwilke o 24,30 ale jak sie obudzila o 3 tak dlugo plakala,nie umielismy jej uspokojic .Dopiero okolo 5 zasnela i spala prawie do 8 i ja tez :-).

Lece ja przebrac i siebie ogarnac i zaraz jeszcze do was zajze.
Wypelnie papierki i lece najpierw zlozyc wniosek o dowod .Na szczescie teraz wyrabia sie dowod za darmo :-).
Po urzedzie lece do pediatry po te skierowanie do osrodka wczesnej interwencji i pozniej tam ide Oliwke zapisac do specjalisty.

U mnie dzis mroznie ale slonecznie.

BABECZKI zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego w DNIU KOBIET i tym duzym i maym kobietkom zycze wszystkiego najlepszego :-).

Lidka, moja Niki też tylko jabłko i banana :sorry2: Jeśli ty nie będziesz robiła z tego problemu to dzieciom to ie będzie przeszkadzać :tak:

Myszunia, fajnie, że zajrzałaś :-)

Dowikla, moje robia taki sam sajgon w pokoju :baffled: A helenka jeszcze uczy Niki jak to sie robi :szok::sorry2:

Madziula, jak po imprezce :-p

Kerna, trxymaj się cieplutko w tym szpitalu :tak:

Anaonda, witam spowrotem :-) Zdrowka dla Majki

Agnes, jak chcesz to ci zeskanuje parę ćwiczeń co dostałam od logopedy :-) Nie poprawiaj jej bo jeszcze za wczesnie, możesz tylko pogorszyć sprawę :no:

Oj, ja tez nie lubię suszaki z praniem w domu :no: też mi się już zdarzyło pranie na dwór wystawić :-p

Nadrobiłam :-)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry! :-)

Ja, oczywiście, tylko na chwilę! Dopiero co udało mi się uśpić Zuzię, która od 9.00 wisiała mi na cycku. :dry: A właśnie wstał Piotruś i zaczyna marudzić :baffled: Powiedzcie mi, jak wy to robicie, że zajmujecie się dwójką tudzież trójką i jeszcze macie czas na BB????? :confused::confused::confused:

Tęsknię za wami przeogromnie i nawet trochę staram się podczytywać, ale i tak wszystko mi z głowy wyparowuje. :zawstydzona/y: Zapamiętałam tylko, że są tu nowe mamy, które serdecznie witam! :tak:

Zmykam - muszę jakiś podwieczorek Piotrusiowi zaserwować! :tak:
Kochana jeszcze sie nauczysz funkcjonowac z 2-ką dzieciaczków i siedziec na bb:tak::tak:
napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz,bo musi tak byc:-)
A surowke to kupuje w sklepie:p

Ja tez uwielbiam gofry

Moje dzieci zrobily taki sajgon u dziewczyn w pokoju ze nawet nie ma jak tam wejsc
Zaraz wkleje Wam fotki
Moji czasem gorzej robią
Witam :-):-):-)
Melduję że już wróciłyśmy. Maja chora więc jutro czeka nas lekarz. Stęskniłam się za wami :tak::tak::tak: ale u mamy było mi tak dobrze że chętnie wcale bym tu nie wracała, tylko tam została i oczywiście neta podłączyła :-p:-p
Dobrze ze juz jestes.Zdrówka dla Maji:tak:
a ja nadal jestem zanudzana, wreszcie wylaczylam bajki bo od rana juz lecą, i mam juz dosc, jutro wogole nie wlacze:no::no::no::no:
smutno mi i teskno za m:-:)-:)-(
ale coz zrobic:dry::dry::dry::dry:
czarek jakis marudny nie wiem czy spiacy czy co, nie wiem co mu na kolacje zrobic :confused::confused::confused::confused::confused:
a chodzi i ama wola a nie chce mu dawac za duzo bo boje sie jeszcze :tak::tak::tak::tak:
Trzymaj sie kochana m niedługo wróci i bedziesz miała go dość:-D:-D:-D
do swiat prawie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)cool::cool::cool::cool::cool:
To nie długo dasz rade wiem cos o tym:tak::tak:
a właśnie od jakiegos czasu zauazyłam ze Oliwka nie wymawia literki "R" tylko "L" mam sie już zaczynać martwić w jej wieku???

jak myślicie powinnam sie już wybrać z nią do logopedy??????

próbuję ją anuczyć ,zeby powtarzała różne wyrazy ale nic z tego zawsze zamiast "r" mówi "L".

a może żle się do tego zabieram :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Mysle ze nie masz sie o co martwic Oliwka jeszcze mała jest nauczy sie
Ja też na balkon prania nie wystawiam bo balkonu nie mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p
A ja wystawiam pranie na balkon
Wszystkiego naj dla nas wszystkichZobacz załącznik 222348

Witam i ja wczoraj zasnełam z dziecmi o 20:00 i dospałam do rana.Teraz juz kawusie wypiłam i musze troche ogarnąc i Martynke zagonic do mycia sie na urodzinki dostała elektryczną szczoteczke i bardzo lubi ją myc ząbki

Ostatnia edycja:
AGNES dziewczyny maja racje mała ma jeszcze czas na prawidłowe wypowiadanie literki r i to prawda że lepiej że mówi l niż j bo to już jakas nieprawidłowość jest.Moja skończyła 3 latka i teraz dopiero zaczęła mówić r.
Ja też pranie lubię wieszać na dworze tak ślicznie potem pachnie zwłaszcza pościel zdejmuję i zakładam tego samego dnia.

reklama
Hej.

Kacpra zostawiłam dziś w domu. Kaszel taki go dopadł, że w nocy mało co spał.:dry: Coś wisi w powietrzu.:dry::dry:

Nadrobiłam forum :tak:, ale na odpisanie nie mam siły.:no: Agnes łączę się z tobą w bólu.:-( Chyba zawiało mnie i pół szczeny mnie boli:baffled:.

Miłego Dnia Kobiet kobiety.

Do góry